Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 aceleyle yazdım, araya kaçmıştır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Y53_GV2aAg8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Promenader said: 60 doları piyasa standardı olarak verince çıkış tarihini verdim. yanlış değilsem o zamanlar skyrim de 40 dolardı değil mi ? Bütün paradox oyunlarının çıkış fiyatı 40$ tarihten bağımsız. Skyrim 60$ idi 1 yıldan uzun süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 eklenti paketi çıkartıp, onun yanında music ve potrait dlclerini de ayrı satmak biraz paragözlülük değil mi ya? en azından aralarında 1 ay oynasaydı bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Sam said: Promenader said: 60 doları piyasa standardı olarak verince çıkış tarihini verdim. yanlış değilsem o zamanlar skyrim de 40 dolardı değil mi ? Bütün paradox oyunlarının çıkış fiyatı 40$ tarihten bağımsız. Skyrim 60$ idi 1 yıldan uzun süre. 40 biliyordum yanlis bilmisim demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 resmen adamların günahını almışım. yapmış adamlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 nordlydian said: eklenti paketi çıkartıp, onun yanında music ve potrait dlclerini de ayrı satmak biraz paragözlülük değil mi ya? en azından aralarında 1 ay oynasaydı bari. böyle düşünüyorsan almazsın olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Promenader said: oyunlar güzel ama fiyatlarının oyunları değiller. Promenader said: resmen adamların günahını almışım. yapmış adamlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Basarili ama ya. Norveci kurup direk akdenizdeki zengin sehirleri yagmaladim. 4-5 yilda 400 500 altin geldi. Lotharingiayada invasion attim 13k viking ve 400 gemi geldi ama francia ezdi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Biraz önce aldım , 2-3 haftadır oynamıyordum bakalım ilaç gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 gömdüm bende norse unit ve portrait ile. şarkısı da eksik kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Oyunu alalı 3 ay oldu toplam gameplayim 3 saat, onuda arkadaşlar coop yaptık. Youtuba gameplay izleme sürem ise belki 3 kat fazladır. Oyun 10 numara ayrı. Yaşlanıyorum :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 sucession law değiştirilmiyor mu ya paganlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 sanmıyorum, turkish open müslümanlarda kitli onun gibi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 vesayet yasasını değiştirmek için dini reform yapman gerekiyor, onun için de sanırım önce o dinin önemli merkezlerini elinde bulunduracaksın. Ancak reform yapınca bazı avantajlardan vazgeçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 moğollarla oyun açtım. imparatorluk eşşek gibi oldu boşuna - opinion yemeyeyim diye gittim lowda bıraktım crown authorityi ama bi defada 80k asker çıkaran persianın içimdeki vassalları löp löp götürmesi yüzünden bırakmak zorunda kaldım oyunu. persia ile beraber 200k küsür asker çıkarabiliyodum ama adamlar hayvandı işte :( iyide oldu zaten. gürcistan bi ara litvanyaya saldırıp kurlandı falan aldı :D opinion falan takmadan direk avrupaya pushlasam o güçle belki persia'yı revoke edebilirdim ama şimdi zerdüştlerle başlamayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 norse'larla oynamak süper. runestone dikiyom prestij geliyo. sağı solu yağmalayıp duruyorum, para, prestij yağmur gibi yağıyo. esir aldıklarımı da kurban ediyom, ordan da piety geliyo. bi de üstüne viking, berserker traitleri geldi mi, yeme de yanında yat (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 tengri'yi reform ettim bende. diğer tengriciler old tengri diye heretice dönüştü rahatça dalabiliyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 abi paganlar için reform falan gerekli değil ya. direk krallığın de jure ne var ne yok alıyosun nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 tartarya imp.'i kuruyorum lazım düzgün casus belli bide succession yasaları için lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 tengrilerde zaten direk invasion cb yok mu ? olması lazım çünkü :p [hr] zerdüştlerle sopayı yiyince eski bizans oyunuma başlayıp romayı kurdum. ardından west francia parçalanınca direk claimi olan bi adamla saldırıp adamın liege oldum. francia toparlanınca macaristana kadar çıkan bulgaristanı direk yuttum. ondan sonrada zaten imperial reconquest gibi bi cb ile önüme dalmaya başladım şimdilik east franciaya saldırmayı düşünüyorum hazır parçalanmışken rahat rahat yutarım. zaten doğal olarakta abbasilerle tolunoğulları iç savaşa sürüklendikçe verdim holy warı verdim holy warı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 aynı dinden adama yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 nasıl yok ya ? bi ara bakıp kontrol edeyim. yeni patchdede onla ilgili bir şey göremedim gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 rulerın hayatı boyunca 1 kere yapabildiği bi tane var direk invasion olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 subjugation cb var, ilk çıktığında 10 yılda birdi sonra hükümdar başına bire döndüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar