LethE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ekledik. geliyomusun ona göre kaçıcam ben 5. olucan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Son oyundan SS almadınız di mi? QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 reportladım ben seni afdgfsgfds o kadar trollpickten sonra bi oyun yenilmemiz şarttı olur o kadar söledim zaten bu oyun kesin yenilcez diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 valla doruk bozdu tüm takımı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 yok la ben çok kötü oynadım. invite de etmezsiniz artık elitist paticik takımı. gerçi eski gült liderimi buldum sayenizde fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 LethE said: valla doruk bozdu tüm takımı :(ayıb lan her oyun legendary olan adama denir mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 bugunde oyun olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 olur önümüzdeki saatlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 5vs5 çıksa güzel olacakta . vs5 birilerine karşı çok random oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 eşit sayıda adam çıksınyeter ki 4v4 bile olur neden olmasın, maksat eğlence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 hm aslında doğru 3vs3 map var. paso 5 kişi çıkıyordu tam ondan 3vs3 donmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 3v3 map dengesi çok ayrı ya. bozmayalım bence ama cogunluğa uyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 invitelarsanız lazım oulrsam gene pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 LethE said: benim. oyuna cagırcaktım da tınlamadın. açık kalmış abi öyle sallamama durumu yok sori O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 fas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 yaa gecen niyetlendim oynamaya eski acc un username sifre falan herseyi unutmusum... maile yolla diyorum siteden mail falan gelmiyor supporta yazdim dedim boyle boyle mal mal cvplar veriyolar ayar oldum 3 gundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Yeni aç abi ben bile 30 oldum sıkıntı çekmezsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 hafta ici aksamlari isten gelince veya hafta sonlari oyun atmaya calisiyorum, paticik chat kanalindayim genelde west'te nick raptoid rankeda falan girerseniz cagirin gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Gelin 4 5 kişi 3vs3 döndürülim en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 geldim nerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ben eastteydim bugün tak etti geçtim weste 4-5 oyun attım direk farkı gördüm yau ben de diyodum ne farketcek falan ama ciddi anlamda bi kalite artışı oldu böyle bi tane bile troll pick olmadı mesela oynadığım oyunlarda herkez görevini yapmaya çalışıyo kabiliyetsizde olsa valla oyundan zevk aldım yau hala eastte oynayanlara şiddetle öneriyorum weste geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 şu shacoya stealth buff falan mı geldi bu kadar op pos hero yok ya adam lvl 11 heriften 2 level yukardayım 60 armor var herifin decievei 808 dmg vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 fake crit + gerçek crit durumları var onda çok sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Jeeztro said: beni de ekleyin lan Jeeztro ölür müsünüz level 30 fln tankım genelde bro oynamıyosan kapa şu oyunu çağırırıyoruz tınlamıyosun hissiyatı oluşturuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 west deki ping durumu nedir ben east de 70-80 le oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar