Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Göbek için şekeri tuzu yağı iyic kısıp öyle spor yapmak daha etkili olur diye biliyorum.Zira göbekteki yağlar kolay kolay erimiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 penisler küçülüyor denmiş, yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 P90x for home, simply the best. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 biranın ne kadar etkisi var bu göbek işine,birayı kesmeden göbek erir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 abi penisine kod mu koydun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Penise bu bitmez ilgin neden deno ? Ne alaka len her post penis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 S-H said: biranın ne kadar etkisi var bu göbek işine,birayı kesmeden göbek erir mi ? Kac bira iciyorsun ki ? Hersey mumkun istedikten sonra. Aldigin kaloriden fazlasini yak tamamdir basitce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Hazır gelmişken sorayım bende benim göbek çıkmaya başladı ama karnı baya baya çalıştırıyordum 2 gün önce bıraktım vicıdın üstünü çalıştırıcam artık sadece. Bu çok çalışmaktan olabilir dimi göbüş çıkması? Düşününce öyle mantıklı geliyor ama bi sorayım dedim. Geldim kurudu ya topic az önce yazıyordunuz gördüm ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Kanuni said: S-H said: biranın ne kadar etkisi var bu göbek işine,birayı kesmeden göbek erir mi ? Kac bira iciyorsun ki ? Hersey mumkun istedikten sonra. Aldigin kaloriden fazlasini yak tamamdir basitce. her zaman içmiyorum ama içtiğimde 3-8 arasında içiyorum işte genelde 4-5 oluyor.bu aralar zaten azaltmayı düşünüyorum para dayanmıyor ama haftada böyle 3-4 gün içerek eritmek mümkün mü ? bi de düzenli beslenme ve yürüyüş dışında spor salonlarına gitmeden eritmek mümkün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Icmeyi kes. Diyetine dikkat et yoksa gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Before afterdan nereye geldik yahu. Şunun için beslenme topiüi actıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 http://oi46.tinypic.com/33djqdz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Poz kotu vucut guzel. Pozdan omuzlar sarkik gibi olmus gogusler oldugundan kotu gorunmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 denodan bi penis bekliyoz bu resimden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 abi poz manowar pozu değil mi? eski metalcilerden kim kaldı. ayağına yatmış hatun olması lazımdı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 fizban said: gencler okudum topic'i, yeniden motive oldum. karın ve bel civarındaki yağlarımı eritmek istiyorum, başka hiçbirşey istemiyorum. okuduğum kadarıyla mekik çekmek falan fasa fiso işler, yapmayın demişsiniz. haftada 1 gün tenis, 2 gün halı saha yapan adamım. buna bir de salona gitmeceyi ekleyemem. evde dambılla falan mı çalışayım, napayım ? yoksa fifa oynasam kendiliğinden erir mi sizce, parmaklarım çok çalışıyo. kanka ben 1 aydır kasıyorum erimiyo karın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 6 ay öncesi Beslenmeye hic dikkat etmeden ne bulduysam yedim ( pizza olsun , burger olsun ne varsa ) ,extradan protein tozu vs . hicbisi olmadan sadece limitlerimi zorladım sonuc ortada Insanity Workout u bitirdim 1 kere onun ardından düzenli bi sekilde günlük 10-15 km kosu ve cekemeyene kadar barfiks ve sınav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 vazelin mi o brütüs? ehehe iyi vermişsin ama tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Oncelikle tebrik ederim ciddi fark var. Ozellikle karin bolgesinde genetigin iyiymis. Yalniz kutlen cok eksik. Ye bol bol ye. Hazir lean olmussun korkmadan bulk yap... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Ikiside ayni gibi sanki ne fark var ? Deli gibi yedim genede korudummu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Puhuhuhu yuh spoileri gormemisim lol. Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Perfectionist said: Oncelikle tebrik ederim ciddi fark var. Ozellikle karin bolgesinde genetigin iyiymis. Yalniz kutlen cok eksik. Ye bol bol ye. Hazir lean olmussun korkmadan bulk yap... korkmadan bulk olmuyor ya. six packe bi gölge düştü hemen bulkı kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mslf. bende bu sixpack olayını anlamıyorum. Bence sixpack pastadaki şantinin üzerine çilek koymak gibi bişey. Nedense çoğu insan önce sixpackları cıkarmak içn yırtınıyor. E güzel insan nerden göğüs,omuz,biceps,tricepsler vs.vs. He bruce lee type diyorsan olayım, sorun yokta. Build olmaya sixpackler gitcek diye çekinmek gereksiz bence. Tabi kişisel fikrim bu. Zevk/renk meselesi bunlar sonucta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 bulkta suratım da çirkinleşiyo, o olmasa six pack şart değil her zaman. bi de artık çok fazla built olasım yok. memnun sayılırım halimden, bacak hariç. son hedefim şöyle bi sırtım olsun: http://www.bodybuilding.com/fun/images/2012/byrnes1985-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Abimin fotosunu nereden buldun sen bakayım? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar