paparnoz Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 en güzeli doğu roma ile oynamak, en iyi komutanlar, alimler akın ediyor resmen devamlı event çıkıyordu bana hadım edilmiş süper bir komutan geldi ister misin diye. 28'den aşağısını görmedim bu sayede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 inconclusively biten savaşlardan nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 abi düküme karşı bağimsizlik savaşi verdim kazandım ve düküm hayatına düküm olarak devam etti.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 adam hala düktür, ama sana liege değildir. duchyde 4 yer varsa 3üne sahip görünüyodur vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 yok be abi aynen dediğim gibi oldu. surrender olmasına rağmen devam etti. yani 3 düklükten birini kaybetmedi,sadece bir düklüğü vardı zaten. bu arada 1066 ingilteresi ne kötüymüş ya yillarca bekliyorsun sonra kral high crown authority koyuyor oehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 senin liege'in mi hala adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 savaşı kazandığına emin misin o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 abi işte garip oldu ondan dedim heralde bug gibi bişi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 sen casus belli yanlıs olmasın? bi retire de bak ne için savaşıyolmuş yazar sanırım historyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Ben de giriyim tahminlere, savaş açtığın hükümdarın yerine başkası geçmiştir belki de? O zaman savaş otomatik olarak bitiyor sonuçlanmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 abi adama enforce demand'i kabul ettirdim. benim aklima bir tek şöyle bişi geliyor benim gerizekali dük-kral ile savaşiyordu, ben bağımsızlık ilan ettim ama dük kralla white peace falan yaptiysa benim bağımsızlık yalan oldu. ama savaşı kazandım adam surrender oldu.hapse bile düşmedi. dediğim gibi ingiltere pis yer. zaten adam 3 kontluğun düküydü,3 kontluk da bana aitti.... öyle de garip bir olay. devamını söyliyeyim beni yemege davet etti. 2 sene gitmedim sonra dedim ki madem başimizdan atamiyoruz (vassali olmadığı için- 3 vassali vardi birisi benim- o düklüğe fabricate claim'e destek sağlicak adam bulmak da zor) dedim arayı düzeltelim. bu sene gidelim. gittim,yemeğin sonunda adamlari ile beni tutsak aldı. dedi ya title'ı ver ya da mahkumumsun. dedim canımı veririm ama o title'i alamazsın köpek. sonra adam ben içerdeyken 3 kontluğumu da revoke etti. ve gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Bir ihtimal, sen bağımsızlığını kazanıp kralın vassalı olunca, kral seni tekrar dükün vassalı yapmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 HAHAHAHAHAH evet kanuni'nin dediği gibi olmuştur, ben kralken 100 kere yaptım çünkü o olayı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Kanuni ha?!! :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 kanuni anmış beni, nereden çıktı kanuni lol çok pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 kahrolsun feodal düzenlaslkdhad ps. kralın tek varisi olan oğlunu öldürtmüştüm,sirf female heiri olsun da vasallari ile ilişkisi bozulsun diye haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 abi adamı tuttum hırvatistan kralı yaptım savaştım ettim ee adam king oldu bana hiç bişi düşmedi imparator olurum hayalleriyle yanıp tutuşuodum lol haybeye verdik krallığı. her öldüğümde bi 20 sene iç savaşla boğuşmaktan gına geldi ya oyunun adının içsavaşçı kings olması lazım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 e abi tarih de öyle ki. bizansın tarihi full iç savaş. bu oyunda gene şey yok din akimları sapkın tarikatlar/fikirler yükselmiyor. o işlere de girilse zaten nefes aldırmaz iç savaşlar ki. kralın olay zaten o kadar insanı zapt edebilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ya kız almak vermek dışında alliance yapamıyoruz dımı cok uyuz bısı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biliminsani Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Müslümanlar ile sınır komşusu olduğumda çıldırıyorum ya , cihad yapıyorlar arada ben kaynıyorum , allahtan kutsal romalılar sınırımda bulunan müslümanları temizledi son anda yırttım ancak onlarda taht kavgası yüzünden bölünmenin eşiğine geldiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 abi gelen şeye bakın: navigational rivers. mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 İlk dev diary http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?676756-Crusader-Kings-II-The-Old-Gods-Dev-Diary-1-A-Different-Europe İlk ekran görüntüleride geldi. Avrupa çok karışık olacak :) http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/551920_571561449529034_471929354_n.jpg http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/253711_571561509529028_347715488_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 http://ghostlightning.files.wordpress.com/2011/12/vinland_saga_v01_p044_045.jpg TRAVERSIBLE RIVERS? WHAT ABOUT TRAVERSIBLE LAND?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Hımm, o zaman Kuzey Denizi'nden Karadeniz'e inip akınlar yapabilecek miyiz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar