photographer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Bazı itemlerin üstünde increasing your "mastery rating 130" falan gibi bişey var nedir o mastery rating? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 http://www.wowwiki.com/Mastery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Her classın her talent treesine özel bir Mastery skilli var. Talent Tree'yi açınca alttaki "View Summary" kısmından her treeninkini ayrı ayrı bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 yav bu digsitelar nasıl bulunuyor. mapte gözükmüyor hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Archeology trainledikten sonra zonelarda değil de, kıtaların ayrı ayrı maplerini açtığın zaman haritada farklı yerlerde kürek simgeleri var. Oralar digsite. Zone'a gittiğin zaman da kırmızı bir şekilde haritada parlıyor digsite, 3 artifact bulunca digsitelığı falan kalmıyor, ver elini yeni digsite =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Bi ara arkalarına geleni de tokatlıyordu ama sonra nerflediler :P Churel said: Warlock ların durumu nası şuan en son braktığımda önüne gelen tokatlıyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 hah tamam gördüm. 85 oldum bu arada.. ama bayılacaktım artık mob kesmekten. sürekli bi slain, bi tane bişeyler toplama, 1 tane oranın bossunu kes veya bişey yap questi yapmaktan gına geldi. insan araya farklı questler koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 akşama görücez bakalım, işşallah şu ofisden bi kurtulabilirsem ve tabi 9.1 gb peç bittiyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ahmedinejad said: hah tamam gördüm. 85 oldum bu arada.. ama bayılacaktım artık mob kesmekten. sürekli bi slain, bi tane bişeyler toplama, 1 tane oranın bossunu kes veya bişey yap questi yapmaktan gına geldi. insan araya farklı questler koyar allah aşkına daha nasıl bi değişiklik istiyosun. hem slain görevlerinden kral slain mi var ya. dese ki 2000 tane mob kes durduğun yerde 85 olucaksın, keserim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 nomsaR said: http://www.wowwiki.com/Mastery eyvalleeeh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 lan git olm ölmüyor zaten moblar. combat ratingleri naptılarsa 80 de bile daha cok vuruyordum daha cok healliyordum. sadece bazı speller çok vuruyor. hayvan gibi staminamız oldu o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 onceki sayfadaki wow-tr nin haritası da yanlış bu arada napmışlar anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 şimdi çalışacak mı eski heirloomlar var 85 karakterim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 "f you are buying 1-80 heirlooms now, with the hope of using them to 85, then you may be disappointed to find out that they'll not be working beyond level 80" PEH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 60k manayla 6.5k mana costu olan regrowth atmak süper bişimiş. her packten sonra manaya oturuyorum. + 2.5k tickliyor rejuv. lvl 80 de daha çok healliyordu herşey. tankın hp 110k. kafayı çizecem az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Aynen bende de durum aynı healer olarak girmek bir ölüm şu an. Bir reje 5.5k mana gidiyor. Hot atmadan önce 2 kez düşünüyoruz artık :) Bir şekilde mana ve spiritli gear kasmamız lazım resto druidler olarak yoksa hiçbişi yapamıcaz böyle olmaz bu iş berber çırağı gibi dungeon yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 goblinler sahane olmus lan. bu thralla da warchief dedik, bagrimiza bastik, gene yakalanip paketlenmis yeto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 aynı yeri bi 82 bi 83 iken healladım. aradaki fark uçurum. mana bitiyo paso. gerçi artık alıştım. dengeli kullanmak gerekiyor. spam olmuyor artık. bir de tanklar da alısamadı wotlk noobları daha dorusu. body pull cekiyor 1-2sn de yatıyor sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Bu HPlerin durumu nedir ya anlamadım. LvL82 tanklarda 70kya yakın HP var daha kıyafetler tamamen yeşil yani bunlar 85 epiclenince 140k falan olacaktır. Yakında Blizzard bir 0 atar HPlerden bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 80den 81e 10k filan hp artti bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 develuasyon oldu resmen oyun pazarında. sadece görev yaparak 1.5k gold falan geldi bana 2 günde. paranın kıymeti kalmadı birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 archeology kasıcagınıza eminseniz ve level kasmakla ilgili bir aceleniz yoksa 84 un ortasına gelince archeology kasmaya baslayın.. 85 e kadar archeology xp si ile gelirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 screwy said: archeology kasıcagınıza eminseniz ve level kasmakla ilgili bir aceleniz yoksa 84 un ortasına gelince archeology kasmaya baslayın.. 85 e kadar archeology xp si ile gelirsiniz archeology nasıl kasılıyor mapte kürek simgeleri var oraya gidip kazma mı sallayıp durucagım 50 yeri kazıyorum bi sey cıkmıyor (kazmaktan kastım kurek simgesine kastıgında yere bi makina bırakıyor)onun bi kolay yolu varmıdır. Sadece bi tane buldum ondada 16 k idi sanırım xp verdi lvl 83 üm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Kazdığın zaman yere belli bi açıya bakan ve yanında sarı/kırmızı/yeşil bi ışık yanan bi dürbün koycak. Dürbünün baktığı yöne doğru ilerleye ilerleye bulacaksın itemı. Dürbünün yanındaki ışık kırmızıysa item uzakta, sarıysa orta uzaklıkta, yeşilse yakında demektir. Her kazı bölgesinde 3 item çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 cok sagolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar