Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 çok kötüsün abso -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 oha abso cok iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 IT'S THE FINAL COUNTDOWN!!! yapan var mı espriyi?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 sorulmuştur kesin de şimdi dijital upgrade yaptım 200 mb civarı bişey indirdi (geçen gün girmiştim öylesine laucher 700 mb bişeyler indirmişti) oyuna girdim cata trailerı ve log in ekranı çıktı dogru mu yapmısım girebilicek miyim direk oyuna 3 saat sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Upgrade ettikten sonra oyuna 1 kere girdiysen, şimdi oyundan çık, luncher çalıştır, eğer "wow is up to date" yazıyorsa hazırsın cata gelince girmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 mulgear6 said: oyuna girdim cata trailerı ve log in ekranı çıktı dogru mu yapmısım girebilicek miyim direk oyuna 3 saat sonra? catacylsm gelmeden önce de vardı bu. klasik 4.0.0 ekranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 şimdi soruyorum genel olarak. 2 ay önce falan acc kapandı açtırmadım. oyun oynanırmı oynanmazmı? hali vakti nedir? edit: anlamayan bazı troller olucak cata ile oynanırmı alınırmı alıyımmı tarzındakı bi soru bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 simdi cata dvd'si ile LK ustune direkt kurabilirmiyiz (uldarda oyunu biraktimda simdi geri donucem :P) download yaptirmaz ustune insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 İlaki bi patch indirtir 1gb falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 goblin karakter açmak istiyorum da rogue mu iyi olur hunter mı... sanki rogue daha iyi gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Fransuxa said: şimdi soruyorum genel olarak. 2 ay önce falan acc kapandı açtırmadım. oyun oynanırmı oynanmazmı? hali vakti nedir? edit: anlamayan bazı troller olucak cata ile oynanırmı alınırmı alıyımmı tarzındakı bi soru bu izlediğim bi kaç instance videosuna göre oyun zorlaşmış. eski stil CC yaparak ilerlenen instance'lara dönülmüş. ki buna rağmen çoğu yerde çok kolay wipe yenilebiliyor. grim batol'du galiba raid tadında bi 5 man'di izlediğim haliyle, bu yzden pug'lar çok kasacaktır ama eğer guildin ve vaktin varsa wotlk'dan daha eğlenceli görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 pfff 3de baslicak galiba bizim serverlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 http://www.wow-tr.com/event/yayin.htm Bu paylaşılmadı mı ya sdf kızlar dans ediyo beyler night elf female ve undead female dansları falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abi. yakınlarda yok mu bi ülkü ocağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abi draenei dansı ........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ahah aynen tunak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ahaha çalışıp gelmiş adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 off topikler karıştı galiba sorry :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Ya bu canlı yayın, tek jeton, dranei, elf dansları.. Yazık ya valla yazık abi. Apaçi dolu D&R'ın önü be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 "abi tamam yaptık dansı" hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ben de gidip kıvırsaymışım keşke :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ya bağlanmıyo bi türlü. yekten bi özet geçebilecek olan varmı. nooldu naaptı adamlar? kim ne dansı yaptı. kim rezil oldu. türk kızları wowa başlamışmı? ilk kim aldı. apaçiler gelip NOLUYOA LAN BURDA diye mekanın önündekileri dövdümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 mazthaya rape var poor flight trainer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 fly trainer önünde bir oyuncu kitlesi var AQ dan beri öle adam görmedim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 viaport electroworld sakindi gittik aldı arkadaş döndük. size iyi eğlenceler wowcu gençlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar