reyou Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 torrent ten bu aralar tirsmaya basladigim icin turk filmleri izlemeye basladim :) bazen cidden guzel filmler olup adi duyulmamis olabiliyor ama hosuma gidiyor, mesela gecenlerde havva durumunu seyretmistim, sinemalara falan cikmamis ama eglenceli bi filmdi. bunun disinda son zamanlarda ejder kapani, kac para kac, romantik komedi, itiraf, mustafa hakkinda hersey filmlerini seyrettim hepside sonuna kadar izletti acikcasi. varsa tavsiyeleriniz yazarsaniz sevinirim, ole vakit gecirtsin yaninda cigdem citliyim yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Takva'yı cok begendim ben mesela ilk o aklıma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 izlemistim onuda evet baya guzeldi, gemide de cok iyi, yine erkan can.. daha cok yer verilmeli bu adama filmlerde fln. baska baska? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 sütoğlan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Kaçan Fırsatlar Limited Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 karagoz hacivat en sevdiğim filmler arasında yer alır. devrim arabaları filmine bayılmıştım. vali dizisinin filmi vardı, politik istiyorsan iyi gider. osmanlı cumhuriyeti vardı sarcastıc bişi, onu da tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 http://www.filmizle4.com/vidresim/Ye-Beni-Mahmut-Feri-Cansel.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Bone said: karagoz hacivat en sevdiğim filmler arasında yer alır. devrim arabaları filmine bayılmıştım. vali dizisinin filmi vardı, politik istiyorsan iyi gider. osmanlı cumhuriyeti vardı sarcastıc bişi, onu da tavsiye edebilirim. yav hepsinide izledim sagol ama tavsiyeler guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 duvar, bornova bornova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Muhsin Bey güzel mi bu arada bende var ama izlemedim henüz? arkadaşım en iyi türk filmi dedi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 neredesin firuze,girdap,pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 said: torrent ten bu aralar tirsmaya basladigim icin turk filmleri izlemeye basladim smiling smiley sdf benim topigimden beri di mi? rapidshare'e gec, ben gectim. cok cok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Vavien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 arabesk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 vaniLLe said: said: torrent ten bu aralar tirsmaya basladigim icin turk filmleri izlemeye basladim smiling smiley sdf benim topigimden beri di mi? rapidshare'e gec, ben gectim. cok cok daha iyi. ahah :) aynen o topic beni fena sarsti cidden, bide mal gibi bilgisayarda yuklu gicir gicir 15 kadar filmi sildim fbi lar basacak diye. girdap ve muhsin bey i seyretmemistim sanirim kanalizasyon bitsin onlarida aldim listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Cons said: arabesk bu film efsanedir ya http://www.youtube.com/watch?v=o09XwSO6wro&feature=player_embedded aklima getirdigin iyi oldu bunuda nostalji yaparken seyrediyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 girdap sanırım yasaklanmıştı konusundan dolayı ama izlenmesi gereken bi film gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Hayat var Vavien 40 Babam Büfe Bornova bornova Karanlıktakiler Kıskanmak Hepsini izleyebilirsin bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 bornova bornova (td) hatta (td)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 yazı/tura izlemeyen kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bazıları yazılmış ama ben elimdekileri yazayım sen aradan seç: Ağır Roman Amerikalı Eşkıya Gemide Laleli'de Bir Azize Kabadayı Pardon Selvi Boylum Al Yazmalım Takva Temmuzda (ne kadar Türk filmi tartışılır tabi) Yazı Tura ayrıca evet, şener şen ve erkan can ağırlıklı olmuş bence de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 "canım kardeşim" bu filmi bulup izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 kapıcılar kralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 fizban said: "canım kardeşim" bu filmi bulup izleyin. of müthiş, ağlamaklı olduğum nadir filmlerdendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 fizban said: "canım kardeşim" bu filmi bulup izleyin. 4-5 sefer seyretmisimdir, sirf muzikleri yeter, bence en iyi turk filmlerine kafadan ilk 10 a girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar