vivavale Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 SeaGle said: tabutu kırmak mı. Tabutla gömülmüyo ki lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Hergonan said: tabutla gommuslerse ayakkabiyla da gomerler, o yuzden ayakkabimi cikarip tabutun ust kismini biraz zorlatirim, daire seklinde 2 delik hazirlarim. 1. deligin yanina gidip 2. deligi acarim, 1-2 saniye sonra (Yavas yavas toprak doluyor simdi) 1. deligi de acip (buyuk ihtimalle bi bosluk olacak) cikmaya calisirim. Cikinca da evime gidip temizlenirim, olayi evdekilere aciklarim falan filan. Sonra beni inceleyen doktora dava acarim. en çok buna güldüm nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 beyin yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 nasıl dirildiğime bağlı olarak değişir. normal insan olarak diriliyosam işte ne biliyim çıkmaya çalışırım filan eğer zombi, vampir filan olarak dirildiysem de lanetimi bütün dünyaya yaymak için çalışırım durdurulana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bissürü güzel kız yerim kopartır kopartır yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 mani said: http://www.youtube.com/watch?v=yZpw8NgL_2M oha cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 gelir seni bulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ilk once sagıma soluma bir bakarım. herseyim yerinde mi diye. curumus parca filan olmasın die dua ederim. sonra eger olu degilsem. beni oraya gomenleri hiç iyi seyler beklemez. hani oldur derler o derece. eger olu isem de duruma gore degisir. klasik zombi isem sagda solda takılırım, milleti filan korkuturum. Karnım acıktıgında beyin bulur emerim. oldu ki vampir yapmıslar beni o yuzden gommusler. o zaman da o yolda ilerlicez zaten napcaz baska. eger bole doru duzgun tam kalkamazsam, ne bilim cenem eksik, kolum yamuk filan kalkarsam cok uzulurum lan. öle böle degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 çükümü kontrol ederim yerinde mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 mayhem i beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 1e basar, çatalı alır, karşıdaki duvara vurup çın çın sesleri çıkarırım. Çok ince detay bu hatırlayan çıkacak mı acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 aquila said: çükümü kontrol ederim yerinde mi diye. Bu önemli beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 aquila said: çükümü kontrol ederim yerinde mi diye. mezarda napıcaksın çükü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 he mezarda da devam diyosan o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 abiii benim karinca fobim var, dirilirsem bu sefer delirerek ölürüm. yaksinlar beni gömmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 küllerinide ganj nehrine atsınlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 esnerim bi, sagımı solumu stretch ederim gerinirim felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 mezardasın birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Zombieysem thrillerı çekerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 fotolara bak arkadaş, inanamadım doğrusu adam resmen oturmuş mezarın içinde. abi hepsi ölsün bu haberi yapanların lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 synthesizer said: esnerim bi, sagımı solumu stretch ederim gerinirim felan aquila said: mezardasın birader. /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 çıkmaya çalışırım napayım. ama çok zor, o iş yaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Bella said: çıkmaya çalışırım napayım. ama çok zor, o iş yaş. kill bill aklıma geldi emi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 "Polisler, mezarlık çevresini, içini ve mezar taşlarını inceleyip fotoğraflarken" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 cemss said: küllerinide ganj nehrine atsınlar mı? himalaya daglarinda ne isim var, nil nehrine atsinlar. beni köyümün yamurlarinda yikaasinlar yikasinlar calsin arka fonda hatta zuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar