Baggio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Bence de kesin çıkar da sen 2011 demek istedin galiba? Yok ama 2011 Aralık'tan önce de çıkmasın, 2012 Şubat iyidir. Ben askerdeyken çıkarsa geçmez lan günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 oyunda 2012'nin büyük yeri olduğu için 2011 sonbaharında çıkar diye düşünüyorum konsol versiyonu. pc versiyonu da keşke o zamanlarda çıksa, ama kesin mart'a kalacak gene. birçok kaynakta 2011 sonunda çıkacağı söyleniyordu bu arada şimdi hatırladım. yalnız benim gene şu şekilde bir komplo teorim var. brotherhood'un sonundan anlaşılacağı üzere ve ubisoft'un bu konularda hassas ve vurucu olduğu da göz önünde alındığında, 22 aralık 2012'ye 72 gün kala falan release olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 lol, kalan bir tane contract'i yapınca %100 oldum direkt. achievementları falan da açtım, iki üç tane kaldı onları da artık bir ara açarım. oyunun her noktasını tükettim resmen, yapmadık şey kalmadı. o değilde akşam bir multi mi yapsak patiler olarak ? manhunt ya da alliance yapabiliriz, ventrillo adresi de veririm ben katılacaklara. ne dersiniz, uygun olur musunuz bu akşam 8- 9 gibi ? tyrannus, bagio, lath ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 abi şu an 2011 de olduğumuzun farkında mısınız?, hani 2012 de bile çıkması teknik olarak zor ama oyun mantığı içinde 2012 aralıktan önce çıkar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 abicim, bende teknik olarak bunun imkansız olduğunu düşünüyordum ama adamlar bunu söylemişti, çok iyi hatırlıyorum. şimdi kaynağı bulamadım, ama adamlar oyunun zaten büyük bölümünün hazır olduğunu söylemişlerdi. sonra ubisoft'un montreal tayfası, yani AC serisini hazırlayanlar, çıkmayacak falan dedi. ama hala spekülasyonlar devam ediyor. http://www.computerandvideogames.com/255003/news/assassins-creed-3-release-date-skips-2011/ burada adamlar söylemiş 2011'de çıkmayacağını. ama birkaç tane oyun sitesine baktığınızda da oyunun çıkmasına 200 küsür gün kaldı falan diyor. gerçi çok sağlam kaynaklar değil tabi bunlar. ben mesela şu siteyi kullanıyorum genelde, bu kaynağa göre 2011 sonu konsol release'i için. http://www.vgreleases.com/ps3/releasedate-344104.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Ben 4-5 ay beklemeyi göze alamayıp PS3'e aldım da oyunu, PC oyuncularıyla PSN oyuncuları aynı oyunlara girebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ben de dişimi sıkıp ps 3'e almamıştım ilk çıktığında, pc'de başladım pc'de bitireyim mantığı işte. ne fark edecekse eheh. bildiğim kadarıyla hepsi farklı onların. pc - psn ayrıdır yani kesin. psn olaylarını biliyorsunuzdur zaten, heralde oynayamıyordur kimse şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 şimdi bitirdim. yine efsane olmuş oyun. yan görev yapmanıza gerek yok hakkaten. senaryo çok iyi ilerliyor. üçüncü oyun için şimdiden hazırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 hadi o zaman akşam multiplayer, bitirmeyen kalmadı heralde single'ı. öm atsın gelebilecekler, ventrillo detaylarını vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 O değil de : http://www.variety.com/article/VR1118036232?categoryid=4076&cs=1&cmpid=RSS /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 dünyada assasinoyu oynayabilecek en iyi 3.kişiyim.rakamlar konuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Desmond'a acaip benziyorum, etrafta animus aramaya başladım. Dudağada çizik attık mı tamamdır. Brotherhood'u yeni bitirdim. Bence 2. oyun daha iyiydi genel olarak. Anlatımı ve progress çok daha iyi 2'de. Burda sonlara doğru baydım artık synch kasmaktan ve bıraktım %100'ü. ACII farklı atmosfere sahip şehirler sunuyordu, hikaye örgüsü daha iyiydi, daha iyi bir karakter vardı elimizde. Burda biraz hödük bir Ezio var. Gençliği daha iyiydi yani. Kıyafet bile daha iyiydi be. Oyun içi progress'te çok yavaş, tablo toplamanın hiçbir yararı yok. 2'de en azından income artıyordu. Birde Brotherhood'ta yaşadığım şey, herhangi bir takipte falan adamın sürekli yanlış yerlere atlama eylemi vardı, yani saçma yerlere atlıyor, saçma aksiyonlar yapıyor, delirtti bir çok kez. Ama Brotherhood kötümü? Kesinlikle değil. Hikayeye gelirsek. Spoiler! Umarım önce ki ırkı "düşman ırk/uzaylı" yapmazlar. Yani bi kerede iyi olsunlar be kardeşim. Yani dünyayı kurtarmak lazım mesajı verirken "hepiniz yok olursanız kurtulursunuz" demesinler. Sonda Lucy'nin bıçaklanması nedir, ne alakadır anlamadım tabiki. Yani sinirlendim, gamepad'i kırıyordum Desmond ilerlerken. Sonra credits ekranında küçük bir dialog yaşandı, onlar kimdi bilmiyorum. Şu AC Wiki'ye bakıcam birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 akşam bitirdik sonunda lan sonu çok garipti vayak dedim ayrıca karının bıçaklanma olayına uyuz oldum gözlüklü geberse hiç iplemezdimde neden karı abi ya ne alaka yani niye ? sebep neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 uzun süre lucy'nin templar olabileceği dedikoduları dönüyordu official forumlarda. şu desmond ile villa'da oynadığımız yerde eagle vision açtığımızda gördüğünüz red trail olayı yüzünden. kesin onun bir olayı var da henüz kesin bir şey yok. zaten oyun içinde desmond ile maillere baktığınızda da lucy çok şüpheli bir profil çiziyor. bu arada oyunun ending credits kısmında da bir diyalog geçiyor, desmond şoka falan giriyor anladığım kadarıyla. görmediyseniz 2.53'den itibaren, http://www.youtube.com/watch?v=sFshNuMn4LU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 hepsi templar onların, brotherhood u felan dağıtmışlar desmondın haberi olmadığı içni böyle kandırıyorlar. animustan çıktığımızdada animustayız yani aslında rüya içinde rüya inception gibin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 (12 sayfa okumadım uykum var biiiiii) Single'a başladığım gece 2 saat kadar oynayıp bırakmamın nedeni olan MOUSE sorunu beni delirtmeyi başardı ve multi kastım o günden beri.Hala da yok değilmi bi fixi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 var ps3 al paran varsa çözümü bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Yada hazır bir şeyler alıyorken sadece gamepad alabilirsin. PC de X box gamepadi ile oynuyorum rahat bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ben de xbox padi alicam gidip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Sukru banada bi ucak smilasyonlari icin coyistik alsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Sparkcaster said: abi şu an 2011 de olduğumuzun farkında mısınız?, hani 2012 de bile çıkması teknik olarak zor ama oyun mantığı içinde 2012 aralıktan önce çıkar işte of ne göt olcam bu sene çıkarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Kasimda cikiyo zaten lan galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 7 Kasım falandı çıkış tarihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 LethE said: hepsi templar onların, brotherhood u felan dağıtmışlar desmondın haberi olmadığı içni böyle kandırıyorlar. animustan çıktığımızdada animustayız yani aslında rüya içinde rüya inception gibin :P abi açtım ağzıma sıçtın şu anda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar