Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 http://images.4chan.org/v/src/1316183153511.jpg nope.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 sırf felicia day da2'de haberleri yüzünden almıştım da2'yi, daha yeni dlc'de gördük kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 oyle bir haber hic olmadi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 CE alanlar var ya su oyunu, yazik http://b1110.hizliresim.com/11/10/4/12003.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 YA NERDEN BULUYORSUNUZ RESİMLERİMİ BENİ STALKLAMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 kısa saç yakışmış. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 aghagag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 telefondan atmaya üşenmesem bende brawl oynarkanki resimlerini koyucam axediceın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Ahahahah Burak bildigin sıctıgının resmidir, exploit'in allahı geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-093SQo9NWM&feature=player_embedded Bunu seyredince Dragon Age'den sogudum. Hani fan-made olsa fena degil, ama resmi olarak Bioware altinda yapilan bir proje bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 daha yeni mi soğudun? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ya 2 uninstall ve sonrasında hadi bi daha deneyeyim belki olur şeklinde uzun çabalarımdan sonra en sonunda oyunu bitirebildim. bu ne kadar kötü bi oyun lan böyle. hayır konuyu dialogları karakterleri falna geçtim de yani o kadar bunaldım ki kaç saatlik oyunda hep aynı yerlerde gezmekten. lowtown hightown darktown docks arasında gidip geliosun 6 SENE boyunca bi dışarı dağa çıkıosun arada bi dungeon a iniosun hepsi de aynı. birinde başında başlatio dierinde sonunda. şaka mı. 10 tane harita yapıp kaç saatlik oyunda içlerine farklı moblar koyarak tekrar salmışlar. Pardon farklı mob da yok ya thief slaver vs. ya da o deamonalr var. combat sıkıcı, questler sıkıcı. KArakterler hep emo. bi isabelle in göğüsler iyi. sonunda hikayeye bi etkin olsun die de. MAGELERİ Mİ TUTACAN TEMPLAR ları mı die seçenek koymuşlar böyle zorla. iğrenç en nefret ettiim olaydır. neyse kurtuldum, oynamadım demicem. fucking bioware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 oyunda aynı mekanı döndürüp duruyorlar mobların da yarısı örümcek. oyuncuyu enayi yerine koymaktan başka birşey değil, korsanlanmayı hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 bu oyunu viktor sam falan sevmişti di mi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Mortis said: ya 2 uninstall ve sonrasında hadi bi daha deneyeyim belki olur şeklinde uzun çabalarımdan sonra en sonunda oyunu bitirebildim. bu ne kadar kötü bi oyun lan böyle. hayır konuyu dialogları karakterleri falna geçtim de yani o kadar bunaldım ki kaç saatlik oyunda hep aynı yerlerde gezmekten. lowtown hightown darktown docks arasında gidip geliosun 6 SENE boyunca bi dışarı dağa çıkıosun arada bi dungeon a iniosun hepsi de aynı. birinde başında başlatio dierinde sonunda. şaka mı. 10 tane harita yapıp kaç saatlik oyunda içlerine farklı moblar koyarak tekrar salmışlar. Pardon farklı mob da yok ya thief slaver vs. ya da o deamonalr var. combat sıkıcı, questler sıkıcı. KArakterler hep emo. bi isabelle in göğüsler iyi. sonunda hikayeye bi etkin olsun die de. MAGELERİ Mİ TUTACAN TEMPLAR ları mı die seçenek koymuşlar böyle zorla. iğrenç en nefret ettiim olaydır. neyse kurtuldum, oynamadım demicem. fucking bioware your feelings are heard brotha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 dat isabella's ass tho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Kaede said: bu oyunu viktor sam falan sevmişti di mi ahah Viktor said: act 3 faciasindan sonra ortalama denmeyi bile haketmiyor su oyun bundan cok daha derin ve ozenilmis indie ler var 10-15 dolara cidden su oyuna para verseydim oturur aglardim, pre- order verenlere cidden gecmis olsun, jet fadildan beter bu EA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar