Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Infamous 2

mani

Öne çıkan mesajlar

sidequestleri çok kötü infamous'un, hani ilk defa yaptığında iyi ama oyunun başından sonuna kadar sürekli aynı görevleri side'da yapmak gerçekten kötü,

Onun dışında hikayesi de klişelerle dolu olsa da, belirli yerlerdeki senaryo öğeleri o kadar güçlüydü ki yetiyordu oyuncuya, hele oyunun son kısmı tamamen olağanüstüydü bence
Sosyal ağlarda paylaş

+1 kesinlikle protype daha iyi bir oyun, sürekli elinle elektirik atma bir süre (yaklaşık 1 saat) sonra inanılmaz sıkıyor,mini gamesler saçma, yetenekler birçoğu gereksiz,bina tırmamada bir binaya tırmanmak istesem assasin creed oynarım. bana hayatımda 2 oyun baş ağrısı verdi biri infamous bitirene kadar sıkıntıdan öldüm, 2inciside dark void'dır ki vasat ların kralı olsun her oyunu bitiren en saçma sidequesti yapıcak kadar takıntılı biri olarak o oyunu bitirmedim.
razzRaziel said:

şöyle diyeyim, infamous'un hikayesini hiç bilmiyorum. ama özellikleri açısından sıradan bir ana karakter ve oynanış hiç sarmadı beni.

prototype'ta gücün elimizde olduğunu biliyorduk, diğer kararterlerin bize göre aciz kaldıklarını ve kötü olduğumuzu hissediyorduk. eşşek gibi güçler sayesinde haritanın her alanına ulaşmak ve çeşit çeşit katliam yapabilmek eğlenceli oluyordu.

o yüzden oynanış açısından
infamous: bızt bızt elektrik atmak
prototype: mass destruction

hikayelerini karşılaştırmıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...