Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon Age 2

HellHound

Öne çıkan mesajlar

mass effect'in olusu dragon age 2'yi dover be. simdi zorlugu easy'e cekip anca bitirdim sikintidan, artik o kadar tekrara bagladiki butun combat sistemi gina geliyodu ayni buyuleri atmaktan. oyundan geriye aklimda kalacak tek sey varric - isabela ve aveline uclusunun birbirleriyle ettigi muhabbetlerdir heralde.

son

bu arada sonda gozuken, seeker'in rapor verdigi hatun leilana miydi?

Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:

mass effect'in olusu dragon age 2'yi dover be. simdi zorlugu easy'e cekip anca bitirdim sikintidan, artik o kadar tekrara bagladiki butun combat sistemi gina geliyodu ayni buyuleri atmaktan. oyundan geriye aklimda kalacak tek sey varric - isabela ve aveline uclusunun birbirleriyle ettigi muhabbetlerdir heralde.

son

bu arada sonda gozuken, seeker'in rapor verdigi hatun leilana miydi?

eet

Sosyal ağlarda paylaş

yeni başlık açmayayım dedim.Dragon age 2 oynamadan serinin ilk oyununu oynamaya karar verdim.Dragon age origins ile ilgili karakter yapılandırma rehberi varmıdır acaba.İşte classların amaç dahilinde hangi talent agacı secilimelidir hangi statlara pointler dağıtılmalıdır gibi.Baştan yanlış birşeylere kalkıştıkmı sonrası iyi olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun satış rakamları kaç acaba? bioware 5 milyon sattık rerörö demiş ama

homefront ingiltere satışları da2yi geçti, ki homefront dünyada toplamda 1 milyon satışı anca yeni geçebildi, buda da2 nin uk satışının anca birkaç yüz k olduğunu şeyediyor.

bide da2 en çok xbox versiyonu satılmış deniyor, pc satışları ise en düşük olanmış.
Sosyal ağlarda paylaş

vgchartz cok guvenilir degil yanniz, digital distribution falan hesaba katmiyorlar. Her halikarda DAO'dan falan az satacak oyun ama BW'nin pek umurunda olmayacaktir acikcasi, sonucta yapim zamani ilk oyunun digerinin 3te biri oldugu icin daha karli bile cikabilirler isin icinden. Amaclari da buyuk ihtimalle oydu zaten.

Bu arada oyun metacritic notuna gore (critics notu, user zaten dipte) en kotu BW oyunu oldu bile, ancak yukardaki reklami yapacak kadar para yedirebilmis EA anlasilan :P
Sosyal ağlarda paylaş

Gamespot'taki yorumlardan bir tanesi, trajikomik:
said:
If Bioware keep this up DA3's Story will happen in an ally which has 4 houses.
1- Player's house
2- Abandoned house 3- Small cave
4- Dragon lair
And after that in an interview like this Someone like Mike Laidlaw says " We wanted to do something Creative "

link
Sosyal ağlarda paylaş

gece başladım bunu oynamaya
hikaye ilk oyundaki kadar güçlü gelmedi, "ha şimdi coşucak şimdi süper olucaz" diye umutla oynuyorum, ama o kadar çok side quest var ki benim "level sonu boss keseyim de diğer levela geçeyim" ilkelliğindeki beynim main questi bile hatırlayamıyor şu an
bi de hala gruptaki hatunları götüremedim, benim ajan düz duvara tırmanır 1-2 queste kalmadan
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

oyunun satış rakamları kaç acaba? bioware 5 milyon sattık rerörö demiş ama

homefront ingiltere satışları da2yi geçti, ki homefront dünyada toplamda 1 milyon satışı anca yeni geçebildi, buda da2 nin uk satışının anca birkaç yüz k olduğunu şeyediyor.

bide da2 en çok xbox versiyonu satılmış deniyor, pc satışları ise en düşük olanmış.

Ee PC exclusive diye hazırlanmaya başlayan seriyi konsol portuna çevirdikleri için PC'cilerin yüz çevirmesi normaldir tabi. Mass Effect 3 için bile korkuyorum artık, o hale getirdi olayı Bioware.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...