fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ABİ MCDONALDSIN PATATESİ EZER YA hee ezer ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 burger king'in konturi pateytosu daha güzel kabuklu felan http://www.burger-king-lieferdienst.de/shop/images/product_images/info_images/29_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Böyle sorunlarla karşılaştığımda genelde eksik ödemeyi teklif ediyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 yalnız sanki kurye yemiş o patatesi fsd çünki yağ izleri falan var kutunun boş kısmında ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Absolut said: Getiren adamın içi kıyılmış biraz atıştırmış işte. adamın bahşiş mantelitesi karın tokluğuymuş işte. ne güzel haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 olm her şehirde aynı mı lan bu allahın belası mc donalds servis olarak.bende menunun yanına 6lı nugget soyluyorum her seferınde unutuyolar.ama donuşte jest yapıp 9lu getiriyolar 6lı yerine ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 en son 2 gun once yedim, sonra bir daha mcdonalds yememeye karar verdim, sahiden cok fena kilo aldiriyor adi mc donalds, burger king, kfc alayi zarar ziyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 olm demeyın öyle antalyada kfc yok olsa da kilo alsak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 patates kızartmasını sevmiyorum her menuye koyan zihniyetin hepsi askerde patettes soyar insallah dicem oda olmaz gider beni bulur patetes haslayın közleyin kızartmayın su mereti anlamadım gitti yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 parmakların dolma gibi yağlı yağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Olivies said: eskiden millet kebap lahmacun yerdi sadece göbek yapardı. Simdi degisti millet bunları yiye yiye bok cuvalı gibi geziniyor ortada. Tüm vücut sarkık. Az diyet yapın ehue. ahahahahhahahaha hakkaten çok güldüm acayip objektif bir yorum olmuş ahahahahahahahaha ++++++++111111111 cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Bone said: Loxias said: Patates hala gelmedi. Yemeksepeti ile tekrar konuştum. Mcdonaldsın yetkisi arayacakmış beni. Bi patates için çektiğim rezilliğe bak. kızarmış patates yemeyin zaten ya. geçen kfc'ye gittim 12'lik extreme menü aldım, nefisti, patatesi yemedim bıraktım. böyle yerlerde patates kızartması hem çok yağlı oluyor hem de tatsız. bone isteyince o patatesi, gravy soslu patates püresi ile değiştiriyorlar menüye dahil şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 gidiyosunuz böyle adi şeyler yiyosunuz çok ilginç ya. gidin bi kordon bleudur, fajitadır, beğendili köftedir falan yiyin ya, fastfood nedir ıyk 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 nando's yiyin daha güzel hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Rasmon said: gidiyosunuz böyle adi şeyler yiyosunuz çok ilginç ya. gidin bi kordon bleudur, fajitadır, beğendili köftedir falan yiyin ya, fastfood nedir ıyk 8-) he 14 liraya gelcek o evime kapıma kadar içecek dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 su gördügünüz maumele avrupada yok. nasil insanlarsiniz siz ya pis fakirler. acmayin su 3. dünya halinizle topikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 uyurgezer said: nando's yiyin daha güzel hem. güney afrikada ki kadar ucuz olsa günde 3 değil 5 öğün nando's la beslenirim bende Normal bir menü 25 tl wtf :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Recep ivedik 2de pizzayi yiyip dostum promaaasyonunu ben yedim diyen kurye gibi olmuş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 maslakta çalışıyorum, yemeksepetinden sipariş verdik.istinye parktan gelicekti mc donaldstan. tam 1saat 22dk da geldi. buzluktan çıkmış gibi, hepsini geri yolladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 benim başıma hiç gelmedi valla yemek sepetinden 0-0-0 dayarsan puanları akıllanırlar. burdaki burger az biraz düşürdü puanları diye tutuşmuştu fix 8 dakika da geliyordu her sipariş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 alın kendiniz kızartın uğraşmayın bunlarla sadece arby's den alın patates onu evde yapamazsınız aslında yaparsınız http://photos.tradeholding.com/attach/hash139/110475/tornado_potatoaardappel_schuin.jpg makinası 70 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 O makinayı imal ettirmek o kadar kolay ki, 10 euro bile etmez maliyeti. LAN NE PARA KAZANIYORLAR YA DANDİRİK KOLLU Bİ ÇELİK PARÇASINDAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ben mcden menu soylemiyorum yediğim zaman.patatesi saçma sapan bişi ztn burger elma dilim varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Holy said: O makinayı imal ettirmek o kadar kolay ki, 10 euro bile etmez maliyeti. LAN NE PARA KAZANIYORLAR YA DANDİRİK KOLLU Bİ ÇELİK PARÇASINDAN mesela bunları alüminyumdan kesmek daha kolay değil mi? gerçi tr'de kesen nereleri var bilemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Çok itici geleceğim sizlere ancak şu burger-mc donalds-yemek sepeti muhabbetleriniz mide bulandırıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar