Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2000'den sonra çıkmış 100MB'dan küçük oyunlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
indie felan farketmez, böyle maksimum 100MB'lık tavsiye edebileceğiniz oyunlar neler var?

ayrıca küçük de olsa bir tanıtım yazarsanız şahane olur.
Mesaj tarihi:
Osmos
bende şimdi baktım ödül fln almış nedir diye, çok çok kısa özet geçersem; sen bir balonsun, başka balonları yiyosun, bölüm geçiyosun. (puzzle vari)
Mesaj tarihi:
world of goo var bende oynuycam. (daha oynamamış tipler var benim gibi).
gish'e benzetiyorum karakterleri.

osmos'u çok duydum ama screenshot bakmışlığım bile yok.
iyi fikir aslında onu inceleyim ben bi de.
Mesaj tarihi:
LethE said:

yılını bilmem ama icy tower da deneyebilirsin. oynamışsındır gerçi dicem ama world of goo oynamamışsın herşey olabilir.

hehe yok oynadım baya bi icy tower.
karakteri skin değiştirebilmek çok zevkliydi, sonic felan vardı.
sürekli update ediliyordu sanırım oyun.
Mesaj tarihi:
Shatter ---- Arcanoid ama baya eğlencelidir.

Eufloria ---- Gezegenden gezegene tohumlarınla istilada bulunduğun bir nevi strateji oyunu.

I-Fluid ---- Bir su damlasıyız ve türlü zorlukları aşarak hedefe ulaşmaya çalışıyoruz.

Cryon Physics ---- Süper bir fizik motoruna oturtulmuş mükemmel bir oyun.Çizim yaparak türlü mekanikler ile topu bitiş noktasına ulaştırıyorsunuz. Fakat dediğim gibi türlü mekanikler ve çözümler mümküm.Herkez farklı yoldan bölümü bitirebilir.

Rocket Knight ---- Sonic tarzı platform oyunu ama boyutu sanırım 600 mb gibiydi.Ekran kartı da bi miktar isteyebilir.

İyişallah oynamadıkların vardır içinden. :)
Mesaj tarihi:
i-fluid oynayacaktım laptopta ama ekran kartı yetmez diye oynamamıştım. şimdiki pc'de oynayayım onu.

dediklerinden sadece crayon physics'i oynamıştım. diğerlerine de bakayım, sağol.
Mesaj tarihi:
yunusemre said:

homm3 war bi de 99 release olmaz mı o :) geçen oynadın yine acayip keyif aldım ne güzel oyun yapmış adamlar yauw

gerçi boyutu neydi ki :S

expansionlarıyla felan 986 mb bende homm3 :D
  • Yeni Oluştur...