Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crusader Kings 2

Efrasiyab

Öne çıkan mesajlar

Oyunda belli amaç olmaması çok boşlukta bıraktı beni didine didine irlanda kurucam hayalleriyle oynuyordum.Olayı ögrendikten sonra bastan açtım 40 senede bütün irlanda benim oldu tek kontluktan.Kral olunca amaçsız kaldım.

Gittim haçlı seferine katıldım aldım mısırın büyük kısmını filan ama böyle Mw 2 gibi oyun beni kendine baglayamadı nedense.Mesela bizansın bir kontu olarak baslasam ıkına sıkıla inanarak bizansın basına filan geçebiliyormuyuz var mı böyle bi imkan :P

Olmadı öyle bişeyler deneyeyim diger türlü baydı çünkü.

Yada gidip bütün britanya adasını alsam üstüne inanıp fransayı filanda patlatsam hakkettin sen impratorluğu diyorlar mı
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

Sam şöyle bir gameplay çeksen part part da koysan izlesek ? Hem keyifli oluyor hemde tutorial olur.

valla benim anlatacağım şeylerin %90'ını tooltip okuyarak öğrenmek mümkün çünkü bütün yaptığım oydu şu yukarıda verdiğim linki görene dek. :)

bilmiyorum valla sesli kayıt programı hani, neyle çekildiğini söylerseniz deneyebilirim belki heh.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada, başka bir senaryoya, zaman dilimine filan load edecekseniz önce oyundan çıkıp girin tekrar. aksi halde moral authority kesin birbirine giriyor, hatta eski holding'lerin filan aynen geçtiğine şahit oldum. 1066'da maxlanmış şehirler vardı her yerde heh.
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paradoxplaza.com/forum/content.php?889-Crusader-Kings-II-Post-Mortem-Dev-Diary

Zamaninda yetistirmek icin oyundan cikarilan ve ileride dlc olarak eklenmesi muhtemel(ama kesin degil) seyler:

•A medieval style chronicle with annual entries
•Trade post holdings built by the republics (Venice, Genoa, etc)
•Hiring ships from the great republics
•Relics that can be found, looted, and used to build cathedrals
•Loads of very rare narrative events (like "The Gates of Hell") with multi-generational effects
•A viceroy/drots/great seneschal council position for each kingdom held
•Cadet branches of dynasties
•Adventures - younger sons raising an army and going off to conquer something on their own

Bunlar da bedava olarak eklenmesi dusunulen seyler:

•Enhanced, more focused Crusades with a "contribution" score
•Causes of Death
•Asking to join an ongoing war
•Lots of more plots and ambitions
•Events, events, and more events
•Improved GUI where it's needed the most (plots, marriages)
•Flexible de jure liege structure
•More de jure kingdoms
Sosyal ağlarda paylaş

piety, prestige ve para biriktirmek isteyenlerin çıkması için o değelerin çok düşük olması lazım (mesela 200 prestij, 100 gold olmadan sanırım) ve ters düşen trait olmayacak. mesela humble trait'i kabul edince prestij ambition kayboldu o anda.
Sosyal ağlarda paylaş

of claimant'larla çok fantastik işler yapıyorum.

1- karıştırmak istediğim ülkeyi seçiyorum
2- tahta claimant'lara bakıyorum
3- çağırıyorum birini
4- evli değilse ineğe tapan büyük marslı hanedanıyla (ki isyanlar başlayınca desteklesinler hemen devrilmesin) evlendiriyorum marslının soyundan olacak şekilde çocuğu, evliyse eğer o yavrulayınca onun çocuğuna yapıyorum
5- total war
6- tahta çıkan adam ölünce çocuğu ineğe tapan marslı kral oluyor
7- popcorn
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/012/960/wikiimage-1.png
Sosyal ağlarda paylaş

onun yerine çılgın spymasterim ile ve entrikacı karımla beraber herhangi bir ülkenin kralını ve heirini öldürüyoruz, üçüncü gelen adamı kimse sevmediğinden ülke bamboleyo oluyor.

kaiser'i öldürdüm zor bela, HRE kalmadı, valensiyada küçük bir dükalığa dönüştü koca imparatorluk.
Sosyal ağlarda paylaş

irlanda ile çoşturuyorum,bizans ve hre imparatoru olarak taç giydim ama isyanlar baydığı için tekrar eski savelere geri döndüm,büyük imparatorluk sıkıcıymış onu anladım.
Şimdi Vur Cossack vur rusyayı kur politikası izleyerek sil baştan başlamayı düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...