LethE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 kadınlara seçme/seçilme hakkı verince konseyede girebiliyo olabilirler.. onun dışında spymaster oluyolar.. bazen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Oyunda belli amaç olmaması çok boşlukta bıraktı beni didine didine irlanda kurucam hayalleriyle oynuyordum.Olayı ögrendikten sonra bastan açtım 40 senede bütün irlanda benim oldu tek kontluktan.Kral olunca amaçsız kaldım. Gittim haçlı seferine katıldım aldım mısırın büyük kısmını filan ama böyle Mw 2 gibi oyun beni kendine baglayamadı nedense.Mesela bizansın bir kontu olarak baslasam ıkına sıkıla inanarak bizansın basına filan geçebiliyormuyuz var mı böyle bi imkan :P Olmadı öyle bişeyler deneyeyim diger türlü baydı çünkü. Yada gidip bütün britanya adasını alsam üstüne inanıp fransayı filanda patlatsam hakkettin sen impratorluğu diyorlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 roma devamı claimi olmadan imparator olamazsın avrupada. paradox forumlarında da gerçi isteyenler oldu imp olmayı birden fazla krallık alınca ama pek sıcak bakılmıyor sanırım. bence baya güzel olur olsa o ayrı şöyle 3-4 krallık alınca kurabilsek imparatorluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 derinlemesine rehber bayağı şey öğrendim, merak ettiğim bazı şeyleri de buldum. şiddetle tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 5 gundur eng. tech.manual okuyorum bunu okuyasim gelmedi :) Turkce yapsaniz sunu eskiden patide boyle seyler yaparlardi.Oyun fanlari toparlanirdi bir topicde paylasildik boyle seyleri simdi neden boyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 çünkü herkes ingilizce öğrendi huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Sam şöyle bir gameplay çeksen part part da koysan izlesek ? Hem keyifli oluyor hemde tutorial olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 valla o yazdığı linkten cidden bişiler öğrendiyse... pek bişi bekleme bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 bir aar yapmayı düşünüyorum bende ama du bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Law said: Sam şöyle bir gameplay çeksen part part da koysan izlesek ? Hem keyifli oluyor hemde tutorial olur. valla benim anlatacağım şeylerin %90'ını tooltip okuyarak öğrenmek mümkün çünkü bütün yaptığım oydu şu yukarıda verdiğim linki görene dek. :) bilmiyorum valla sesli kayıt programı hani, neyle çekildiğini söylerseniz deneyebilirim belki heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ben de bir aar düşünüyorum svenska kungariket ilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ha bu arada, başka bir senaryoya, zaman dilimine filan load edecekseniz önce oyundan çıkıp girin tekrar. aksi halde moral authority kesin birbirine giriyor, hatta eski holding'lerin filan aynen geçtiğine şahit oldum. 1066'da maxlanmış şehirler vardı her yerde heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 http://forum.paradoxplaza.com/forum/content.php?889-Crusader-Kings-II-Post-Mortem-Dev-Diary Zamaninda yetistirmek icin oyundan cikarilan ve ileride dlc olarak eklenmesi muhtemel(ama kesin degil) seyler: •A medieval style chronicle with annual entries •Trade post holdings built by the republics (Venice, Genoa, etc) •Hiring ships from the great republics •Relics that can be found, looted, and used to build cathedrals •Loads of very rare narrative events (like "The Gates of Hell") with multi-generational effects •A viceroy/drots/great seneschal council position for each kingdom held •Cadet branches of dynasties •Adventures - younger sons raising an army and going off to conquer something on their own Bunlar da bedava olarak eklenmesi dusunulen seyler: •Enhanced, more focused Crusades with a "contribution" score •Causes of Death •Asking to join an ongoing war •Lots of more plots and ambitions •Events, events, and more events •Improved GUI where it's needed the most (plots, marriages) •Flexible de jure liege structure •More de jure kingdoms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 More De Jure Kingdoms! Gelsin gelsin. Dlclerde güzel. Valla oyun en sonunda rpg oyununa dönerse şaşırmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 çok güzel yazılanların hepsi de, ilk oyunun aksine bu sefer çok popüler olduğu ve iyi eleştiriler aldığı için iyi de sattı. muhakkak içerik desteği devam edecektir uzun süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 arkadaşlar paragon of virtue ambitious'ı çıkması için ne yapmak gerek,500 piety ambitious varken almak için ama ortaya çıkması için ne gerek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 piety, prestige ve para biriktirmek isteyenlerin çıkması için o değelerin çok düşük olması lazım (mesela 200 prestij, 100 gold olmadan sanırım) ve ters düşen trait olmayacak. mesela humble trait'i kabul edince prestij ambition kayboldu o anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 of claimant'larla çok fantastik işler yapıyorum. 1- karıştırmak istediğim ülkeyi seçiyorum 2- tahta claimant'lara bakıyorum 3- çağırıyorum birini 4- evli değilse ineğe tapan büyük marslı hanedanıyla (ki isyanlar başlayınca desteklesinler hemen devrilmesin) evlendiriyorum marslının soyundan olacak şekilde çocuğu, evliyse eğer o yavrulayınca onun çocuğuna yapıyorum 5- total war 6- tahta çıkan adam ölünce çocuğu ineğe tapan marslı kral oluyor 7- popcorn http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/012/960/wikiimage-1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 hiçbişi anlamadım, ama güzeldir heralde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 onun yerine çılgın spymasterim ile ve entrikacı karımla beraber herhangi bir ülkenin kralını ve heirini öldürüyoruz, üçüncü gelen adamı kimse sevmediğinden ülke bamboleyo oluyor. kaiser'i öldürdüm zor bela, HRE kalmadı, valensiyada küçük bir dükalığa dönüştü koca imparatorluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 lan ne entrikacı adamlarsınız toplayın ordunuzu savaşın muster the rohirrim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ordu toplamak için vassallarla relation kasa kasa heba oldum, dating sim mi oynuyoruz ? sırf ondan bıkarak vassallara da giriştim, bütün vassallarım çocuk şu an sdfcxv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 konseye getiriceğimiz adamın,eğitiminemi bakmalıyız yoksa skill pointinemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 hacı universite mi var o zamanda eğitimi naapıcan, skilli en yüksek pozitif opinionlı adamı koycan işte. (negatifide koyabilirsin ama intrigue plot powerları daha yüksek oluyor sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 irlanda ile çoşturuyorum,bizans ve hre imparatoru olarak taç giydim ama isyanlar baydığı için tekrar eski savelere geri döndüm,büyük imparatorluk sıkıcıymış onu anladım. Şimdi Vur Cossack vur rusyayı kur politikası izleyerek sil baştan başlamayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar