Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Hazır gelmişken sorayım bende benim göbek çıkmaya başladı ama karnı baya baya çalıştırıyordum 2 gün önce bıraktım vicıdın üstünü çalıştırıcam artık sadece. Bu çok çalışmaktan olabilir dimi göbüş çıkması? Düşününce öyle mantıklı geliyor ama bi sorayım dedim.

Geldim kurudu ya topic az önce yazıyordunuz gördüm ben =(
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

S-H said:

biranın ne kadar etkisi var bu göbek işine,birayı kesmeden göbek erir mi ?

Kac bira iciyorsun ki ?

Hersey mumkun istedikten sonra. Aldigin kaloriden fazlasini yak tamamdir basitce.

her zaman içmiyorum ama içtiğimde 3-8 arasında içiyorum işte genelde 4-5 oluyor.bu aralar zaten azaltmayı düşünüyorum para dayanmıyor ama haftada böyle 3-4 gün içerek eritmek mümkün mü ?

bi de düzenli beslenme ve yürüyüş dışında spor salonlarına gitmeden eritmek mümkün mü ?
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

gencler okudum topic'i, yeniden motive oldum. karın ve bel civarındaki yağlarımı eritmek istiyorum, başka hiçbirşey istemiyorum.

okuduğum kadarıyla mekik çekmek falan fasa fiso işler, yapmayın demişsiniz. haftada 1 gün tenis, 2 gün halı saha yapan adamım. buna bir de salona gitmeceyi ekleyemem.

evde dambılla falan mı çalışayım, napayım ? yoksa fifa oynasam kendiliğinden erir mi sizce, parmaklarım çok çalışıyo.

kanka ben 1 aydır kasıyorum erimiyo karın
Sosyal ağlarda paylaş

6 ay öncesi

Beslenmeye hic dikkat etmeden ne bulduysam yedim ( pizza olsun , burger olsun ne varsa ) ,extradan protein tozu vs . hicbisi olmadan sadece limitlerimi zorladım sonuc ortada
Insanity Workout u bitirdim 1 kere onun ardından düzenli bi sekilde günlük 10-15 km kosu ve cekemeyene kadar barfiks ve sınav
Sosyal ağlarda paylaş

Perfectionist said:

Oncelikle tebrik ederim ciddi fark var. Ozellikle karin bolgesinde genetigin iyiymis.

Yalniz kutlen cok eksik. Ye bol bol ye. Hazir lean olmussun korkmadan bulk yap...

korkmadan bulk olmuyor ya. six packe bi gölge düştü hemen bulkı kestim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mslf. bende bu sixpack olayını anlamıyorum. Bence sixpack pastadaki şantinin üzerine çilek koymak gibi bişey. Nedense çoğu insan önce sixpackları cıkarmak içn yırtınıyor. E güzel insan nerden göğüs,omuz,biceps,tricepsler vs.vs. He bruce lee type diyorsan olayım, sorun yokta. Build olmaya sixpackler gitcek diye çekinmek gereksiz bence. Tabi kişisel fikrim bu. Zevk/renk meselesi bunlar sonucta..
Sosyal ağlarda paylaş

bulkta suratım da çirkinleşiyo, o olmasa six pack şart değil her zaman. bi de artık çok fazla built olasım yok. memnun sayılırım halimden, bacak hariç. son hedefim şöyle bi sırtım olsun:
http://www.bodybuilding.com/fun/images/2012/byrnes1985-3.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...