Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Japonlar

Seele

Öne çıkan mesajlar

cemss said:

ahah sabır taşı resmen.
acaba öyle yapana almıyorum lan desen nolur?deniyim ben bi.

o zaman dondurmayı kafana yapıştırıp seni ters çeviriyor.. cebinden düşen paraları topluyorlar..

ne yiğitler gördüm bunların karşısında telef olmuş.. algida çıktı da bu millet dondurma yiyebildi.. bunların elinde kalsaydı sektör.. ohooooooo kişi başı düşen senelik dondurma tüketimi 2gr falan olurdu..
Sosyal ağlarda paylaş

çok yıllar önce kızla ilk dısarı çıktıgımızda falan böyle 2-3 dk uğrastı kahpe dondurmacı herkes gülmüştü.
o 2 külah üst üste koyma numarasını 7-8 kere yemistim bende yani mallık. Hani üzerimdeki gerilim arttıkca daha da sacmaladım falan.
sonra da kıza dondurmacı tanıdık dedim fjnmv
Sosyal ağlarda paylaş

abi yanında olayı anlatan birisi varsa hoş oluyor onlar için benim yabancı misafirlerim geldiğinde dondurmayı yakalamaya çalışacaksın diyorum eğleniyorlar kızılacak bi durum yok ama ben japonun olayında adam olayı anlamamış niye yapıyor lan bu başıma bişey mi gelecek lan herif sardı filan olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

Odeon said:

ben daha hic sinirlenen japon gormedim hayatimda. hatta 8 ay oda arkadasim oldu 2 tane japon adamlari hic sinirli gormedim. kassanda sinirlenmiyolar.bu japonlarin biri boksordu bu arada :d

bi video vardı arabada yiyişenleri kameraya çekiyorlar arabadan adamın biri katanayla çıkmıştı dikkat etmek lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Coder said:

Odeon said:

ben daha hic sinirlenen japon gormedim hayatimda. hatta 8 ay oda arkadasim oldu 2 tane japon adamlari hic sinirli gormedim. kassanda sinirlenmiyolar.bu japonlarin biri boksordu bu arada :d

bi video vardı arabada yiyişenleri kameraya çekiyorlar arabadan adamın biri katanayla çıkmıştı dikkat etmek lazım :)

link pls
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...