Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

McDonald's patates sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm her şehirde aynı mı lan bu allahın belası mc donalds servis olarak.bende menunun yanına 6lı nugget soyluyorum her seferınde unutuyolar.ama donuşte jest yapıp 9lu getiriyolar 6lı yerine ahaha
Mesaj tarihi:
patates kızartmasını sevmiyorum her menuye koyan zihniyetin hepsi askerde patettes soyar insallah dicem oda olmaz gider beni bulur patetes haslayın közleyin kızartmayın su mereti anlamadım gitti yahu
Mesaj tarihi:
Olivies said:

eskiden millet kebap lahmacun yerdi sadece göbek yapardı. Simdi degisti millet bunları yiye yiye bok cuvalı gibi geziniyor ortada. Tüm vücut sarkık. Az diyet yapın ehue.

ahahahahhahahaha hakkaten çok güldüm acayip objektif bir yorum olmuş ahahahahahahahaha ++++++++111111111 cCc
Mesaj tarihi:
Bone said:

Loxias said:

Patates hala gelmedi. Yemeksepeti ile tekrar konuştum. Mcdonaldsın yetkisi arayacakmış beni. Bi patates için çektiğim rezilliğe bak.

kızarmış patates yemeyin zaten ya.

geçen kfc'ye gittim 12'lik extreme menü aldım, nefisti, patatesi yemedim bıraktım.

böyle yerlerde patates kızartması hem çok yağlı oluyor hem de tatsız.

bone isteyince o patatesi, gravy soslu patates püresi ile değiştiriyorlar menüye dahil şekilde
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

gidiyosunuz böyle adi şeyler yiyosunuz çok ilginç ya. gidin bi kordon bleudur, fajitadır, beğendili köftedir falan yiyin ya, fastfood nedir ıyk 8-)

he 14 liraya gelcek o evime kapıma kadar içecek dahil
Mesaj tarihi:
maslakta çalışıyorum, yemeksepetinden sipariş verdik.istinye parktan gelicekti mc donaldstan. tam 1saat 22dk da geldi. buzluktan çıkmış gibi, hepsini geri yolladım.
Mesaj tarihi:
benim başıma hiç gelmedi valla yemek sepetinden 0-0-0 dayarsan puanları akıllanırlar. burdaki burger az biraz düşürdü puanları diye tutuşmuştu fix 8 dakika da geliyordu her sipariş.
Mesaj tarihi:
alın kendiniz kızartın uğraşmayın bunlarla
sadece arby's den alın patates onu evde yapamazsınız

aslında yaparsınız

http://photos.tradeholding.com/attach/hash139/110475/tornado_potatoaardappel_schuin.jpg

makinası 70 euro
Mesaj tarihi:
Holy said:

O makinayı imal ettirmek o kadar kolay ki, 10 euro bile etmez maliyeti.

LAN NE PARA KAZANIYORLAR YA DANDİRİK KOLLU Bİ ÇELİK PARÇASINDAN

mesela bunları alüminyumdan kesmek daha kolay değil mi?

gerçi tr'de kesen nereleri var bilemiyorum..
  • Yeni Oluştur...