LethE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 mahonun gibi değilse sorunun , eskisini kaldırmadan kurduysan veya oyun göçüp duruyosa vs launcherda sağ üstte options olcak oradan file check gibin bişi var onu yap çoğunlukla düzeltiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 http://www.own3d.tv/live/8624/Riot_Games_High_Definition_Stream 60 k izliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 taric neydi ya öyle adam macı satmış sanki, neden hiç creep kesmedi nasıl bir taktik var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 lanede supportlar creeplere dokunmuyo, gelirse karşı herolara 2 harrasslama adına vuruyo soınra geri çekiliyo. öyle oynuyo bazıları en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 HELAL http://i.imgur.com/JDPFC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Şu son 2 haftadır leaverlar çoğaldı mı yoksa benim şanssızlığım mı? Bi 10 gündür falan resmen oyun kazanamıyorum çıkan/afk olanlar yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 1300 ve altına inmediysen ranked oyna leaver azalır baya, 10 oyunda 1 tane belki çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Bi level 30 olabilsem. Var mı hızlı level kasma yöntemleri summoner için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 eskiden girip oyundan cıkıyolardı oyun bitince ip ve xp geliyodu.. düzeltmişlerdir sanırım. win loss kasanlar low levelda ghep custom atıyolar yada ama zaman sınırı var artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Shut up and buy wards Billy ! http://www.youtube.com/watch?v=XMF6sTQ7dLM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 4 whiner lı oyun oynadım az once ya :/ oyun boyu birbirlerine noob diyolar. bide enteresan mesela rammus haklı beyler diyorum rammus bana sen ne anlarsın noob diye giriyor. allahım sabır ver... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 azimle ignoreliyorum öylelerini ; böyle devam edersem ileride daha az karşılaşacakmışım gibi bir inancım var (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 öyle zaten. ignore attığın adamla bir daha oyun oynamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ignoreladıklarınla aynı oyuna/aynı takıma düşebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 aynı takıma düşme şansın azalıyo, queue ya bakıyo tabi adam yoksa illa gelicek ama varsa başkası onu tercih ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 34 dakka hadi dedim içeriye gidim geçer. geldim unable to connect :( şimdi 54 dakka ... server al be riot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 http://www.gamersbook.com/repository/images/_variations/0/2/02db38351987a4664e394e5a0b3ddd7d_content_large.jpg?v=0 Dreamhack'in LOL bölümüne başlandı, go go go. 20-30 dk'a başlar maçlar. http://season-one-championship.eu.leagueoflegends.com/ Buda şimdilik açık bulduğum stream, oyunlar nerden gösterilir bilemedim. Belki burdan belki ana siteden. http://www.own3d.tv/live/8624/Riot_Games_High_Definition_Stream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 izleyici modu getirdiler sirf turnuva icin. Gec bile kalmislar gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Feci iyi maç oluyor. Kesin izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 bende 3-4 gün önce başladım oyuna, bu turnuva iyi oldu izleyip öğrenmem açısından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Bizim avrupa birincilerini ilk turda mıncıkladılar. Ama sanıyorum ki alıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 180 bin kisi izliyor, honda bu kadar acc var midir acaba haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ben bi izliim dedim de çok sıkıldım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Başlıyor gene, "aaa" yensin abi adamların hepsi ben bu oyuna başladığımdan beridir ilk 6-7 içinde 4 üyesi falan var. Adamlar iyi oynuyor da saçma sapan amumu ultileri yüzünden kaybettiler ilk oyunlarda, şimdi alsınlar da göstersinler şu amerikalılara. Adamlar çok iyiyiz diye takılıyor sürekli. GEd said: 180 bin kisi izliyor, honda bu kadar acc var midir acaba haha Birde Hon forumlarında yok sayaçlar için ekleme yapıp sayılar arttırılıyormuş, yok forumda online olan kişi sayısıda oraya ekleniyormuş, yok mümkün değilmiş diye yazmışlar. Şu oyunun artık oynandığını kabul eden, böyle bir kitlenin olduğuna inanan ilk Moba'cıya 100 binlira veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Seyirci modu getirmislerde bir pause getirmeyi akil edememisler. Turnuvada adam disc oluyor oyun devam ediyor hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar