Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Facebook'a giriyoruz ve searche fatih kurugöllü yazıyoruz. MAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 anam bu ne lahn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 OHA AHAHAH niye bi böyle bi şey yapar lan bi insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 adam profili güncelleyeyim derken yeni profil mi açmış ne yapmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 http://www.facebook.com/search/?flt=1&q=fatih+kurug%C3%B6ll%C3%BC&o=2048&s=0#!/profile.php?id=100001107450014&ref=search favorite quotations ile likes and interests e bi bakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Merhaba Ben Fatih Kurugöllü Aslında Ben Karabükte Doğdum Annem Ve Babam Divrikli Olduğundan Ben De Divrikli Sayılırım.Çocukluğum Sakin Bir Döneme Denk Geldiği İçin Gayet Rahat Ve Sakin Geçmiştir.Daha Çocukken Teknolojik Ürünlere Merakım Vardı.Annem Ve Babam Bana Hep Teknolojik Ürünleri Alır Ve Bozardım. O Zamanlar Çocukken Teknolojinin Ne Demek Olduğunu Bilmezdim.Ben Büyüdükten Sonra Kardeşim Gözlerini Ankara Da Açtı.O Farklı Bir Memeleketin Yani Başkente Dünyaya Gelmeşi Bizim İçin Sanşlıydı.Okulunu Ankara Yüce Kolejinde Sonra Üniversitesini Başkent Üniversitesinin Bilgisayar Ve Yazılım Programlarını Kazandı Ve Şimdi De Hacettepe Üniversitesinin"Profesör Doktor"Ve Babamın En Yakın Arkadası Olan Ramazan Acunun Hazırlamış Olduğu "Kaynakça" Adlı Sitesini Yapmaktadır.Ve Halen Ankarada Yaşamaktayız.Ve Ben De Hem Babama Sigorta Üzerinde Yardımcı Oluyor Ve İkinci İşim Gereği Teknoloji Ürünlerine Bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 sempatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 said: O Zamanlar Çocukken Teknolojinin Ne Demek Olduğunu Bilmezdim böyle türkçeye kurban olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 zekasına göre başarılı bi reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 alla alla, viralmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 http://toxicfork.com/upload/1278583185126.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 sakal-bıyık firması viraline benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bir insan nicin böyle bir sey yapar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Bence abimiz her seferinde şifresini unuttuğu için böyle bişeyler yapmış ya da başka Fatih Kurugöllü lerden sıkıldı.Hepimiz Fatih Kurugöllüyüz dedi ve son noktayı koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 said: O Farklı Bir Memeleketin Yani Başkente Dünyaya Gelmeşi Bizim İçin Sanşlıydı. Bu nasıl bi cümle lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Sanş yazmış adam şans a haeuahsdufhsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 türkçe karakter kullanmak bu kadar mı kastırır abi bi insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 adam profil resmi değiştirmeyi bilmiyomuş sürekli yeni profil almış onun ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Sevdiği Sözler Güzel Sözlerdir http://img210.imageshack.us/img210/112/hammerzeit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 MWHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 aquila said: her gün yeni foto çekip acc açmış. ya da alzheimer, veya amnesia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 alzheimer değişik ya işin içine sadece unutkanlık girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Adam kendinden çok kardeşinden bahsetmiş orda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar