yav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Acı cips sevdalılarına duyrulur, en acı cipsi buldum ahan da bu: http://3.bp.blogspot.com/_L_xtQKmEeWU/SrS35eozkGI/AAAAAAAABCQ/orySlwd0Vxo/s1600/PringlesChilli.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 en acı cips ölü cipstir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 hadi canim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ayrica Blairs 16 Million Reserve yemis olan delikanli var mi? http://www.hotsauce.com/v/vspfiles/photos/MISC-Blairs-16-Million-2T.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 fede said: lan ashadshdash adamın repliğini çaldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Seele said: ayrica Blairs 16 Million Reserve yemis olan delikanli var mi? http://www.hotsauce.com/v/vspfiles/photos/MISC-Blairs-16-Million-2T.jpg şunu araştırdım da merak ettim. basurlular için altın vuruşa benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ahashdash abi nasıl yorumdur bu; helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 adam esprinin kafasına crit vurmuş beyler bu oyun burda biter kapatın siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 acı olup güzel olan bi pekos var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Pizza dilimi üzerine 15 damlası, 1 sise viski icen lise çocuğunu ayıltmıştı. Bonus olarak onun halini gören diğerleri de ayıldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Reklamlarda acı denilen ruffles`ı yiyip, ağzı yanmış numarası yapanların ağzına vurmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 dreagloth said: Reklamlarda acı denilen ruffles`ı yiyip, ağzı yanmış numarası yapanların ağzına vurmak istiyorum. Abi bende aynen... neyse acı isteniyorsa cips yerine çipköfte yenmeli... bok acılı yanınada şalgam veya ayran... offf canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 acı cips insanın kendine yakışanı giymesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 abi acıyı ben de cok seviyorum. kucuk tursu biberlere falan bayılırım. cig kofteyi de bol acılı cok severim ama sonra sıcamıyoruz. alevler cıkıyor nerdeyse arkamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 abi ben tiksiniyorum bu aci sos acisindan ya essek gibi sirketli les bi tadi war hayatta sirke azina surmeyen bi insan olarak kosarak kaciyorum pul biber acisi tercihimdir acik ara tozda olmucak tugla tozu gibi pul biber en iyisidir bide jalepeno war ki oeeef diyorum bole tavuklu yada biftekli sandvicde dah aiyisi olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 SenariouS said: dreagloth said: Reklamlarda acı denilen ruffles`ı yiyip, ağzı yanmış numarası yapanların ağzına vurmak istiyorum. Abi bende aynen... neyse acı isteniyorsa cips yerine çipköfte yenmeli... bok acılı yanınada şalgam veya ayran... offf canım çekti jalapeno+çiğ köfte süper oluyor bi yandanda yandıkça ayran içiçen :D Bu arada yediğim en güzel acı Nando's periperi açısı. Şerefsizler sosunu ayrı satsada kurtulsak şu tavukçudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 yalnız kutuda subliminal var. X'i herifin vücudu gibi yapmışlar eller kollar. Bacak arasından da alevler falan, yangın söndürme tüpü. Sıçırtır mesajı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ben bi cips yemiştim filipinlerde artis artis en acısı dedim de bunlar gibi filan değildi bu arada ben acının hastası bi adam olarak diyorum ki dünyada yenilebilecek en acı yemek budur (somtam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 acı cips yenir mi yahu. cips dediğin fıstıklı olur, biftekli olur, peynirli olur. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 of biftekli pek bulamıyorum artık ne güzeldir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 bacon'lu pringles var oda güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Insan olan cips yemez. Toxic lan bildiğin cips nasıl yiyorsunuz öle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 dreagloth said: Reklamlarda acı denilen ruffles`ı yiyip, ağzı yanmış numarası yapanların ağzına vurmak istiyorum.haha, gene o ruffles türk piyasasındaki acı cipslerin en acılarından birisi ama bu dediğim pringles hakkaten acıymış, yakıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 erkek adam http://3.bp.blogspot.com/_0MyApPPxdX4/SpEbtbseQtI/AAAAAAAAB5w/rPmGqaye4Vw/s400/b8.JPG yer. antep biberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar