Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boy uzatma mevzusu

tuna833

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,biraz klasik bir konu olacak biliyorum.Geyikler de dönecektir.Benim yaş 22, haftaya 23 olacak.Bu yaştan sonra boy uzaması olmaz heralde ama bi de size danışayım dedim.Zaten kısa da sayılmam, 1.76.Ama 4-5 cm daha uzun olsam daha iyi olurdu.Pilates falan yapınca faydası olabiliyor diye duydum,ya da başka önerileri olan var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

yaş geçmiş artık, ben lise 1 de iken baslamıstım basketbola sırf boy uzatmak için, lise 4 e kadar oynadım 1.60 dan 1.86 falan oldum, tabi bol bol süt peynir yumurta ile beraber.

Senin boyun basketbol oynamasanda yine 1.86 olacakdı, basketbol oynaman sadece seni fit kılmış, iskelet sisteminin daha dik durması için kas sistemini güçlendirmiştir. Ve potansiyelin olan 1.86 ya daha rahat erişmeni sağlamıştır. Futbolda oynasan veya jimnastikde yapsan yine boyun 1.86 olacakdı.

Sen o süreçte basketbol oynadığın için boyunu basketbolun uzattığını düşünüyorsun sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Eklemler civarında bir bölge var. O bölge eğer halen aktifse yani sertleşmemişse boyun uzayacak demektir ama yok sertleşmişse demek ki boyun bu kadar. Doğal yoldan daha fazla uzamayacak.

Herhalde bir ortopedist mr veya röntgenle bunu analayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

* Boyunuzun kısalığından şikâyetçi misiniz?
* Daha estetik bir görünüme sahip olabilmek için boyunuzun biraz da uzamasını mı diliyorsunuz?
* Sizden boyca uzun olanlarla aranızdaki boy farkını azaltmak, hatta farkı kapatmak mı istiyorsunuz?

ÇÖZÜM: **** DOĞAL BOY UZATICI BİTKİSEL TABAN sdfsdf inanan var mı acaba
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...