Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 başarısız sözlük trollerinin yazılarını niye taşıyoruz buraya
Berkovich Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Spastik said: Bi kız var 15 inde bekaretini kaybetmis metrobüsde cengiz dinlerken bir adam-faysal-tarafından farkedilip geceyi bir sekilde onun evinde geçiriyor lakin kız adama kendini sundugunda faysal onu reddediyor.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Playboy forumlarında bu tip yazılar olurdu yav gayet normal bir erkek fantezisi işte.
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 said: "ne olur telefonunu ver, senin gibi bir insanı yitirmek istemem" dedi, "başka bir hayatta tatlım." dedim ve onu nazikçe yolcu ettim. insanca bir sevgiye olan inancımı biraz daha yitirmiş bir hâlde evime döndüm, kalan ısınmış biradan bir yudum alıp soğuk yatağıma girdim. pikenin altında titriyor ve hıçkırarak ağlıyordum... AHAHFHJLASFŞLAKSJFİALŞKS
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 nefsine yenilen irem ile nefsine yenilmeyim gayliği itiraf edemeyen metrobüs kullanan hususi otomobil sahibi faysalın iletişimsizliği. yazık bu gençlere cinsel devrim şart.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 adam firsati kacirdigi icin hickirarak aglamistir.
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Absolut said: Playboy forumlarında bu tip yazılar olurdu yav gayet normal bir erkek fantezisi işte. abi 20 yıllık abone gibi söyledin adasd
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 adam güzel yazmış :)) en sevdiğim bu kadar genç bir kızın edirnekapı durağında tek başına ne işi olabilirdi ? akwemwajheuıhwauıeae
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 8-) Daesu said: Absolut said: Playboy forumlarında bu tip yazılar olurdu yav gayet normal bir erkek fantezisi işte. abi 20 yıllık abone gibi söyledin adasd
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 yav said: hakkaten sayko bir öyküymüş yahu aslında böyle bir karakterin üzerine çalışılsa ortaya değişik şeyler çıkabilir hafif sosyopat hayatının ortasında seksi bulundurmayan bir elemanın böyle istanbul'un muhtelif yerlerde yolculuklarda başından geçirdiği olaylar tanıştığı insanlar ve eziklikle son bulan hikayeler felan ehueh üslup fena değil yani BoneC diye bi karakter war benim yarattigim bi kitabim cikicak yakinda
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Absolut said: Playboy forumlarında bu tip yazılar olurdu yav gayet normal bir erkek fantezisi işte. ensestti o hikayelerin hepsi ya. tamam sustum..
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 said: "bundan iki sene kadar önce sevimli ve güzel genç kızlara henüz 20'li yaşlarımda olmama rağmen bir baba şefkatiyle yaklaşmaya başladım, bunun sebeplerini kendi içinde aradığım halde bir türlü bulamıyordum"
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 hahah tam erotik hikaye tadı birden beni kalçamdan tutarak kendine çekti ve kırmızı sıcak dolgun dudaklarına..
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 kız melissa p resmen 15 yaşımda düdüklendim ha 1 fazla ha 1 eksik fark etmez modeli. herif kadir inanır modeli delikanlı. Nası bir hayal gücüdür. asfdsagsdgs
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Sparkcaster said: başarısız sözlük trollerinin yazılarını niye taşıyoruz buraya
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 sex hikayesinden aile versiyonuna çevrilmiş (: "ne olur telefonunu ver, senin gibi bir insanı yitirmek istemem" dedi, "başka bir hayatta tatlım." dedim ve onu nazikçe yolcu ettim. insanca bir sevgiye olan inancımı biraz daha yitirmiş bir hâlde evime döndüm, kalan ısınmış biradan bir yudum alıp soğuk yatağıma girdim. pikenin altında titriyor ve hıçkırarak ağlıyordum... [hr] pikenin altında titriyor ve hıçkırarak ağlıyordum... neden??? a) kız kötü yola düşmüş. ona ağlıyorum b) Ne yaptım ben nasıl bi şans teptim c) yoksa gaymıyım? d) ...........
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Zarif said: Sparkcaster said: başarısız sözlük trollerinin yazılarını niye taşıyoruz buraya daha ne başarısı
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 soğuk yatağıma girdim. pikenin altında titriyor, hıçkırarak ağlıyordum ve sonra kalkıp ellerimi yıkadım.
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 kız telefonunuzu istiyor: a) başka hayatta tatlım diyip kibarca yolcu ederim b) yanlış numara veririm c) veririm numarayı, iş düşer d) bi posta yeter a'lar cogunluktaysa, gaysiniz b'ler cogunluktaysa gizli escinselsiniz c'ler cogunluktaysa uslanmaz bi abazasiniz d'ler cogunluktaysa bu dergiyi okumuyosunuz zaten
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 synthesizer said: kız telefonunuzu istiyor: a) başka hayatta tatlım diyip kibarca yolcu ederim b) yanlış numara veririm c) veririm numarayı, iş düşer d) bi posta yeter a'lar cogunluktaysa, gaysiniz b'ler cogunluktaysa gizli escinselsiniz c'ler cogunluktaysa uslanmaz bi abazasiniz d'ler cogunluktaysa bu dergiyi okumuyosunuz zaten c'nin abazalıkla alakası yok. d abazalık esas
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Daesu said: Absolut said: Playboy forumlarında bu tip yazılar olurdu yav gayet normal bir erkek fantezisi işte. abi 20 yıllık abone gibi söyledin adasd(tu)
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Yazıda mantık hatası arayan arkadaşlar var yok cengiz kurtoğlu yok arabası varsa niye metrobüs. Çok fena çok.
Öne çıkan mesajlar