Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sorulmuştur kesin de
şimdi dijital upgrade yaptım
200 mb civarı bişey indirdi (geçen gün girmiştim öylesine laucher 700 mb bişeyler indirmişti)

oyuna girdim cata trailerı ve log in ekranı çıktı
dogru mu yapmısım girebilicek miyim direk oyuna 3 saat sonra?
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

oyuna girdim cata trailerı ve log in ekranı çıktı
dogru mu yapmısım girebilicek miyim direk oyuna 3 saat sonra?

catacylsm gelmeden önce de vardı bu. klasik 4.0.0 ekranı.
Mesaj tarihi:
şimdi soruyorum genel olarak. 2 ay önce falan acc kapandı açtırmadım. oyun oynanırmı oynanmazmı? hali vakti nedir?

edit: anlamayan bazı troller olucak cata ile oynanırmı alınırmı alıyımmı tarzındakı bi soru bu
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

şimdi soruyorum genel olarak. 2 ay önce falan acc kapandı açtırmadım. oyun oynanırmı oynanmazmı? hali vakti nedir?

edit: anlamayan bazı troller olucak cata ile oynanırmı alınırmı alıyımmı tarzındakı bi soru bu

izlediğim bi kaç instance videosuna göre oyun zorlaşmış. eski stil CC yaparak ilerlenen instance'lara dönülmüş. ki buna rağmen çoğu yerde çok kolay wipe yenilebiliyor. grim batol'du galiba raid tadında bi 5 man'di izlediğim haliyle, bu yzden pug'lar çok kasacaktır ama eğer guildin ve vaktin varsa wotlk'dan daha eğlenceli görünüyor.
Mesaj tarihi:
ya bağlanmıyo bi türlü. yekten bi özet geçebilecek olan varmı. nooldu naaptı adamlar? kim ne dansı yaptı. kim rezil oldu. türk kızları wowa başlamışmı? ilk kim aldı. apaçiler gelip NOLUYOA LAN BURDA diye mekanın önündekileri dövdümü
  • Yeni Oluştur...