Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Remi Gaillard diye bir fıransız arkadaşımız bu. Bu tarz abzürt şeyler yapıyor. Bir de inanılmaz frikik çekiyor. son olarak da top yetenekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 bir nevi gerçek hayat trollü arkadaş. fransa kupasının sonunda gidip jak şirakın elini sıkmış, rolland garrosta hiçbişey olmamış gibi sahaya girip seri başlarından biriyle maç yapmış falan bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 remiyi bilmeyen ölsün bi de jumper jimmy var o da fena deil uluslararası troll o hem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=9KMWRp83gpU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 izledim youtubedan baya bi ve şu kanıya vardım. fransızlar çok rahat çok geniş insanlar. her türlü trollü kabullenebiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 son vidyodakileri burdaki bi avm de denesin 1 ay haber bültenlerinden düşmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ulkeden atilmadan once katrana bulayip tuy attiktan sonra taslarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Cystein said: remiyi bilmeyen ölsün bi de jumper jimmy var o da fena deil uluslararası troll o hem :D jimmy jump uluslar arası etkinliklerde boy gösteriyor ama hep kendi ülkesi varken yapıyor, başkasına sataştığı yok.. hatta eurovision'da 2. kere çıkma şansı vermişti ülkesine :P kupaya şapka takması da iyiymiş dün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 trolllük değil de hırsızlık yapmış nan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 hırsız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 abi bu mükkemmel yaa http://www.youtube.com/watch?v=LKbUOeMuvtk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=KXsY2r1_9C0&feature=channel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 jimmy jump reis federeri aglatmisti aheah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 gazetelerde bile cıktı bu adam bilmeyen mi kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 yeni kahramanım falan olabilir bu adam auhsduahsduahsd super ya.. inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ben nasıl kaçırmışım bu adamı ya haha. utandım kendimden. deminden beri izliyorum videoları. http://www.youtube.com/watch?v=tT9D9OOsLBM son sahne hahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brutality Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 arkadaslar belki su an alakasız ama ben youtube lu verilmis videoları izleyemıyorum .Bi ara ip degistik filan izliodukda , simdi olmuyor.Yeni bir ip adresimi yazmak lazım acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Oce4n said: hırsız? hırsızlar böyle çalışıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 oha yil 2010 remi gaillard'i bilmeyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 adam 1970'lerde mi başladı bu aktivitelere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 manyak laf. sustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Voleybol maçı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 tipe bak lan adam dil çıkartıyor. türkiye'de olsa "bilmemne numaralı oyuncumuz istiklal marşımıza saygısızlık etti, ban him!" yazılırdı ertesi gün gazetelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Erovizyonda ispanyanın performansta sahneye biri çıkmış filan dediklerinde ilk aklıma remi gelmişti, kesin odur demiştim de değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Ahah adam resmen gerçek hayat trollü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar