Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 -Morgan Freeman da çok iyi oyuncudur. -Çoook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pilav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 adam her yerden vuruyor ya o kadar da uzaktan vurulmaz ki tamam iyi vuruyorsun toplarada 200 tane vuruyorsan 2 3 tanesi gol orta aç bir şey yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 david villa sağ kanatta bomboş ama iniesta pedroya aktaramıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Dakika 67: Maçın 4te3 lük bölümü geride kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 KARI KART demiş haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 müthiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 onu geçtim adam turnuva boyunca VUVUZELLA dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 benim favorim KASERAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Bittus said: -Morgan Freeman da çok iyi oyuncudur. -Çoook. ahaha şu Çoook diye gazlamasına deli oluyorum. ama hala favori öü kelimem totenam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 beni en çok benden alan son 3-4 maçtır sürekli " e tabi yoruldular,bu yorgunluk belirtisi." demesi. ofsayt oluyo bunu sölüyo,taç oluyo bunu sölüyo.. ÖÜ staylaaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 pilav said: adam her yerden vuruyor ya o kadar da uzaktan vurulmaz ki tamam iyi vuruyorsun toplarada 200 tane vuruyorsan 2 3 tanesi gol orta aç bir şey yap adam taktı c.ronaldo ve şınaydere sanane lan şut çekiosa çekio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Olivies said: Bittus said: -Morgan Freeman da çok iyi oyuncudur. -Çoook. ahaha şu Çoook diye gazlamasına deli oluyorum. ama hala favori öü kelimem totenam Bi de şey var: spiker-Esaretin bedeli var, şimdi aklıma geldi, çok önemli film. öü- evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 yanlız o esaretin bedeli muhabbetini morgan freeman kameraya cıktıktan 5-10 dakka sonra yaptı spiker "aha hatırladım lan filmin adını!" gibi bir ses tonu ile hemde =D ben olsam bende o tepkiyi verirdim bsgçk modeli bi tepkiydi takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 scorch said: yanlız o esaretin bedeli muhabbetini morgan freeman kameraya cıktıktan 5-10 dakka sonra yaptı spiker "aha hatırladım lan filmin adını!" gibi bir ses tonu ile hemde =D ben olsam bende o tepkiyi verirdim bsgçk modeli bi tepkiydi takdir ettim. dünya kupası finalinde spikerin yaptıgı muhabbete bakyaa kamyon arkasından seciyorlar valla ne diim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 patlamış kendisi en sonunda sdf=) sporx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 link'in yanlış. Yalnız komik olan şey Doğan medyada 10 sene çalıştım şimdi bana seviyesizce saldırıyorlar demiş. Sonra kendininde çalıştığı sabah gazetesinde yazar olan hıncal'a saydırmış aehusdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar