Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Tüm seriyi tekrar okuyacağım ben bir ara, tek ePub'a atmaya çalışıyorum hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 askerden önce ilk kitabını okumuştum sevmiştim. askerden sonra unutmuş gitmişim. hatırlatman iyi oldu. okuyayım bunları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 fenris said: audio book u da aynı anda çıkar mı acaba? arık james masters seslendirmiyor. sesi ona benzeyen baya iyi başka bi abiye verdiler işi. nasılda atıosunuz. bir tek ghost storyde marsters yoktu cold daysde marsters geri donuyo audio ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 la atmıyorum, son kitabı öyle görünce bıraktı sandım. gerçi ben yeni arkadaşı sevdim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Eskiden ne guzel yilda bir cikardi. İki yilda bire gidiyor abimiz :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Hakkaten özledim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 GERGE said: Eskiden ne guzel yilda bir cikardi. İki yilda bire gidiyor abimiz :-( adam galiba su lost legion la ilgili serisi bittikten snra rötarlı basladı ghost story ye,bn de final scriptten 3.5 ay sonraya release verdi obur major releaselerle denk gelmesin diye bildigim kadarıyla gerge. bu arada ilk 2 chaptr ghost story nin so basımlarında preview olarak mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Cold Days çıktı, satın aldım, paperwhiteıma yükledim, okudum, yeni bitti. Çok ama çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Aldım hemen. Okumaya kıyamıyorum ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 oku gerge oku, senden başka patiyi geçtim ankarada dresden files tartışacak adam yok :D kitap çok çok ama çok iyi olmuş, 1 saat falan oldu biteli, hala ağzımın suları akıyor. galiba bu gece ikinciye tekrar okuyacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 hamam tası gümüşten yeni geldim dresden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 The Princess Bride göndermesiyle girdi ilk sayfadan bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 3 kere tamam şimdi başlayacağım dedim seriye ama hep başka bir şey çıktı. yine niyetlendim bakalım başlayabilecekmiyim bu sefer =) sadece birinciyi okudum çok güzeldi ama araya askerlik fln girince unuttum gitti. tekrar okumam lazım sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Bu sabah bitirdim kitabı Çok çok iyi olmuş dediğim yerler vardı ama sonu meh Ki dresden serisinin sonlar hep iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Sonu da cok iyiydi bence. Umarim bu sefer bir senede cikar. Bu arada soyle bir bilgi var sitesinde: Q. How many books is Jim writing for the Dresden Files? A. 23ish: 20ish “case books,” like those we’ve seen so far, plus a 3-book apocalyptic trilogy. Book #14, Cold Days, hit bookstores in November 2012. Book #15 does not yet have a name or release date yet, but we’ll make an announcement as soon as we have something to report. Codex Alera okumaya baslayacagim bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 codex alera neyin nesidir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Epik fantezi serisi Butcher'ın. 6 kitaplık ve tamamlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 yeni bitirdim bende Cold Days'i çok iyiydi gerçekten. cold days spoiler O dediği apocalypse trilogy duvarn yıkılması ve outsider invasion olur herhalde. Nemesis'i eski case'lere bağlaması hoş olmuş. sonuda güzeldi bence. Murphy ile de bir kavuşsunlar artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Dresden files ebooklarını toptan indirip telefona attım, işe giderken sporda falan dinliyorum. İşte ilk kitap bitti, ikinciye geçti. Baktım kitabın başında tanımadığım karakterler var, bi sürü olay olmuş bazı karakterler değişmiş falan anlayamadım başta. Doğru kitapta mıyım diye kontrol ederken fark ettim, klasör1 den sonra klasör 10'a geçmiş autoplay. 10. kitaba kadar olan bazı olayları (molly, murphynin kariyeri vs.) spoiler yedim. Bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 3 Aralik diyorlar yeni kitaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 yeni kitap dediğin şu yeni yazmaya başladığı steam-punk mı yoksa yeni df romanı mı gerge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Lan her gördüğümde bi umut ahanda yeniden mi dizi diyorum sonra hüzünleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 dizisi kitaba göre o kadar kötü ki kitapları oku daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 df romani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Bu adam ne kadar hızlı yazıyor böyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar