calippo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 o kola şişeli fırlatma dalgasının etrafınki platforma kafayı gömse biri fena acır haa. yarılır kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 vidyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Bone said: wastyrx said: Ya adını hatırlamıyorum hiç. Paraşüt eğitiminde kullanıyorlar ya o pervanelerden, acaba Ankara yakınlarında 'herkese açık' o tip bir hizmet veren bir yer bilen var mı aceba? Gidicez eğlenicez yani yarım saat bi saat artık seanslar ne kadar sürüosa ^_^ pervane şeyiyle kastettiğin ne bilmiyorum ama ankara'da paraşüt kulesi var meşhurdur. abii ahuahufsaud o kule 30 metre falan yaf afasfda öle iple indiriolar seni o kadar(tabi onu kastediosan afasd) bi de bayadır kullanılmıyo hatırlıorum. coca cola reklamında denizin ortasında platform gibi bişi var abi, böyle yalandan havaya fırlatıo falan(bu kısmı yalanda her türlü). Havada asılı kalmanı sağlıo alet, sanki paraşütle atlamışsın gibi. Eğitimlerde falan kullanılıyor. Tabi pahalı bişi olması lazım her yerde yoktur ama paraşüt eğitimi verilen bi yer varsa olabilir diye düşündüm ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ()o=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 abi o koka kola reklamı yalan yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 8===> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 (. Y .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Eralp said: abi o koka kola reklamı yalan yalnız :D wastyrx said: böyle yalandan havaya fırlatıo falan(bu kısmı yalanda her türlü). ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 denedim olmadı ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 q|^_^|p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ben reklamı hâlâ izlemedim ama sırtta pervane.. paramotordur ancak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 japon surat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 d._.b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 x.x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 (((o) (^_^) .ı|ıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 http://www.nextnature.net/wp-content/uploads/2008/03/indoor_skydiving_nextnature.jpg indoor skydiving işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 valla yerini falan bilmem ama saat 160 euro falan boru değil pervane yani bide harbiden gidecekseniz uçarken burundan değil ağızdan nefes alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Rasmon said: (o))) Dedeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 nah o nah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 lan reklamı yeni izlemiş olmam da ayrı bi muhteşemlik bak.. adı body flight bu zamazingonun, yapılan yerin adı dikey rüzgar tüneli. aironex yaptırıyordu istanbulda.. sonra ben gideyim diye aradım, hayvanlar kapatmışlardı şirketi. 2008sonu ya da 2009 başı olsa gerek kapatmaları. tr'de başka nerede var bilmiyorum, duymadım hiç. pahalı derken saati 160$ gibi bişi değildi saati 1000lira gibi bişiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 o_O http://www.youtube.com/watch?v=ifA1AQe_NF0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ( Y ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Rasmon said: (o))) AHAHAHAHAHA o kadar ^_^ sonrasında bunu görünce yıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 yoktur öle bişey türkiyede sanmam,varsada halka açık değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar