Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 oyunun combat sistemini çözemediğim için herhalde, çok asap bozucu ve sinir edici geliyor oyunlar. multi oynarken, adama ateş ediyorum, ateş ediyorum, ateş ediyorum, ateş ediyorum, ateş ediyorum, ölmüyor. bana iki kere ateş ediyorlar, yerdeyim. asabiyet artıyor. botlarla oynarken de oyun çok gıcıklık ediyor. mesela bir yeri 10 dakika boyunca tutmak gerekiyor. son 2 dakkaya gelene kadar ateş ederek botları indiriyorum. tamam koruyorum diyorum. son 2 dakka, botlar bir anda god mode on vaziyete geçiyor. koruduğumuz yerde hiç bir dost bot olmuyor. sıfır. herkes farklı bir yerde kendi kafasına göre hareket ediyor. ama düşman botlar zeki, 5-6 tanesi gelmiş dayanmış kapıya. bir-iki tanesini öldürüyorum arkasından genk yiyorum. hayır daha da sinir bozucu olay şu. botlarla savaşırken maşallah nerdeyse hepsi medic. 5 tanesini indiriyorsun, arkadan 3 tane medic geliyor tüm yerdekileri kaldırıyor. 2 tane medici öldürsen de diğer medic en azından 2-3 tane kişiyi kaldırmış oluyor. ancak senin yanındaki botlar böyle değil. hiç biri medic değil ki zaten. yere yatıyorsun, senle ilgilenen yok. herhahlde senin oynadığın tempoya göre düşman botlar güçleniyor, dost botlar aptallaşıyor. başka bir şey aklıma gelmiyor. oyunun combat sistemini çözebilsem bir şeyler yapmaya başlıycam ama... parkour zevkli, etrafta koşturmaca felan. şimdi yaptığım tek şey de zaten etrafta koşturup hoplayıp zıplamaktan ibaret :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Silphatos said: kross smg wars bu arada silahların equipment speed'i movement speed'imizi de etkilemiyor değil mi? tam emin olamadım bulpdaun smg, kross'dan güçlü sanırım. yok etkilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 botlarda level scaling varmış evet, level 10 civarı olunca godmode oluyorlar. challengeları level 1 karakter açıp botlar malken yapmak lazım, item açma olmasa hiç uğraşmam da challenge falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 valla hiç zor gelmiyo oyun bana, botlar playerlar, ne gelirse ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 grenade launcher gayet güzel topluluk kontrolü yapıyor mesela, insanlar sağa sola uçuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Hic botla motla ugrasmadim, direk multiplayer girdim, ilk baslarda alismakta zorluk cekiyosunuz ama alistiktan sonra cok kolaylasiyor, adam oldurmesi falan cok basit. Yalniz server kotuyse surunduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Chemical said: valla hiç zor gelmiyo oyun bana, botlar playerlar, ne gelirse ölüyor. peki nasıl? silah, ability, class felan nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 optimizasyon özürlü oyun. lowda falan kasıyor. çok yavaş geldi oyun. sıkıyor belli bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 6 gb ram, 9800, 1.8 duo, kasmıyor hiç, medium. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ati arızası sanırım bendekide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 smg alıyosun büyük magazine, spray yapıyorsun, soldierla da ammo habire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 türk serverlarında tabi genelde olduğu gibi kimse kesinlikle objective yapmıyor, bi yere yatıp spawnından çıkanları snipliyor, defans yaptığın yerin arkasına adam pusmuş falan, objective'i yapan yok, 10 dakika boyunca bu devam ediyor sounnda insanlar objective'in etrafında defans yaparken alakasız yerlerden vurulmaktan sıkılıp haritaya dağılıp frag aramaya başlayınca da çat diye objective'i yapıyor karşı taraftan birisi, oyun bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 xkafe 2.yi açmış, gelin boş (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 şöle yani normalde olması beklenen: Attacker takım objective'i yapmaya çalışır, defans yapan onları tutmaya çalışır, defans iyi yapılırsa objective yapılamaz, defans kötü yapılırsa objective yapılır. xkafe'de olan: Attacker takım objective'i yapmaz, haritaya yayılıp spawn kill yapmaya, arkadan vurmaya, sniping yapmaya kasar. Defans yapan takım defans yapıcağı yere giderken ölüp, defans yapması gereken yerde düşmanın gelmesini bekleyip, turret falan kurarken, arkadan gelen birisi gelip tepki veremeden öldürür, turretleri patlatır falan. Sürekli bi yere gidip açık hedef olmaktan sıkılan defans haritaya dağılır, kimse objective'i korumayınca oyun ÇAT diye bitirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Demin bıngıldak ve bone ile oynadık, zevkliydi, kaçırabildik elemanı ama 5 medic var, 4 kere revive alabildim ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Ben medic olarak yukardan asagi destek vermek zorunda kaldim, mediclik yapamadim pek, ondan dolayi, normal oyunda etrafimdakileri hep kolluyorum, divine shield bilem var hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 dreagloth said: Demin bıngıldak ve bone ile oynadık, zevkliydi, kaçırabildik elemanı ama 5 medic var, 4 kere revive alabildim ancak. ben mi? sinemadaydım o vakitler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 xKafe'de takılan bone nickli birisi var da ondan karışıklık oldu galiba bu arada oyunda, steamde nick Cinderella Man rastlarsanız eğer... Silp'i görmüştüm bugün oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 hang steam serverini kullanıyorsunuz oyunları download ederken steamden ? germany - frankfurt kullanıyordum, 200 300 u gecmıyor.. varmı öneri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Netherlands iyi. Hızın tamamı yansıyor downloada. 8mbit'te 700'den aşağıya düşmüyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Evet bone nick li biri var, ben de diyorum enden eblek eblek oynuyor. Cinderalla man de vardı bizim oyunda, daha çok invite atarak oynasak iyi olacak, objective yapan insan sayısı az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 "AHUAHAHAUajhja nasıl kodum"cular da gelmiş yeni AAA oyun.. yarım saat micden arkadaşıyla spawn camp aksiyonlarını konuştular ama sonunda mute etmeyi bulabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 dreagloth said: Evet bone nick li biri var, ben de diyorum enden eblek eblek oynuyor. Cinderalla man de vardı bizim oyunda, daha çok invite atarak oynasak iyi olacak, objective yapan insan sayısı az. oyundaki nick Bonecrusher benim, steam hesabı üstünden öyle yapmış. zenci bi karakter oynuyorum şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Korsan sürümde multiplayer LAN üzerinden Tungle ile birlikte oynanıyormuş. Umarım dedicated serverlara sıçramazlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 XKAFE1`deyim gelecek varsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar