Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DoruK said:

abi fiora her yeni hero gibi çok abartılıyor bence, öyle ahım şahım bi olayı yok, sadece millet bilmiyor şu an onun avantajını yaşıyor oynayanlar.

Late game i eh iştede earlydeki o sustain ve damage.
Mesaj tarihi:
bi kill dahi alsa early game de fena oluyor evet, ama baktın adam parlıyor dibinde durmayacaksın yani ^^ counterlaması çok zor değil, bir ignite'a bakıyor survivabilitysi
Mesaj tarihi:
Ya bugün fiora açıkçası 20 kere biçtim, Gravesle, Yi ile, Trynd ilei Veigar ile, Pantheon ile, hatta bir lanede troll icin alistair la ezdim.

Ama ne zaman ezdim? Ne zaman dakika 25+ oldu o zaman.

O vakte kadar adam kuleden damage almazsa, veya alistair gibi cccccccc, diye dolanmıyorsan, lanede trade yapmanın hiçbir imkanı yok. Aıkçası Graves ve Vayne de oldugu gibi gelecek 2 hatta 3 patchte nerf bekliyorum.
Mesaj tarihi:
şu oyuna o kadar haterlık ettim, ama grafikleri falan sallamayınca eğlenilebiliyomuş. ap /ad gelişimi, skillere etkisi falan güzel şeyler.

onun dışında sinir bozucu gerçi, ama yine de oynuyorum :3
Mesaj tarihi:
stimpak ve lyv yola geldi!
bekliyorum lord argosta 'o gülücükler saçan minionlar ne kadar güzelmiş yarrabbim peluşunu yaptım sarılıyorum' diye gelsin..
Mesaj tarihi:
ben başlayalı baya oldu yav. başlar başlamaz gerekli özrü dilemiştim ayrıca.
Lyvanna_Dolores said:

lol oynuyor diye pis fakirler kokuyo bunlar diyip biber gazı sıktığım herkesten özür diliyorum

bu aralar pek oynamıyorum procelerz neyin
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...