Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 LethE said: Jeeztro said: beni de ekleyin lan Jeeztro ölür müsünüz level 30 fln tankım genelde bro oynamıyosan kapa şu oyunu çağırırıyoruz tınlamıyosun hissiyatı oluşturuyo ne hassasiyatı yaw, oyun açık sürekli bende. yanlış anlamayın pls. mesajı gördüm sonra geldim siz oyundaydınız sonra ben girdim fln. yanlış anlaşılma olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 hassasiyet değil hissiyat :D sonra çağırmıyolar deme diye burdan yazıyorum yoksa açık bırak istediğin kadar :P (gerçi adam lazımken dürttüğümüzde görsen süper olur :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 hadd gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 LethE said: hassasiyet değil hissiyat :D sonra çağırmıyolar deme diye burdan yazıyorum yoksa açık bırak istediğin kadar :P (gerçi adam lazımken dürttüğümüzde görsen süper olur :) ) ha pardon yanlış okumuşum. elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışıyorum zaten. tek oynadığım oyun başka bişi yaptığım yok, bi dahkaine kaçırmam inş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Geçen öyle demiyodun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 selam patiler nick: Denalir Browtusk, server: east eklerseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ahah weste giden bir arkadaş grubu vardı şimdi hepsi tek tek kasıyor eastte 29 oldu bi tanesi hatta helal in other news ahriyle pentakill çok kuul oluyormuş hatta pentachill diyelim şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 50 mb patch yukledı az once bu ne patchi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Oyundan iyice soğudum belki hep tek başıma oynadığımdandır killerde 30 a 2 öndeyiz dakika 19 20 de surrender yapcak karşısı kill aldım adam bağırıo alldan ks report diye ulan gerizekalı deli gibi ezmişiz 1 dakika sonra oyun biticek 1 kill almasan ne olur aldığım killde 5 kişi dalıo kazara bana geldi kimsenin takımı salladığı yok herkes kendisi için oynuyor aklı fikri kill almak herkesin eastdeyim bu arada westde durumlar nasıl bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 oyle şeylere takılıyorsanız zaten hiç oynamayın, oyunun doğası o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Öylede insan bir noktadan sonra bıkıyor her oyun birileriyle uğraşmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 oyun patlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Alcest said: Oyundan iyice soğudum belki hep tek başıma oynadığımdandır killerde 30 a 2 öndeyiz dakika 19 20 de surrender yapcak karşısı kill aldım adam bağırıo alldan ks report diye ulan gerizekalı deli gibi ezmişiz 1 dakika sonra oyun biticek 1 kill almasan ne olur aldığım killde 5 kişi dalıo kazara bana geldi kimsenin takımı salladığı yok herkes kendisi için oynuyor aklı fikri kill almak herkesin eastdeyim bu arada westde durumlar nasıl bilmiyorumoyun tamamen f2p olduğu sürece bu tip veletler her zaman olacak. çok etkileniyorsan hiç bakmayacaksın ekranın sol altına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 eee yani,çok öyle brutal bir maç istiyosan çağırırsın tanıdıklarını,o dediğin kitle heryerde var.bende yeni başlamıştım 25 seviyeye filan geldim ama genel moba sisteminden sıkıldım.zaten ilk oynadığım mobaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 iarwain said: eee yani,çok öyle brutal bir maç istiyosan çağırırsın tanıdıklarını,o dediğin kitle heryerde var.bende yeni başlamıştım 25 seviyeye filan geldim ama genel moba sisteminden sıkıldım.zaten ilk oynadığım mobaydı. 25 seviye nasıl geldin sorması ayıp ? off lol topiğiymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 24. seviyeyi gecince 25. seviyeye geliyosun, zor mu bukadar bunu düşünmek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 peki bi yarista ikinciyi gecersen kacinci olursun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 aquila said: peki bi yarista ikinciyi gecersen kacinci olursun?İKİNCİ ! (of çok akıllıyım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Peki ya tam 2. 1.'yi geçerken 2.'yi geçtiysen? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 aquila said: peki bi yarista ikinciyi gecersen kacinci olursun? cevap vermedim çünkü verirsen bunu soracağından korktum "1 kg demir mi daha ağırdır yoksa 1 kg pamuk mu?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 +8 gelinde 5vs5 atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 yorick almayı düşünüyorum 1-2 win sonra ne dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 var mı oynayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 böğürtlenli pie + sıcak süt yapıyorum biraz sonra girip first win of the day alıcam en iyilerin olduğu eastde tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar