Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 http://www.milliyet.com.tr/bakanlik-yataktaki-cifti-begenmedi-/yasam/haberdetay/14.07.2010/1263177/default.htm http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/07/13/bakanlik-yataktaki-cifti-begenmedi--738207.Jpeg "Sağlık Bakanlığı, sigaranın iktidarsızlığa neden olabileceğine işaret eden “yatakta ayrı oturan çift” resminin, “Türkiye gerçeklerine uygun olmadığını” belirterek, yarı çıplak evli bir çiftin bu şekilde gösterilemeyeceğini savundu." memleketçe bir zaytung realitesine doğru ilerliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 bence sorun soldakinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 üzgün kaslının daha kaslı olması gerekiyo, haklılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 üzgün kaslı karikatürü koyulmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ahahhaaha karikatur cok iyi ya, yalniz boyle cok kasli adamlarda var boyle sorunlar sahiden. ama kassiz, gobekliler de kiskaniyorlar tabi bunlari deli gibi, cok iyi cuk oturmus karikatur yani. o sigara pakedinin uzerindeki resim de bence gayet iyi, oteki ciger resminden iyidir. onu da kaldirsinlar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 http://www.southdacola.com/blog/wp-content/uploads/2009/04/rodin20thinker.jpg bunu koysunlar onu beğenemedilerse. kadim zamanlardan beri sıkılan bu türkiye gerçeği nedir anlayamadım gitti lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 http://im.haberturk.com/galeri/2010/06/28/402777/3e270ec2aa09613e22a861dba8b66142_k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 "otoğrafla ilgili Vatan gazetesi yazarı Dilek Önder de mizahi bir yazı yazmıştı. Önder, “Bu neyin fotoğrafı” başlıklı yazısında özetle şunları kaydetmişti: “Mutluluğun fotoğrafı olmadığı kesin! Hayır, 70’li yıllardan kalma Woody Allen filmlerinden bir kare de değil. ...Bu ne biliyor musunuz? Hani şimdi sigara paketlerinin üzerine resim koyuyorlar ya, onlardan biri. ...Altında da aynen şunlar yazıyor: “Sigara içmek kan akışını yavaşlatır ve cinsel iktidarsızlığa neden olur.“ Şimdi fotoğrafa bir daha bakın. Kadına... Adama... (Daha doğrusu çıtıra...) Yatağa... Yorgana... Bir kere bunlar hiç Türk’e benzemiyor. Zaten dedim ya, 70’lerden kalma gibiler... Yani aslında şimdi bunlar yaşıyorsa, kadın 80’lerinde, çocuk da 65’inde falan... (Şimdi kendisi çıtır peşindedir yani...) ...Türkiye’de böyle bir şey olmaz! ...Açık ve net yazıyorum; bu fotoğrafın sigarayla bir ilgisi yok. Daha doğrusu bunların sevişememelerinin nedeni sigara falan değil.”" said: Memlekette ot yasak ama anlaşılan bi biz içmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Kadının yaşı 12 ye çekilirse rahatlarlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 saçma işlere vakit ayırmayı ne çok seviyorlar bizimkiler.. lan haberi okurken -ve bu mesajı okurken- harcadığınız toplam zamanı başka bi işe yoğunlaşırıp aktarabilsem keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 adam fotoğrafa bakıp bence bunların sevişmemesinin nedeni sigara değil diye köşe yazısı yazmış ciddi ciddi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Rewendor said: üzgün kaslının daha kaslı olması gerekiyo, haklılar ahah. "acaba ilk kim söyledi" diydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Bu fotograf zaten hiçbir anlam ifade etmiyor bu bir, halkın %98i iktidarsızlık kelimesinin ne olduğunu bilmiyor bu 2, genel olarak fotograflar çok solgun ve saçma olduğu için dikkat çekmiyor bu üç. yazıyla çükünüz düşer, karı kıza zıplayabiliteniz kalmaz felan yazsalar daha etkili olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 "biz yatakta oturmayız" diyip şahin k filmlerinden falan bi sahne konabilir, gerçeğimize uygun olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ben sağlık bakanlığına sigaranın üzerine koymak için fotoğraf vermeye gönüllüyüm sadece kenarına büyük harflerle TÜRK GERÇEĞİ yazsınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 baya şaşırmıştım zaten bu fotoğrafı görünce, nasıl kabul ettiler anlamamıştım. tiksindirmesi şart kaldırsınlar tabi, daha çok iğrenç ciğer görmek istiyoruz o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 olm o değil de genelde muratti mıdır nedir o marka sigaranın üstünde gördüğüm bi resim var, morgda yatıyor eleman, lan ne zaman görsem içim ürperiyor. Hayır bide içenler bakıp "aa ölmüş bi sigara da onun hatrına yakalım" der gibi umursamazca içmiyorlar mı, teyallam. Bide sigara içmeyenin ciğeri ile sigara içmiş birinin ciğeri var bi fotoda, abim baktı böyle, "kızarmış tavuk gibi lani di mi? dedi, "evet çok lezzetli gözüküyor, gerizekalı içme diye koymuşlar" dedim, güldü, sadece. 27 yaşında, 9 aylık bi çocuğu var, 10 yıldan fazladır sigara içiyor, en son ciğer filmini gören doktor "sigarayı bırak" diye uyarıda bulundu, gerizekalı hala içmeye devam ediyor. Evet gençler, görüyoruz ki, sigara kan dolaşımını kötü etkileyip beyni boş vitese attırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Sparkcaster said: "Sağlık Bakanlığı, sigaranın iktidarsızlığa neden olabileceğine işaret eden “yatakta ayrı oturan çift” resminin, “Türkiye gerçeklerine uygun olmadığını” belirterek, yarı çıplak evli bir çiftin bu şekilde gösterilemeyeceğini savundu." neden bu "Türkiye gerçeklerine" bu kadar takmışız onu anlamıyorum. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 bıyık lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 türkler seks yapmaz arkadaşlar. cima ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Türk erkeği gibi değil o arkadaş diyedir veya Türk erkeği başarısız olamaz diye de olabilir. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 izmirliler ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Türk çiftleri sevişmez, bölünerek çoğalırlar. Hala anlayamadınız yüce Allah(c.c.)'nin gerçek Müslümanlar'ı bölünerek çoğalsınlar diye yarattığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 sağlık bakanının çükü kalkmıyomuş ben bunu anladım bu ifadeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar