kek Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 varmı şu an oyun ? edit: yanlış başlıka gelmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 dayanamadım özlemine bugün dps teemo yaptım bi, yönettim resmen. hoş aynı buildi önceki haliyle yapmaya kalksam oyun 15 dakkada bitmiş olurdu oyun sonuna kadar sırf harrass yapıp sonra piyasaya çıktım işi bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 süperdi ama az kaldı kaybedioduk, killerde ikiye katlamamıza rağmen 1 kule bile yıkamamıştık adamlar iki inhibitörü almıştı aşağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 sonradan 180 derece dönen oyunlar çok acayip oluyor ben de sabah bi oyundaydım, böyle 36 saattir uyumamışım falan hala oyun oynayacam diye uğraşıyorum, ama sinirler gevşemiş iyice her öldüğümde YEAEAYEAEYAYE falan gibi sessiz çığlıklar atıyorum böyle oyunun 33. dakikasında filan surrender olalım dedim baktım towerlarımız inmiş inhibitorların 1-2 tanesi inmiş daha adamların towerlar duruyor inatla surrender etmedi takımım, ben de quit çekmek istemediğim için devam ettim, 1 saat sonra filan yendik adamları fdsf o anladım ki yeterince uzun süre uğraşınca her şey mümkünmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 aynı olay oyun başı 4v5 kaldık, inatla surrender etmedim :P trynd in itemları dizili olduğu sırayla yapıldı ki kalan herkes bas bas dmg yap lan diye bağırıyodu buna, adamın ilk 4 killi fln adamları %5 e indirip arkamı dönüyorum bu kesiyo, yoksa asla yapamıycak item felan. (buildim bu değil bu arada para fazla geldi, bide takım ne dersem yapmaya başladı çok rahattım ondan böyle itemlar :P) gün boyu bok gibi takımlar gelip deli gibi kaybedince insan kasılıyomuş böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Hiç bir takımda doğru dürüst bir armor yok. Gel oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ulan bu ttnet var ya.. oyuna girerken 80 ping vardı girdikten sonra 200den aşağı inmedi bi türlü. zaten bi bok yapamadım bi de oyunun ortasında bağlantı koptu geldi, bi bok yapamadım oyunda telekom santralini yıkıcam gidip dinamitle. geçen gece oynarken de bağlantı bi koptu tam 22 dakika gelmedi, oyunda domine ediyorduk, ben düşünce diğer takım avantajlı duruma gelmiş baya, hoş ben geri girene kadar oyunun bitmemiş olmasına şaşırdım da adamlar oyun sonu zar zor backdoorlarla yıktı base i. özet geç derseniz, kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 bu ipleri neye harcamak mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 çok sevdiğin bir karakter varsa al. yoksa biriktir, lvl20 olunca rün alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 abav vladla bi oyniym dedim de harbi op karaktermiş, 2.7 saniye cooldown costsuz dertsiz tasasız 250 base dmg + 60 base heal veriyor q skilli. banlemezlerse önümdeki ilk oyunda vlad olucam hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ben simdiden söyliyim. pool u adam kesmek için dğeil kaçmak için kullan :) oyuna başlıyorum su an takımda trynd de clarity var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 adam kesmek için kullanılmaz zaten direk 20% hpni götürüyor eqeqeqeqr +ignite falan bitiriyor zaten adamın işini çok zevkli hahah bu arada oyuna giremiyorum sunucuya bişi mi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 sunucular patladı şu an. chat te gidik. trollün newsi gelmiş US clientta. belki onun updateleri üyüzndendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Trynd'a karşı oynarken elimde Ignite olmasını çok seviyorum ben. Rage'ine Ignite basıp kaçarken ölmesini izlemek çok zevkli oluyor. Vladimir'in Hemoplague'ı takım dövüşlerinde ortayı yıkıyor. Vladimir'i hafif tank + AP yapıyorsun zaten, direk OP. Gerçi ne zaman mid'de Sivir ile sololasam sorunsuz dominate ediyorum. Armor lazım Vladimir'e. Armor aldığında biraz zorluyor beni sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 armor istiyosan malphite var ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Bir şey farkettim ben de: Yeni bir hesap açıp oynamaya çalıştım biraz; neredeyse kimse armor ya da resist almıyor alt seviyelerde, alan da eziyor. Bir de Aegis'in ne mükemmel bir eşya olduğunun farkına vardım. Hiç almazdım, onun yerine GA alırdım hep. Aegis iyiymiş. Bir carry'ye Aegis + Atma's deneyeceğim ilk fırsatta savunma eşyaları olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 aegisi carry yerine daha itema yeri olan biri yaparsa daha makul bence. GA nın kötü yanı genelde takım basıp gidiyo GA varmış yokmuş anlayamıyosun tekrar kesiyolar bitiyo. vladda anca full AP + rylai (2x rylai yada) gidince adam olur, öyle hp çoşturunca neye yarıyo, poppy mundo vs dağıtıyo agzını burnunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 7000 HP, 500 AP Vladlar var. http://desmond.yfrog.com/Himg257/scaled.php?tn=0&server=257&filename=vladqx.jpg&xsize=640&ysize=640 Armor 0 ama. Madred's alacaksın bunu görünce, critsiz 500, 500 vuracaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 valla ben hep kendi buildlerimle oynuyorum hiç guide açıp bakmışlığım yok, en fazla çok iyi oyuncu görürsem bakıyorum neler almış diye. malphite buildim warmog, ninja tabi, sunfire, frozen heart şeklinde gidiyor genelde, magic damage çoksa karşıda 3. ya da 4. item banshee oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 guidelar genelde şaçma oluyor bence. kendi kafana göre yap zaten, daha eğlenceli oluyor. Çoğu manamune gibi, spirit visage gibi, sword of the divine gibi iyi item guildlerde yer bile bulmuyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 vlad mi iyi tyr mı iyi karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 hon dan baydım ya.acc ı 2 kişi kullanıyoduk bide psr yi baya düşürmüş soğudum oyundan :D. lol indircem şimdide dotadan yada hon dan farkı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 dotanın biraz daha wowumsusu. runelar falan var masteries var unlock edebileceğin şeyler var falan. biraz daha uzun soluklu bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Oyun mekanikleri AP gibi devasa bir icat yüzünden çok daha iyi bence. Burayı oku: http://forum.paticik.com/read.php?34,5170966 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ilk oyunumda vladamir diye bi karakter seçtim.17-3 oynadım oynayanlarda benim gibi nooblardı galiba :P çok ilginç bir karakter ama baya beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar