Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 başarısız sözlük trollerinin yazılarını niye taşıyoruz buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Die heilige Mutter Gottes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Spastik said: Bi kız var 15 inde bekaretini kaybetmis metrobüsde cengiz dinlerken bir adam-faysal-tarafından farkedilip geceyi bir sekilde onun evinde geçiriyor lakin kız adama kendini sundugunda faysal onu reddediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Playboy forumlarında bu tip yazılar olurdu yav gayet normal bir erkek fantezisi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 GAY FAYSAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 said: "ne olur telefonunu ver, senin gibi bir insanı yitirmek istemem" dedi, "başka bir hayatta tatlım." dedim ve onu nazikçe yolcu ettim. insanca bir sevgiye olan inancımı biraz daha yitirmiş bir hâlde evime döndüm, kalan ısınmış biradan bir yudum alıp soğuk yatağıma girdim. pikenin altında titriyor ve hıçkırarak ağlıyordum... AHAHFHJLASFŞLAKSJFİALŞKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 nefsine yenilen irem ile nefsine yenilmeyim gayliği itiraf edemeyen metrobüs kullanan hususi otomobil sahibi faysalın iletişimsizliği. yazık bu gençlere cinsel devrim şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 adam firsati kacirdigi icin hickirarak aglamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Absolut said: Playboy forumlarında bu tip yazılar olurdu yav gayet normal bir erkek fantezisi işte. abi 20 yıllık abone gibi söyledin adasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 adam güzel yazmış :)) en sevdiğim bu kadar genç bir kızın edirnekapı durağında tek başına ne işi olabilirdi ? akwemwajheuıhwauıeae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 8-) Daesu said: Absolut said: Playboy forumlarında bu tip yazılar olurdu yav gayet normal bir erkek fantezisi işte. abi 20 yıllık abone gibi söyledin adasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 yav said: hakkaten sayko bir öyküymüş yahu aslında böyle bir karakterin üzerine çalışılsa ortaya değişik şeyler çıkabilir hafif sosyopat hayatının ortasında seksi bulundurmayan bir elemanın böyle istanbul'un muhtelif yerlerde yolculuklarda başından geçirdiği olaylar tanıştığı insanlar ve eziklikle son bulan hikayeler felan ehueh üslup fena değil yani BoneC diye bi karakter war benim yarattigim bi kitabim cikicak yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Absolut said: Playboy forumlarında bu tip yazılar olurdu yav gayet normal bir erkek fantezisi işte. ensestti o hikayelerin hepsi ya. tamam sustum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 said: "bundan iki sene kadar önce sevimli ve güzel genç kızlara henüz 20'li yaşlarımda olmama rağmen bir baba şefkatiyle yaklaşmaya başladım, bunun sebeplerini kendi içinde aradığım halde bir türlü bulamıyordum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 hahah tam erotik hikaye tadı birden beni kalçamdan tutarak kendine çekti ve kırmızı sıcak dolgun dudaklarına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 kız melissa p resmen 15 yaşımda düdüklendim ha 1 fazla ha 1 eksik fark etmez modeli. herif kadir inanır modeli delikanlı. Nası bir hayal gücüdür. asfdsagsdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Sparkcaster said: başarısız sözlük trollerinin yazılarını niye taşıyoruz buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 sex hikayesinden aile versiyonuna çevrilmiş (: "ne olur telefonunu ver, senin gibi bir insanı yitirmek istemem" dedi, "başka bir hayatta tatlım." dedim ve onu nazikçe yolcu ettim. insanca bir sevgiye olan inancımı biraz daha yitirmiş bir hâlde evime döndüm, kalan ısınmış biradan bir yudum alıp soğuk yatağıma girdim. pikenin altında titriyor ve hıçkırarak ağlıyordum... [hr] pikenin altında titriyor ve hıçkırarak ağlıyordum... neden??? a) kız kötü yola düşmüş. ona ağlıyorum b) Ne yaptım ben nasıl bi şans teptim c) yoksa gaymıyım? d) ........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Zarif said: Sparkcaster said: başarısız sözlük trollerinin yazılarını niye taşıyoruz buraya daha ne başarısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 soğuk yatağıma girdim. pikenin altında titriyor, hıçkırarak ağlıyordum ve sonra kalkıp ellerimi yıkadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 kız telefonunuzu istiyor: a) başka hayatta tatlım diyip kibarca yolcu ederim b) yanlış numara veririm c) veririm numarayı, iş düşer d) bi posta yeter a'lar cogunluktaysa, gaysiniz b'ler cogunluktaysa gizli escinselsiniz c'ler cogunluktaysa uslanmaz bi abazasiniz d'ler cogunluktaysa bu dergiyi okumuyosunuz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 faysal kızmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 synthesizer said: kız telefonunuzu istiyor: a) başka hayatta tatlım diyip kibarca yolcu ederim b) yanlış numara veririm c) veririm numarayı, iş düşer d) bi posta yeter a'lar cogunluktaysa, gaysiniz b'ler cogunluktaysa gizli escinselsiniz c'ler cogunluktaysa uslanmaz bi abazasiniz d'ler cogunluktaysa bu dergiyi okumuyosunuz zaten c'nin abazalıkla alakası yok. d abazalık esas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Daesu said: Absolut said: Playboy forumlarında bu tip yazılar olurdu yav gayet normal bir erkek fantezisi işte. abi 20 yıllık abone gibi söyledin adasd(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Yazıda mantık hatası arayan arkadaşlar var yok cengiz kurtoğlu yok arabası varsa niye metrobüs. Çok fena çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar