Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnci Geyiği benim için bitmiştir (+18)

Loxias

Öne çıkan mesajlar

abvblizzard said:

Ya bunu inciye yüklemek dunno nun postlarına bakıp bütün pati emo demek gibi bişey.
Gerek yok böyle şeylere.

this.

bari siz yapmayın yani. bütün gece bu tartışıldı ekşi'de inci'de. inci'de o fotoğraf anında silindi ve gündeme getilenler bile direk uçuruldu. modlar terör estirdi. ama sonra bu ergen çocuğumuz gidip ekşi'de olay yaratmaya çalıştı. sonra pişman oldu tabii. en son sabah şey yazmış "iki saat uyudum. her şeyi not aldım, ss aldım polise gidicem".

bildiğin dikkat toplamaya çalışmış genç. bu iğrenç fotoğrafı yaymaya devam etmekten de vazgeçin ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:

bence bi kişinin yaptığını tüm inciye mâl etmek hata
ozaman tüm ekşi sözlükte pkk sempatizianı oluyo ordaki pkk sempatizanları yüzünden
tabikide adamın yaptığı tam bir öküzlük onu savunmuyorum tüm inci böyledir demek hata

Pkk'yı geçtim Okan Bayülgen sempatizanı hepsi demek gibi oluyor. Daha bile kötü
Sosyal ağlarda paylaş

olayı takip eden var mı ya
eleman inkar ediyor yok öyle bişi ben yapmadım diyor felan ama
diğer büyük bir hatası var
o da inci'de 5 dakika gözüken bişeyden tutup ekşi'de eleştri başlığı açması
attention whore'luk fazla pahalıya patlamış eğer ki kesen kişi bu eleman değilse
Sosyal ağlarda paylaş

Lidriel said:

şöle bi durum var, paticikten böle bi adam çıkma ihtimali mi daha fazla, inciden mi? ortam daha müsait kabul etmek lazım.

aslinda soyle bisey var komik gelebilir ama incide patidekinden daha cok dini goruslu insan var. din sonucta bu tur seylerin yapilmasini engelleyici ogelere sahip. boyle bakinca paticik daha musait gorunuyor sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

Lidriel said:

şöle bi durum var, paticikten böle bi adam çıkma ihtimali mi daha fazla, inciden mi? ortam daha müsait kabul etmek lazım.

aslinda soyle bisey var komik gelebilir ama incide patidekinden daha cok dini goruslu insan var. din sonucta bu tur seylerin yapilmasini engelleyici ogelere sahip. boyle bakinca paticik daha musait gorunuyor sdf

yahu bu nasıl mantık yapma etme
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...