Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun oynayamamak

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Wispy said:

Wowa giresim hiç yok 2 ay oldu herhalde girmeyeli. Steamde bir sürü oyun var hiçbirini oynayasım yok. Bir oyun açıyorum, ana menü ekranı çıkınca amaaan diyip kapatıyorum.

Dünya kupası diye gaza geldim FM yükliyim dedim, 2. maçta sildim oyunu. Bir tek ps3 de kardeşimle Fifa oynuyoruz o da hatırı için. Heavy Rain aldım 3-4 saat oynadım sardı da ama kenarda duruyor hiç açasım yok.

Bunun yerine faydalı birşey de yapmıyorum evde yani, dizi anime vs izliyorum. Biraz kitap okuyorum. Oyun mu oynasam diye PC başına geçince darlanıyorum.

25 yaşındayım ilk defa böyle birşey geliyor başıma. Yaşlanıyor muyum ne.

bende de buna benzer sorun var.

iş-uğraş gibi şeylerin araya girmemesi önemli, öyle boş boş oturup kafayı verip tadıyla oynayacaksın. 3 seneye yakındır aralıksız okula gidip geldiğim için öyle bir genişçe boş zamanın olmadı, o yüzden kısa süren oyunları oynayıp bitirebiliyorum ancak.
bazen iş-uğraş giriyor araya, oyuna devam edemiyorum, öyle kalıyor bir kenarda. mesela planescape ve divinity 2 bitircem, kaç zaman oldu devam etmiyorum.
öte yandan bir oyuna başlayıp bitirdiğim de oluyor oldukça fazla. ghostbusters, modern warfare 2, bioshock 2 felan bitirmiştim mesela kısa zamanda.

benim esas sıkıntım competition gaming'de.

eskiden 35 saat hiç durmadan counter-strike oynadığımı bilirim. yıl 2001-2002 felan.
dust levelında hiç durmadan ölsem de başında dururdum oyunun.
şimdi yarım saat counter-strike oynasam bayıyor hemen.

belki oyunları hikaye görmek için oynamak keyif verdiği için olabilir,
belki de yorgunluk sonucu tembellik daha zevkli geldiği için de olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi konsolun hangi kesime hitap ettiğini daha iyi anlıyorum ya. Aç yarım saat 2 maç at arkadaşınla, kardeşinle kapat gayet c4su4l styl3.

Yok bir sürü boş vaktim oldu evdeyken sıkılıyorum, yorgun argın geliyorum eve dışarı çıkacak halim olmuyor.
Çıkıp koşuyorum 2 günde 1 iyi geliyor. Onun dışında kitaba falan verdim kendimi. Yine de fena sıkılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...