Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komedi Film Tavsiye Topağı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu sıralar gülmeye oldukça ihtiyacım var ama istediğim özelliklere sahip komedi filmi bulmakta zorlanıyorum.

Mesela hangover, kick-ass, superbad, role models, shaun of the dead, zombieland gibi filmleri sevdim oldukça. bunları seven şunu da sever diyebileceğiniz filmler varsa bekliyorum. Simdi hot tub time machine'i indiriyordum bakalım o nasıl çıkacak.

Bu arada scary movie serisi, epic movie, disaster movie falan onların hepsini izledim de bana göre değiller ya sevemedim.

Neyse tesekkurler simdiden
Mesaj tarihi:
pineapple express'i ekliyorum download list'e. zohanı izledim gayet eğlenceliydi de hangover en iyisiydi ya izlediklerim arasında. onu niye eklememişsem ilk mesaja. ekliyeyim şimdi
Mesaj tarihi:
Be Kind Rewind
Ben bunda baya güldüm yani. Ama bazı patiler sevemedi.. Ben şiddetle öneririm.
Ama komedinin babası bana göre; Peter Saller'ın The Party filmdir. Biraz eski bile olsa sanırsam gülmediğim an yoktu ya.
Ama son 2 yılda filan Hangover'dan daha iyisi yapılmadı heralde. Hem senaryo olarak hem komedi filmi olarak.

Aklıma geldikçe yazarım bende.
Mesaj tarihi:
thank you for smoking böyle çok kahkaha attıracak bir film dğeil ama ben eğlenmiştim baya. idiocracy de aynı şekilde. İzlemeye değerler ama bence.

BiTcH_oFBaT said:

Be Kind Rewind

Şu da gayet güzel bir film bence.
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...