GEd Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 yeni hesap alip gelirim 15 dk beklerseniz davet linki koysun biri hatta buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Aksam 11 gibi oyunda olucam eger oyun donerse morde ile tank olarak katilirim. Velisi nick ekleyin 11-11;20 arasi oyunda olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 gelin siz atarız adam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 arkadas davet linki koyun easte gelicem yeni acc alimi mi kapali hala ? Your Signup Failed! diyor paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ged pm attım panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Your Signup Failed! herhalde alımlar kapalı ayrılmadan dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 11 dk ceza verdi ya kurwa, que dodge cezası mı arttı artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 +2 edit +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 giriyorum oyun var mı ? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Oynamayın bu fakirlen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 maymunu deneyen var mı la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ben oynadım biraz ya, oynaması zevkli ama ne bilim, zevkli sace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 slow stun olmayınca solo topta bi renekton bi rumble olamıyor bence, morde gibide hayvan değil :/ iyi yanı Q fix damage low cooldownn tank gitseizde atmayı alana kadarda ortalama bi dpsiniz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 nasus gibi bişey olmuş galiba.? ne bileyim göze bayağı zevkli geliyo. ultisi ile W olayı bayağı eğlenceli gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Nasus'u debuffer olarak oynuyorum ben, debuff aura veren itemlar alıp, sürekli debuff büyülerini yaparak. DPS olarak oynayanlar bile var ama, tank olanlar da var. Debuffer odaklanmak iyidir ama Nasus ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bu haftasonu bi pati içi 5v5 çevirelim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 GERGE neden kimsenin oynamayacağı specleri gelip burda övüyorsun sivir tank dedin nasus debuffer falan soraka pickleyip mana regen kasıyorsun sanırım takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bu arada rune alıcamda cd reduction spell penet build için tavsiye lazım öyle 4-5 tane aldım ucuzlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Herkesin oyun tarzı var Fin. Benim tarzım bu, çalışıyorda. Yukarda Sivir'imi deneyip beğenen bir eleman da var hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 saat 4-10 pm arası uygunum ben bu hafta bi de hayatımda ilk kez sorakayı alıp deniyim dedim. tam bir troll hero ya. çıldırdı millet. bi de yanlışlıkla fb alıp 2/0/0 başladım oyuna ahahahh. healliycem diye peşinden koştuğum mal takım arkadaşlarım olsa da ben hariç kimse ölmediği için ezdik direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 cumartesi 20:00~24:00 gibi güzel olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 evelynn aldım pişmanım bu arada gerge önerilerin en az suggested items kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Sivir tank ne abi sdfsfsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Fin said: evelynn aldım pişmanım bu arada gerge önerilerin en az suggested items kadar iyi. abi geç kalmışsın, öldü o hatun. stealth'de vurunca stun yapıyordu önceden squishy düşmanıydı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 +1 veya +6 lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar