padawan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 facebookuma bi girdim tüm arkadaşlarım silinmiş nasıl oldu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 facebook parali oldu ozel davetiyeyi butun arkadaslarina yollamadigindan silinmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 insanlari ekleme tuslarim da gozukmuyor onceden ekli olanlar ekli gibi gozukuyor ama garip tekrar da ekleyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 hesap aktivasyonu yapmayan bütün accountlar kapatılıyor işte yavaş yavaş http://www.facebook.com/#!/pages/Hesap-Aktivasyonu-Yapmayan-Profiller-Kapatiliyor-Son-1-Hafta-Kaldi/122112024498198?ref=ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 @2 şuku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 olm geyiği kesin ya :D adam akıllı bişey soruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bu ikisi çete valla beni de trollediler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 nası ya ? resim koysana bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 logon durumdayken geçmişi sildiysen belki saçmalamış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bence senı ergenekon kapsamında arastırıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Sparkcaster said: hesap aktivasyonu yapmayan bütün accountlar kapatılıyor işte yavaş yavaş http://www.facebook.com/#!/pages/Hesap-Aktivasyonu-Yapmayan-Profiller-Kapatiliyor-Son-1-Hafta-Kaldi/122112024498198?ref=ts lol bunun daveti bana da geldi bugün 300 küsur bin kişi likelamış fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Ahaha Ciddi ciddi yazmışlar bir de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Likelayanları silsin Facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 -Neiloth- said: bu ikisi çete valla beni de trollediler :( hahaha çok eğlendim ya ahh kıyamammm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 banada gönderiyor arkadaşlarım durmadan pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Sparkcaster said: hesap aktivasyonu yapmayan bütün accountlar kapatılıyor işte yavaş yavaş http://www.facebook.com/#!/pages/Hesap-Aktivasyonu-Yapmayan-Profiller-Kapatiliyor-Son-1-Hafta-Kaldi/122112024498198?ref=ts 354 bin gerizekalı varmış face de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 benjani said: Sparkcaster said: hesap aktivasyonu yapmayan bütün accountlar kapatılıyor işte yavaş yavaş http://www.facebook.com/#!/pages/Hesap-Aktivasyonu-Yapmayan-Profiller-Kapatiliyor-Son-1-Hafta-Kaldi/122112024498198?ref=ts 354 bin gerizekalı varmış face de azmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 372 bin olmuş, noluyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 4 saatte 390 bin olmuş bu ne hız arkadaş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar