tuna833 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Merhaba,biraz klasik bir konu olacak biliyorum.Geyikler de dönecektir.Benim yaş 22, haftaya 23 olacak.Bu yaştan sonra boy uzaması olmaz heralde ama bi de size danışayım dedim.Zaten kısa da sayılmam, 1.76.Ama 4-5 cm daha uzun olsam daha iyi olurdu.Pilates falan yapınca faydası olabiliyor diye duydum,ya da başka önerileri olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Yaş olarak biraz imkansız gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 yaş geçmiş artık, ben lise 1 de iken baslamıstım basketbola sırf boy uzatmak için, lise 4 e kadar oynadım 1.60 dan 1.86 falan oldum, tabi bol bol süt peynir yumurta ile beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 22 - 23'den sonra fln uzarsa ne fazla 1-1.50 cm uzar o da ekstrem durum denir ama tam bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bende 27 olcam kaldım 1.69 da ben intihar edeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Boy değil işlev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Bu saatten sonra normal ve sağlıklı boy uzaması imkansız gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 basket ve boy uzaması da ne bitmek bilmez geyikmiş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 pilates kasarsan anca çok kambur felan duruyorsan uzar boyun, yani pratik olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Turkceplease said: bende 27 olcam kaldım 1.69 da ben intihar edeyim bari roberto carlos 37 olacak hâlâ 1.68 mesela.. hayat; kendinizden 1cm daha kısa olanlara bile bakıp "yürü git lan cüce!" deme yani ezme sanatı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 glutamine al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bas hormonu,dizine çivi çakıyolardı bide bi yöntem vardı öyle onu dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bi doktora git abi şu parmaklarındaki bi iliğie felan bakıolar onlar kapanmamaış sa olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 huun said: basket ve boy uzaması da ne bitmek bilmez geyikmiş arkadaş. Yahu sorma asrın asparagası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 0ne said: yaş geçmiş artık, ben lise 1 de iken baslamıstım basketbola sırf boy uzatmak için, lise 4 e kadar oynadım 1.60 dan 1.86 falan oldum, tabi bol bol süt peynir yumurta ile beraber. Senin boyun basketbol oynamasanda yine 1.86 olacakdı, basketbol oynaman sadece seni fit kılmış, iskelet sisteminin daha dik durması için kas sistemini güçlendirmiştir. Ve potansiyelin olan 1.86 ya daha rahat erişmeni sağlamıştır. Futbolda oynasan veya jimnastikde yapsan yine boyun 1.86 olacakdı. Sen o süreçte basketbol oynadığın için boyunu basketbolun uzattığını düşünüyorsun sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 186'yım, dolmuşa binemiyorum ayakta kalınca kamburum çıkıyor :<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 kemik yaşı denen zımbırtıya bakıyor sanırım onu da doktor anlayabilir ama bu yaşta boyunun uzayabilir olması istisnai bir durum olur onu da belirteyim çok hevesli gitme :p benim de boyum 1.79 ama 1.80 rpsi yapıyorum mesela daha uzamadığı için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Eklemler civarında bir bölge var. O bölge eğer halen aktifse yani sertleşmemişse boyun uzayacak demektir ama yok sertleşmişse demek ki boyun bu kadar. Doğal yoldan daha fazla uzamayacak. Herhalde bir ortopedist mr veya röntgenle bunu analayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 İmkansız. :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 * Boyunuzun kısalığından şikâyetçi misiniz? * Daha estetik bir görünüme sahip olabilmek için boyunuzun biraz da uzamasını mı diliyorsunuz? * Sizden boyca uzun olanlarla aranızdaki boy farkını azaltmak, hatta farkı kapatmak mı istiyorsunuz? ÇÖZÜM: **** DOĞAL BOY UZATICI BİTKİSEL TABAN sdfsdf inanan var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 boyumu seviyorum ya tam 1.80 ne çok uzun ne çok kısa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Wispy said: 186'yım, dolmuşa binemiyorum ayakta kalınca kamburum çıkıyor :<<< 190 ucaga bindim orda bile dizlerim çarpıyor ön koltuga. bazen özeniyorum 170 falan adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 spark göreve! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 lan oraya sığamıyorum buraya sığamıyorum, ben napiyim, kambur bile duramıyorum minibüslerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 http://www.yesil.com.tr/default.aspx?lang=tr-TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar