Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 indie felan farketmez, böyle maksimum 100MB'lık tavsiye edebileceğiniz oyunlar neler var? ayrıca küçük de olsa bir tanıtım yazarsanız şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 World of Goo warda oynamama ihtimalin yok sanırım onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Osmos bende şimdi baktım ödül fln almış nedir diye, çok çok kısa özet geçersem; sen bir balonsun, başka balonları yiyosun, bölüm geçiyosun. (puzzle vari) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 world of goo var bende oynuycam. (daha oynamamış tipler var benim gibi). gish'e benzetiyorum karakterleri. osmos'u çok duydum ama screenshot bakmışlığım bile yok. iyi fikir aslında onu inceleyim ben bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 gish var 100 den küçüktü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 yılını bilmem ama icy tower da deneyebilirsin. oynamışsındır gerçi dicem ama world of goo oynamamışsın herşey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 plants vs zombies var. ben de oynamadım ama varlıgından haberdarım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 LethE said: yılını bilmem ama icy tower da deneyebilirsin. oynamışsındır gerçi dicem ama world of goo oynamamışsın herşey olabilir. hehe yok oynadım baya bi icy tower. karakteri skin değiştirebilmek çok zevkliydi, sonic felan vardı. sürekli update ediliyordu sanırım oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 toggie said: plants vs zombies var. ben de oynamadım ama varlıgından haberdarım yani. Tavsiye ederim, çok eylenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Shatter ---- Arcanoid ama baya eğlencelidir. Eufloria ---- Gezegenden gezegene tohumlarınla istilada bulunduğun bir nevi strateji oyunu. I-Fluid ---- Bir su damlasıyız ve türlü zorlukları aşarak hedefe ulaşmaya çalışıyoruz. Cryon Physics ---- Süper bir fizik motoruna oturtulmuş mükemmel bir oyun.Çizim yaparak türlü mekanikler ile topu bitiş noktasına ulaştırıyorsunuz. Fakat dediğim gibi türlü mekanikler ve çözümler mümküm.Herkez farklı yoldan bölümü bitirebilir. Rocket Knight ---- Sonic tarzı platform oyunu ama boyutu sanırım 600 mb gibiydi.Ekran kartı da bi miktar isteyebilir. İyişallah oynamadıkların vardır içinden. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 i-fluid oynayacaktım laptopta ama ekran kartı yetmez diye oynamamıştım. şimdiki pc'de oynayayım onu. dediklerinden sadece crayon physics'i oynamıştım. diğerlerine de bakayım, sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 homm3 war bi de 99 release olmaz mı o :) geçen oynadın yine acayip keyif aldım ne güzel oyun yapmış adamlar yauw gerçi boyutu neydi ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 http://www.the-magicbox.com/forums/showthread.php?t=9248 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwaeron Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 yunusemre said: homm3 war bi de 99 release olmaz mı o :) geçen oynadın yine acayip keyif aldım ne güzel oyun yapmış adamlar yauw gerçi boyutu neydi ki :S expansionlarıyla felan 986 mb bende homm3 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Nerden buluyosun bu başlıkları merak ediyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 escape velocity NOVA kaç MB idi hatırlamıyorum ama tops 300MB vardır yoktur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 EVN 90 civarı , ama oynanışı öldürüyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mirage said: Nerden buluyosun bu başlıkları merak ediyorum. :D bana mı dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Uplink: http://en.wikipedia.org/wiki/Uplink_%28video_game%29 Gerçi boyutunu tam hatırlamıyorum da 58mb diye kalmış aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 16mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 crimsonland ve sparkle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 sparkle nasıl bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Bone said: Mirage said: Nerden buluyosun bu başlıkları merak ediyorum. :D bana mı dedin? sql query gibi baslik olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Bone said: sparkle nasıl bişi? tim burton yapmış gibi duran bir zuma klonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 senko said: sql query gibi baslik olmus :) from kullanmamışım ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar