Seele Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 sabirli insanlar taktir ettim. http://www.facebook.com/video/video.php?v=108465849205306&ref=mf#!/video/video.php?v=114896171891296 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 o japon şu an 60 yaşında... o kadar eski bişi bu. :p bide evet, maraşcıları bazen öldüresiye dövesi geliyo insanın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 hahaha çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ahah sabır taşı resmen. acaba öyle yapana almıyorum lan desen nolur?deniyim ben bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ahaha adam zaten direk dondurma ile taniolar bizi kebabtan çok hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bende maraş dondurmacısına parayı verirmiş gibi yapıp çektim kaç kere. öyle şeye böyle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 cemss said: ahah sabır taşı resmen. acaba öyle yapana almıyorum lan desen nolur?deniyim ben bi. o zaman dondurmayı kafana yapıştırıp seni ters çeviriyor.. cebinden düşen paraları topluyorlar.. ne yiğitler gördüm bunların karşısında telef olmuş.. algida çıktı da bu millet dondurma yiyebildi.. bunların elinde kalsaydı sektör.. ohooooooo kişi başı düşen senelik dondurma tüketimi 2gr falan olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bütün dondurmayı çıkardığında kucaklayıp koşarak kaçma planlarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 abi bana öyle yapılsa içim bi hoş olur. edit:düşündümde ne gerek var o kadar kasmaya.gidiyosun bakkala alıyosun algidanı satıcı hiç kastırmıyor + torbaya koyayımmı abeyi de yapıştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 sonra bu garibanlar niye hırslarını yunuslardan çıkarıyo çık çık çık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Ağzına ağzına bele vurucan "ver laa dondurmamıı" diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 yabancılar çok seviyor yau bu dondurma hokkabazlığını. bizde travma yaratıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 istiklalde her dondurmacının önünde ağzı açık bi turist grubu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 dondurmacı olmak lazım aslında, çok kıyak iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 öyle manyak millete böyle şakalar çok sakıncalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Maraş'ta böyle bir şey yapmaya kalksalar, şamar manyağı yaparlar o herifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 çok yıllar önce kızla ilk dısarı çıktıgımızda falan böyle 2-3 dk uğrastı kahpe dondurmacı herkes gülmüştü. o 2 külah üst üste koyma numarasını 7-8 kere yemistim bende yani mallık. Hani üzerimdeki gerilim arttıkca daha da sacmaladım falan. sonra da kıza dondurmacı tanıdık dedim fjnmv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 çift külah uzattığı esnada üstteki külahı cart diye almanız lazım ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 o çubuğu demirinden tutup alacan dondurmayı görecek o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ben daha hic sinirlenen japon gormedim hayatimda. hatta 8 ay oda arkadasim oldu 2 tane japon adamlari hic sinirli gormedim. kassanda sinirlenmiyolar.bu japonlarin biri boksordu bu arada :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 abi yanında olayı anlatan birisi varsa hoş oluyor onlar için benim yabancı misafirlerim geldiğinde dondurmayı yakalamaya çalışacaksın diyorum eğleniyorlar kızılacak bi durum yok ama ben japonun olayında adam olayı anlamamış niye yapıyor lan bu başıma bişey mi gelecek lan herif sardı filan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Odeon said: ben daha hic sinirlenen japon gormedim hayatimda. hatta 8 ay oda arkadasim oldu 2 tane japon adamlari hic sinirli gormedim. kassanda sinirlenmiyolar.bu japonlarin biri boksordu bu arada :d bi video vardı arabada yiyişenleri kameraya çekiyorlar arabadan adamın biri katanayla çıkmıştı dikkat etmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 of küçükken bir defasında ne çekmiştim, aslında şimdi düşünüyorum da çok başarılı bir olay. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Olivies said: sonra da kıza dondurmacı tanıdık dedim ah be.. =/ amerikada olsan dava ederdin, milyonlar alırdın olm.. tabii orası amerika, hak ve hukuk ülkesi... =( siz de tasarımıza oy verin ve maraş dondurmasının bu şekilde satılmasını yasaklayalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Coder said: Odeon said: ben daha hic sinirlenen japon gormedim hayatimda. hatta 8 ay oda arkadasim oldu 2 tane japon adamlari hic sinirli gormedim. kassanda sinirlenmiyolar.bu japonlarin biri boksordu bu arada :d bi video vardı arabada yiyişenleri kameraya çekiyorlar arabadan adamın biri katanayla çıkmıştı dikkat etmek lazım :) link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar