Pyro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Miraul said: tournament>shadow vault>gemi yetio Hodir q larını yapmaya gerek kalmıyor mu? 25 ediyor mu o saydıkların? Bir de weekly de xp verecek mi acep ben onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Weeklyler vermiyor, dailylere hodirden başlamak eğer charı orda bırakacaksan en temizi. Uçma süresini baya düşürüyor. Hodir , tabart ile turnuva alanı, gemi ordan ebon blade yapınca 25 doluyor. Hodir'i es geçince Ebon Blade'in Onslaught'un orda ki base uçmak gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 millet saniyeleri hesaplar olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Benim gemideki 4 questim öyle melül melül duruyormuş. Hemen onları yaptım, turnuva alanı + gemi 18q tertemiz. Yalnız tabard yok bende o yüzden Hodir'den turnuva alanına uçmam gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Hodirde verdikten sonra turnuva alanına tabard oradan da gemidekileri verdikten sonra yüzükle hoppa dalaran. Train den sonra da hs ile org temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 derdiniz ne abi, ordan oraya hop buraya zop filan, realm first olamicaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 hayal kurmak güzeldir bozma cocuklari... simdi beyler ilk fazda plague var sora defile fln hoop 3. fazdayiz orda kılıc fln var hoop havada dönuyor arthas. hoop ------ 750 wipe sonra: simdi beyler girmeyin ulan artık defile'a wörld först olcadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Realm first olması değil, ilk saatlerde biraz hızlı lvlleyip sabahki güruhun qlarımıza tecavüz etmesine engel olmak amaç. Bir de ben bir oturuşta 85 olmalıyım zira ders çalışmam, ödev, proje hazırlamam lazım :/ Üstüne ilk hafta raid yapmayı planlıyoruz guildçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 FreEmoon said: Weeklyler vermiyor, dailylere hodirden başlamak eğer charı orda bırakacaksan en temizi. Uçma süresini baya düşürüyor. Hodir , tabart ile turnuva alanı, gemi ordan ebon blade yapınca 25 doluyor. Hodir'i es geçince Ebon Blade'in Onslaught'un orda ki base uçmak gerekebilir.hmm weekly i ben tutuyodum xp verir diye 200 de jp veriyo hmm.. asdasd ulan 20k xp ile 200 jp nin lafını da ediceksem zaten bırakıyım dimi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Ya 200 jp level 85 te 2 boss, dert ettiğine değmez. Bir de 25 daily level 81'in %33ünü dolduruyor. Yani olay server first değil beleş xp olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ohyeah said: Densiz said: hö? niye böyle birşey yapıyorsunki. Oyunun key'ini girdikten sonra 800 mb daha download var. Bundan kurtulmak için key girmeden download ediyorsun expansion çıktığında oturtup download yaptıracaklarını düşünmüyorum pek. Hem stream olayı var niye download yapıyoruzki oyuna girebilmek için? garip geldi bana. bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Dünya’nın en popüler abonelik tabanlı devasa online rol yapma oyunu World of Warcraft’ın üçüncü genişleme paketi olan World Of Warcraft Cataclym 06 Aralık tarihinde saat 24:00’da sekiz farklı ilde yapılacak gece açılışları ile oyuncularla buluşacak. Aral tarafından severleri ile buluşturulan World Of Warcraft Cataclysm, 07 Aralık tarihinde ise tüm satış noktalarından temin edilebilecek. aral sitesinde böyle bi açıklama yapmış güvenilir mi sizce, salı günü çanakkalede bulabilir miyim oyunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Blackrock Caverns (level 80-81, 5-player) olan yere nası gıdıcez arkadaslar gıddık dıyelım tam gırısı nerde? charımı orda bırakmayı dusunuyorum serverlar acılınca dırek orayı kesfedıp gueslere baslıcam bu sırada sıraya gırıp exp ıcın ısntanceyı yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 blackrock mountain görmedin mi hiç 1-80 olurken? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Gerek yok ki görmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 görmeden giremiyor muyuz yeni instance lara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yunusemre said: görmeden giremiyor muyuz yeni instance lara? evet gormeden gıremıyosun sorunda orda zaten :) bu arada buldum tasın yanındakı yolmus eskıden bwl ısınlandıgımız tunelın yanında ısde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ben soyle dusundum chari bizim icecrowndaki gemide birakip dailyleri verip oradan (icecrownda 25x q yapili bende) dalaran ucma seysine, ogridede hs var oradanda direk brm ye ucmaca... yada brm yerine direk hyjalami saldirsam orada bir quest varmis brm ye quest veriyormus + direk tp ediyormus falan, beta oynayanlar bilir o questi heralde biraz arastirdim o questi ama tam emin olamadim biri anlatsin varmi oyle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 direk blackrock ordan oyuna giricem ordan hodir turnuva gemi ordan org hs ceker ama bu kuscu nerden ogrencez dalaranmı orgmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 hiç acelem önce bi havadan azeroth'u dolanırım sonra 81 olana kadar daily lk hcleri filan ortalık sakinleşince yeni questlere başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 salı gecesi mainstance var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ya şimdi yarın gece 12 de mi açılıo yoksa salı gecesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 7si oldugu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 7 Aralık 1 A.M, bizim saatimize göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar