reyou Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 nasildi? neler hissettiniz? ve sonrasinda neler yaptiniz? /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ilkokul 1 de arbadayız annesi arabayı kullanıyordu biz arkada oturuyorduk annemde ön koltukdaydı direk annesinden oracıkda evermesni istedim sonra ilkokul 3 e kadar konuşmadı benmle.. "hayır" ble demedi düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 hiç başıma gelmedi yazan ilk kişi olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 mm ciddi olarak 8. sınıfta ben de istiyorum ama izmire taşınıyorum haftaya olmaz dedi. bi daha da görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 face den arkadaşlık isteği yolladım, kabul etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 5. sınıftaydım çok travmatikti, sonra o geldi ben kabul etmedim hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 valla daha oncede olmustur da hatırlamiyorum bile. ciddi olarak ilk koyan reddedilişim lisedeydi. zar zor açıldım kıza. sen ne kadar hayvan bir insansın ya dedi. reddetti. sonrasında sinirlendim tabi bu salak cevaba. o zamanlar muhabbetimi 0a indirdim nerdeyse. sonrasında da ozur diledi, cocukmusum kusura bakma diye. ama bayaaa sonra tabi. zaten benim de hani hislerim gecmisti o lafı yiyince o an. sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bu konularda riske girmem hiç.emin olana kadar hep bir mesafe bırakırım.ztn kimseye teklif etmedim.red edilmek için teklif etmek lzm. yani genelde iki tarafta birbirinden hoslanıyorsa sevigli oluosun ama bir kere sevgilisi olan bir kızdan cok hoslanmıstım.biraz ugraştım.bana biraz zaman ver demişti.sonra sevgilisinden ayrıldı hallettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 çok iyi hatırlıyorum. bir yarış vardı koşu yarışı birsürü kişi katılmıştı neyse 1. gidiyordum tam finişe vardım finişte o vardı. ben geldim dedim olmaz dedi geçemezsin. daha sonra vurdum tekmeyi girdim 1. oldum. http://neurophilosophy.files.wordpress.com/2006/11/p648029-sperm_fertilizing_egg-spl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 sanırım 7. sınıfta, 8 de olabilir emin değilim. önce çok fena kandırıldım ve baştan çıkarıldım, sonra da arkadaşlığımız bozulmasın lafıyla karşılaştım. neyse ki çok iyi bir ders oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 http://knowyourmeme.com/i/28175/original/Insanity-Wolf-SHE-PUT-YOU-IN-THE-FRIEND-ZONE-PUT-HER-IN-THE-RAPE-ZONE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ilkokul 3 de handenur diye bi kız vardı sarışın, ondan sonra sarışın sevemedim bida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 handenur da ne kotu isimmis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 fede said: ilkokul 3 de handenur diye bi kız vardı sarışın, ondan sonra sarışın sevemedim bida anan hariç de lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 dur olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 anan hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Analar sevilmez. Yani başkasının anası sevilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 valla ben milf severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ben hic reddedilmedim ama hic teklif de etmemistim ondandir. onun yerine cogu zaman öküzlere denk geldim, daha fena tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 git bu topikten. biz ask acısı cekmisleri yannız bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ben red edilmem, red ederim!!! haydarinna rinna rinnaa rinananayyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 lise sona geçerkene reddedildim, ama ben seni arkadaş olarak görüyorum lafıylan hem de. 4 senelik platoniğimdi :( işin garibi aradan 11 sene geçti hala görüşüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ret edilecek bi davranışda bulunmadım daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ... aynı zamanda ilk teklifimdi. mınıdkfnksdalşmkm. allah belanızı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Hiç reddedilmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar