sandalye Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Antalyada çok hızlılar sağolsunlar. Geçen gasp edildim, aradım polisi geldi ama inandıramadım gasp edildiğime.
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 jandarma bölgesinde yaşamanın avantajları :) max 5dakika sürüyor gelmeleri
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Bone said: Türkiye'de polis epey bir yetersiz hatta oldukça yetersiz. polis devleti olduk ama buna rağmen yetersiz, siz düşünün artık. birkaç yıldır halk kendi savunmasını kendi yapmaya başladı dikkat ederseniz. hırsızları pompalıyla felan kovalıyorlar. polise güven sıfıra inmiş durumda. ne zaman kovalamışlar hırsızları pompalıyla ? abi şu son dönemlerde suç oranları bildiğin azaldı,yada medya göstermiyo,gerçi duymuyoruzda ordan burdan,eskiden çok duyuyoduk
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Valeron said: abi şu son dönemlerde trinidad tobago'da suç oranları bildiğin azaldı,yada medya göstermiyo,gerçi duymuyoruzda ordan burdan,eskiden çok duyuyoduk eksik yazmışsın türkiyeden bahsetmediğin belli çünkü.
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Masakari said: Bu tip durumlarda 155 yerine sizin semte bakan polis karakolunu arayın. ilk sayfada yazdığım ikinci olayda karakol bize yürüyerek 15dakika. arabayla 5 dakikada gelir 1 saatte geldi 1 saat.belki daha fazla.
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 yani umurlarında değil. sonra bağırınca bağırdı oluyo. valla kimse beni aksine de ikna edemez, memur mantığı var adeta. işimi yapayım gideyim. can meselesi bu ya. oyun değil yani. telefon açmıyolar. çok mu zor telefona devamlı bakacak birini bulmak. hey allahım. hele ilki daha daha rezildi yani. cidden nefret ediyorum polislerden.topundan nefret ediyorum.
nixniz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 118 18 i arayın bağlıyorlar anhahaha
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 beyler sakin. size bisey olduktan sonra cemberi daraltirlar zaten.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Valeron said: ne zaman kovalamışlar hırsızları pompalıyla ? abi şu son dönemlerde suç oranları bildiğin azaldı,yada medya göstermiyo,gerçi duymuyoruzda ordan burdan,eskiden çok duyuyoduk tarihi hatırlamıyorum ama bir süre önce mahallenin tekinde büyük bir olay çıkmıştı, gazetelere felan da çıkmıştı. medya göstermiyor diyorsun da, sen görmüyor olabilir misin? daha birkaç hafta önce "bu ev dün soyuldu, dünden önce de soyuldu, hafta boyunca 5 kere soyuldu" diye bir haber görmüştüm. gazetelerde felan da olaylar hakkında yazılar çıkıyor.
UniRoss Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Ya amerika'da da oluyor pompalıyla kendini savunan insanlar. Türkiye'de de olucak tabiki sonuçta bi dükkan işletiyorsan soyguncu geldiğinde polis gelene kadar adam çoktan alır alıcağını gider,cesaretin varsa alır koyarsın bi pompalı hırsız gelince de yaslarsın adamın ağzına. Ben aradığımda çat diye ulaşıyorum valla polise, ki evimin yanında geç saate kadar süren düğünü şikayet etmek için aramıştım 10 dakika içinde de gelip susturdular. Tabiki bir sürü kalitesiz kötü polis de var ülkede ama 3-5 tane lüzumsuz için bütün bi teşkilatı böylesine eleştirmek biraz ağır oluyor bence. Hangi meslekte yok ki işini adam gibi yapmayan? Birde Türkiye gerçekten suç oranının en düşük olduğu ülkelerden bulabilirsem koyayım oranları da. http://www.nationmaster.com/graph/cri_tot_cri-crime-total-crimes totalde 32.sıradayız,cinayette listede yokuz.
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ben bi kere aradım, saat sabah 5 sularında nereden geldiği tam olarak belli olmayan çığlıklar duyuluyordu. hemen açtılar hatta zaman tuttum, 3.5 dakikada geldiler. takdir etmiştim. fakat çığlıklar kesildiği için yeri tespit edemedik. yinede yarım saat civarı çevrede devriye gezdiler. bu yüzden 'şimdilik' güvenim var gibi.
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Valeron said: Bone said: Türkiye'de polis epey bir yetersiz hatta oldukça yetersiz. polis devleti olduk ama buna rağmen yetersiz, siz düşünün artık. birkaç yıldır halk kendi savunmasını kendi yapmaya başladı dikkat ederseniz. hırsızları pompalıyla felan kovalıyorlar. polise güven sıfıra inmiş durumda. ne zaman kovalamışlar hırsızları pompalıyla ? abi şu son dönemlerde suç oranları bildiğin azaldı,yada medya göstermiyo,gerçi duymuyoruzda ordan burdan,eskiden çok duyuyoduk Arkadaş heralde Türkiyede yaşamıyor..Suç oranı şu anda gerçekten çok yüksek.
khalad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 nasıl oluyorsa polisin hatlarıda yoğun olabiliyor bazen ülkemizde şaşırtıcı olarak. Halen daha buna karşı bir önlem alınmış değil etrafımda birçok kişiden duyuyorum 155 arandığında ilk aramalarda düşmüyor diye. Belkide sürekli olayların olduğu bir ülke olduğundan polis yetişemiyordur.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 UniRoss said: Ya amerika'da da oluyor pompalıyla kendini savunan insanlar. Türkiye'de de olucak tabiki amerikada oluyorsa bizde de olabilir arkadaşlar, tamam dağılabilirsiniz :D ordaki polis de çok eleştiriliyor. tazerla millete saldırıyor diye. ayrıca texas gibi bölgelerdeki silah kullanımı eleştiri ve alay konusu.
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 155 i düşürme umudu içindeyken ölüp gidiceğime öldürür hapis yatarım :)
UniRoss Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Fransa'da Almanya'da yok mu pompalısı olan dükkan sahibi zannediyorsun? Sırf saçmalamak için bu kadar çaba harcamak neden? Ortada somut rakamlar var Türkiye'nin suç oranının düşük olduğunu gösteren telefonumu çaldırdım polis amca bana kötü davrandı geyiği de sıktı yani. Sıvamasanız olmaz.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Türkiyede nerde düşük suç oranı hahahahaha. hani bilmesem ülkemi tamam dicem. o koydugun listeler gercekten hiç bir şey ifade etmiyor. istanbulun nufusu da 13 milyon mu ne ona bakarsan o listelere göre.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 avusturya filan onumuzde bizim suc oranında? iyimisiniz bu listeye dogru diyorsunuz. ispanya onumuzde? 5 aydır valenciadayım. 3. buyuk sehri. diger sehirleri de gezme imkanım oldu. sehirde suc bu sıralar cok artmıs. o bile hırsızlık filan. cinayetti, yaralamaydı filan cok cok az. gece 4te kızlar tek basına dolasıyor sokaklarda. turkiyede olsa ayda 3 tecavuz haberi gelirdi.
UniRoss Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Ben google'dan bulduğum ilk eli yüzü düzgün internet sitesinden istatistik koydum,sen kaynımın çocuğu böyle dedi tarzında cevap yazıyorsun. Hani bu kadar saçmalanır ancak,bende 5 yıldır istanbul'da yaşıyorum hiç suç görmedim. Böyle bir mantık var mı? Gidip baktın mı karakoluna Valencia'nın? Polisle mi konuştun nasıl suç oranı diye? Beğenmediğiniz polis son 5 yılda askerden fazla terörist etkisiz hale getirdi. Sence de bir terslik yok mu durumda? Büyüyün biraz. Bir de tecavüz oranı yüksek zaten ülkede öküz çokluğu olduğundan dolaylı etkileri oluyor tabi.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 evet gidip baktım karakoluna. hemde birden fazla karakoluna baktım. senin koydugun kaynak tamamiyle yetersiz diyorum ben de. google reklamları almıs, sagdan soldan eski bilgileri toplamıs bir site iste. kaynak dedigin hangi suclar o rakamlara dahil, bu rakamlar kaç yılına ait ve nerelerden alınmış. bunları yazar. biz de kaynağın güvenilir olduğuna bakarız. onun dışında ben de kaynak veremediğime göre tabiki kendi gözlemlerime ve diğer ülkelerdeki arkadaşlarımın dediklerine inanıcam. somut rakam koymuşsun ama güvenilir değil.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 bak polisimiz uğraşıyor olabilir ama yetersiz olduğu noktalar, umursamadığı noktalar var. burda telefonum calındı gasp sonucu. ben de gittim rapor verdim, imei numarası ile. adamlar 1 ay sonra bile hala daha farklı farklı karakollara cagırıp, paso suclu resimleri gosteriyorlar databaselerinden. sadece bir telefon, ne yaralama, ne baska bir sey var. zararım sadece telefon yani. biz de olsa bu. peki derler. ilgileniyoruz. sonuç...hiç bir şey yok. türkiyede de birçok tanıdığımın başına geldi böyle olay. ben daha haftada bir karakola çağırılıp ilgilenildiğini görmedim.
mani Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 gene polisle ilgili bi konuda anlatmıştım ben çocukken başıma gelen olayı. ilkokula gidiyorum o sıralar. yaz günü. adamın biri ben çarşıdan eve dönerken yanıma yaklaştı ve kol saatimi istedi. eli cebindeydi. bıçak vardı veya öyle olduğunu sanmamı istedi. ben tabi verdim kol saatini ve uzadım ortamdan. hemen ağlaya zırlaya, tırsa tırsa eve gittim. abim vardı o sırada. arkadaşlarıyla birlikte karakola gittik, annem falanda geldi sonra karakola. polisin ettiği laf aynen şu. "şimdi o adam gitmiştir buralardan. pek birşey çıkmaz bu işten ama ifadesini alalım" gibi birşeyler zırvaladı. 17-18 senelik olay tabi hatırlamıyorum tam tamına ama bu laflardan daha azını etmemişlerdir. beterlerdi. ulan insan bi umut verir di mi ? gerekirse gel ekip otosuna bindirelim şöyle 1-2 saat turlasın senle 2 tane memur yanında abin veya annen varken. bi bakın etrafa, merak etme herşey herşeyi yapıcaz de. yani bulunamazsa bile bi güven ver. bi hissettir insanlara polis olduğunu. hadi herşeyi geçtim çocuğum lan daha beni kandır en azından.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 UniRoss said: Beğenmediğiniz polis son 5 yılda askerden fazla terörist etkisiz hale getirdi. Büyüyün biraz. vış... duyan da inacak :D
mani Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 http://img.sabah.com.tr/2008/11/07/gny/im/3F2CF95B2D4670468C22314Ar.jpg
Öne çıkan mesajlar