Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Japonlar

Seele

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cemss said:

ahah sabır taşı resmen.
acaba öyle yapana almıyorum lan desen nolur?deniyim ben bi.

o zaman dondurmayı kafana yapıştırıp seni ters çeviriyor.. cebinden düşen paraları topluyorlar..

ne yiğitler gördüm bunların karşısında telef olmuş.. algida çıktı da bu millet dondurma yiyebildi.. bunların elinde kalsaydı sektör.. ohooooooo kişi başı düşen senelik dondurma tüketimi 2gr falan olurdu..
Mesaj tarihi:
abi bana öyle yapılsa içim bi hoş olur.
edit:düşündümde ne gerek var o kadar kasmaya.gidiyosun bakkala alıyosun algidanı satıcı hiç kastırmıyor + torbaya koyayımmı abeyi de yapıştırıyor.
Mesaj tarihi:
çok yıllar önce kızla ilk dısarı çıktıgımızda falan böyle 2-3 dk uğrastı kahpe dondurmacı herkes gülmüştü.
o 2 külah üst üste koyma numarasını 7-8 kere yemistim bende yani mallık. Hani üzerimdeki gerilim arttıkca daha da sacmaladım falan.
sonra da kıza dondurmacı tanıdık dedim fjnmv
Mesaj tarihi:
ben daha hic sinirlenen japon gormedim hayatimda. hatta 8 ay oda arkadasim oldu 2 tane japon adamlari hic sinirli gormedim. kassanda sinirlenmiyolar.bu japonlarin biri boksordu bu arada :d
Mesaj tarihi:
abi yanında olayı anlatan birisi varsa hoş oluyor onlar için benim yabancı misafirlerim geldiğinde dondurmayı yakalamaya çalışacaksın diyorum eğleniyorlar kızılacak bi durum yok ama ben japonun olayında adam olayı anlamamış niye yapıyor lan bu başıma bişey mi gelecek lan herif sardı filan olmuş
Mesaj tarihi:
Odeon said:

ben daha hic sinirlenen japon gormedim hayatimda. hatta 8 ay oda arkadasim oldu 2 tane japon adamlari hic sinirli gormedim. kassanda sinirlenmiyolar.bu japonlarin biri boksordu bu arada :d

bi video vardı arabada yiyişenleri kameraya çekiyorlar arabadan adamın biri katanayla çıkmıştı dikkat etmek lazım :)
Mesaj tarihi:
Olivies said:

sonra da kıza dondurmacı tanıdık dedim

ah be.. =/

amerikada olsan dava ederdin, milyonlar alırdın olm..

tabii orası amerika, hak ve hukuk ülkesi...
=(

siz de tasarımıza oy verin ve maraş dondurmasının bu şekilde satılmasını yasaklayalım!
Mesaj tarihi:
Coder said:

Odeon said:

bi video vardı arabada yiyişenleri kameraya çekiyorlar arabadan adamın biri katanayla çıkmıştı dikkat etmek lazım :)

link pls
  • Yeni Oluştur...