Pickles Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 vladimir kastınmıydı acayip manyak oluyo. oyun çevirici bir karakter cidden. ben tyrla(300 spartalıdan kaçma karakter) oyun çevirmiştim çok manyak sevindim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 pantheon varken trynd e 300 ıspartalı yakıştırması olmamış , ayıplıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ara sıra giriyorum daily bonus alıp çıkıyım diye de oyuncu kitlesi O KADAR kötü ki ilk 10 dakikada alt+f4 lemediğim 5 oyun yoktur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Oyun kitlesinin kötülüğü cidden doğru. Neyseki concede yapmıyolar direk quitliyolar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 galioyu aldım sonunda her oyun 25 asist win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Kaede said: ara sıra giriyorum daily bonus alıp çıkıyım diye de oyuncu kitlesi O KADAR kötü ki ilk 10 dakikada alt+f4 lemediğim 5 oyun yoktur herhalde bazen iyi adamlar da geliyor ama genelde ortalamanın altı tipler var gibi ya bazıları da o kadar aptal oluyor ki yaşın kaç sincap demek istiyorum bugün 0 kill 15 death 3 assistli adam bana nub dedi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Lvl +20'den sonra pek öyle aşırı noob'a dek geldiğim söylenemez. Birde ekleyin beni : i3attery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ben ekledi mhep oyundasın bi kere oynayamadık :/ geliyorum şimdi boş ola nvarsa atalım bi 3v3 premade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Udyr için IP biriktiriyorum şimdi. Çok hoş bir şey; bir garip ama, ultisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Demetori yi ekleyin madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 peh ben daha ilk 6300ümü biriktiremedim daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 hayde lethe 4liycez arkayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 geliyorum oyundaydılar diye kelime oyunu izledim az. friendi kabul et demet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ettimde şimdi ben çıktım adf başım ağrıdı sabahtan beri bilg. başındayım biraz dinlenicem belki gecenin ilerleyen saatlerinde gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 sabahtan beri bi kafede tost yapıp sağa sola götürüyorum adam gibi premade bi oyun atıcam saıtp gidiyosun kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Hadi 5.yi bekliyoruz sayın patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ben gelirdim ama sunum hazırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Yeni yama çok iyi. Yeni Doran's beğendim en çok. Menzilli taşıyıcıların ve AoE'lerin zayıflaştırılması da iyi olmuş. http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=75059 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 yeni yamanın iyi yanı artık oyun göçmüyor :D valla illalah dedirtmiti gang e gdiyorum hop crash, ilk creep wave geliyo hop crash. az elomu yemedi bu trundle patchi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Bu sabah hiç ani fps gitmesi de olmadı. Daha önce kaç kere öyle ölmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Abi yeni yama nedir öyle ya, iyice oyunu tanklar üstüne kurulu yapıcaklar. Saçmalamışlar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 bazen championlar seçildikten sonra loading ekranı gelmeden önce league of legends şeysi geliyor ya ekrana, orda takılıyor kalıyor oyun ve hani retry diyorum olmuyor, kapatıyorum reconnect diyorum tekrar gene olmuyor 2 saattir arada bir deniyorum, 2. kez leaver oldum bu yüzden çok sıkmaya başladı hon'a mı geçsem parası neyse verip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 logları foruma koyarsan yardımı dokunabilir, yalnız us foruma yaz eu da in cin top oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ınvıs heronun antısı nedır burda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Oynarken bir yolda durmaktansa jungle yaparsın. sonra arada sırada linelara gidip gank gank diye adam öldürür ya da assist alırsın. ben evelyn olduğumda böyle yapıyorum en azından. bir de endgamede bazı adamların yeri kalmıyor ward ya da iksir almaya. o zaman op oluyor stealth işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar