Poaco Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Update yapıyor bende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 BaaL said: jowu said: silvermoonda /who worgen yaptım millet açmış bile, 80'leri de çevirmişler hemen. ohooo olmadı server 1st lvl85 goblin kasacaktım kursağımda kaldı heheh^^ hadi bol şans sizlere, ben uyumaya ;d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 LathspeLL said: GECE SATIŞ EVENT'İNE GELMEM, EVİMDE 00:00'DA OYNARIM DİYENLER?? NAAAAAABEEEEEEEEER! ooh caps ahahaha beylerrr koydukk mu ? :D zaaaaaa EZ Dİk pardon futbol bölumu sandm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 deathwing'in kıvrımlarını ezberledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 3 dakika daha beklerim, sonra yattara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 you are not prepared Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Successteyken sürekli kapatıp açın, o zaman giriyor. benim girdi şuan. dailyleri verdim 1 bar doldu. go layın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 LathspeLL said: GECE SATIŞ EVENT'İNE GELMEM, EVİMDE 00:00'DA OYNARIM DİYENLER?? NAAAAAABEEEEEEEEER! ooh caps en azından bu sogukta dısarı cıkıp kıcım donmadı , esas gecenin bi körü bu sogukta dısarı cıkıpta şimdi bekleyenlere sormak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 World fist çıkıcak biz girene kadar -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 surekli dc yidin diyor yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abi sanirim en dogru tercih login olup 12 05 i beklemekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abi adam success falan diyor ben daha connecting i geçemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 direk kutu aldim yukledim bekliorum connecting de zaaa dijital suxs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 LathspeLL said: GECE SATIŞ EVENT'İNE GELMEM, EVİMDE 00:00'DA OYNARIM DİYENLER?? NAAAAAABEEEEEEEEER! ooh caps zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 storm peaksteydim girdim. Orgrimara gitmeye korkuyorum dc yerim fln asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 O degil de biri soylese ya simdi vashjr mi ne oraya nasil gidicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Deacon said: O degil de biri soylese ya simdi vashjr mi ne oraya nasil gidicez? he ya bu hyjal a giriş nerden bi de onu söyleseniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ben bi girebilsem BRC ye gidecem direk ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 millet hazırlıksz olsn die böyle bekletiolar en zayif anımzda acıcaklar serverlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 FiTi said: ben bi girebilsem BRC ye gidecem direk ama... ne varmış brc de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 success! ama 5 dakikadır bu konumdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ben girdim valla ama feci lag var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 giremiok :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/WoW/Troll.jpg Success sonrası karşıma çıkan ekran. Successful blizz is successful. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 barbu said: Successteyken sürekli kapatıp açın, o zaman giriyor. benim girdi şuan. dailyleri verdim 1 bar doldu. go layın sürekli açıp kapamakdan kasıt alt-tab mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar