Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LethE said:

Jeeztro said:

beni de ekleyin lan Jeeztro ölür müsünüz level 30 fln tankım genelde

bro oynamıyosan kapa şu oyunu çağırırıyoruz tınlamıyosun hissiyatı oluşturuyo

ne hassasiyatı yaw, oyun açık sürekli bende. yanlış anlamayın pls. mesajı gördüm sonra geldim siz oyundaydınız sonra ben girdim fln. yanlış anlaşılma olmasın :)
Mesaj tarihi:
hassasiyet değil hissiyat :D

sonra çağırmıyolar deme diye burdan yazıyorum yoksa açık bırak istediğin kadar :P (gerçi adam lazımken dürttüğümüzde görsen süper olur :) )
Mesaj tarihi:
LethE said:

hassasiyet değil hissiyat :D

sonra çağırmıyolar deme diye burdan yazıyorum yoksa açık bırak istediğin kadar :P (gerçi adam lazımken dürttüğümüzde görsen süper olur :) )

ha pardon yanlış okumuşum.

elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışıyorum zaten. tek oynadığım oyun başka bişi yaptığım yok, bi dahkaine kaçırmam inş :)
Mesaj tarihi:
ahah weste giden bir arkadaş grubu vardı
şimdi hepsi tek tek kasıyor eastte 29 oldu bi tanesi hatta helal

in other news ahriyle pentakill çok kuul oluyormuş hatta pentachill diyelim şuna
Mesaj tarihi:
Oyundan iyice soğudum belki hep tek başıma oynadığımdandır killerde 30 a 2 öndeyiz dakika 19 20 de surrender yapcak karşısı kill aldım adam bağırıo alldan ks report diye ulan gerizekalı deli gibi ezmişiz 1 dakika sonra oyun biticek 1 kill almasan ne olur aldığım killde 5 kişi dalıo kazara bana geldi kimsenin takımı salladığı yok herkes kendisi için oynuyor aklı fikri kill almak herkesin eastdeyim bu arada westde durumlar nasıl bilmiyorum
Mesaj tarihi:
Alcest said:

Oyundan iyice soğudum belki hep tek başıma oynadığımdandır killerde 30 a 2 öndeyiz dakika 19 20 de surrender yapcak karşısı kill aldım adam bağırıo alldan ks report diye ulan gerizekalı deli gibi ezmişiz 1 dakika sonra oyun biticek 1 kill almasan ne olur aldığım killde 5 kişi dalıo kazara bana geldi kimsenin takımı salladığı yok herkes kendisi için oynuyor aklı fikri kill almak herkesin eastdeyim bu arada westde durumlar nasıl bilmiyorum
oyun tamamen f2p olduğu sürece bu tip veletler her zaman olacak. çok etkileniyorsan hiç bakmayacaksın ekranın sol altına.
Mesaj tarihi:
eee yani,çok öyle brutal bir maç istiyosan çağırırsın tanıdıklarını,o dediğin kitle heryerde var.bende yeni başlamıştım 25 seviyeye filan geldim ama genel moba sisteminden sıkıldım.zaten ilk oynadığım mobaydı.
Mesaj tarihi:
iarwain said:

eee yani,çok öyle brutal bir maç istiyosan çağırırsın tanıdıklarını,o dediğin kitle heryerde var.bende yeni başlamıştım 25 seviyeye filan geldim ama genel moba sisteminden sıkıldım.zaten ilk oynadığım mobaydı.

25 seviye nasıl geldin sorması ayıp ?

off lol topiğiymiş...
Mesaj tarihi:
aquila said:

peki bi yarista ikinciyi gecersen kacinci olursun?

cevap vermedim çünkü verirsen bunu soracağından korktum

"1 kg demir mi daha ağırdır yoksa 1 kg pamuk mu?"
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...