dreagloth Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Bırakın bunları Darksiders oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 infamous>prototip fakat infamousta baya kötü oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Infamous baya iyi oyun ya, sadece ana hikayeye bağlı kalmayıp, şehri dolaşınca inanılmaz iyi oluyor. Achievementları falan kasmak zaten farklı bir zevk. Yüksek binadan atlayıp, yerdeki thuglara havada headshot çekmek, sonrasında thunderclap ile tepelereine inmek <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 infamous'in tek kotu yani kendini tekrar eden sidequestler.. onun disinda gameplay olsun, hikaye olsun baya iyi oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 sidequestleri çok kötü infamous'un, hani ilk defa yaptığında iyi ama oyunun başından sonuna kadar sürekli aynı görevleri side'da yapmak gerçekten kötü, Onun dışında hikayesi de klişelerle dolu olsa da, belirli yerlerdeki senaryo öğeleri o kadar güçlüydü ki yetiyordu oyuncuya, hele oyunun son kısmı tamamen olağanüstüydü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 yıkım ve eğlence açısından gameplayini geçemez bekleyin videolarla gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 yıkımı bilemem de eğlence açısından fazlasıyla geçer, Prototype çok düz bir oyundu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ruzzcolt Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Grafikleri görünce ağzımın suyu akmaya başladı. İlk oyundaki kontrol sistemi bile değişse yeterdi benim için. Özellikle zıpladığın zaman istemediğin yerlere yönelmesi kafayı yedirtiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 +1 kesinlikle protype daha iyi bir oyun, sürekli elinle elektirik atma bir süre (yaklaşık 1 saat) sonra inanılmaz sıkıyor,mini gamesler saçma, yetenekler birçoğu gereksiz,bina tırmamada bir binaya tırmanmak istesem assasin creed oynarım. bana hayatımda 2 oyun baş ağrısı verdi biri infamous bitirene kadar sıkıntıdan öldüm, 2inciside dark void'dır ki vasat ların kralı olsun her oyunu bitiren en saçma sidequesti yapıcak kadar takıntılı biri olarak o oyunu bitirmedim. razzRaziel said: şöyle diyeyim, infamous'un hikayesini hiç bilmiyorum. ama özellikleri açısından sıradan bir ana karakter ve oynanış hiç sarmadı beni. prototype'ta gücün elimizde olduğunu biliyorduk, diğer kararterlerin bize göre aciz kaldıklarını ve kötü olduğumuzu hissediyorduk. eşşek gibi güçler sayesinde haritanın her alanına ulaşmak ve çeşit çeşit katliam yapabilmek eğlenceli oluyordu. o yüzden oynanış açısından infamous: bızt bızt elektrik atmak prototype: mass destruction hikayelerini karşılaştırmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 "White Wolf" said: mini gamesler saçma ne mini gamei ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ruzzcolt Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Kaede said: "White Wolf" said: mini gamesler saçma ne mini gamei ya yan görevleri kastediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 "White Wolf" said: bina tırmamada bir binaya tırmanmak istesem assasin creed oynarım. wut ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Assassins Creed'i bina tırmanma oyunu olarak gören biri ile tartışmayın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=XkblJk7IzS0&feature=player_embedded#at=98 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 http://www.gametrailers.com/video/in-game-missions-infamous-2/712762 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 meuaheua videonun 3:31de tasak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ehah sony http://i52.tinypic.com/24eulbq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=YCO0brCVPaw&feature=channel_video_title Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 abi kimse umursamıyo mu bu oyunu? demosu ps store'da türkçe tamamen dublajına kadar. artı dergiye review code geldi oynuyorum güzel olmuş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 İlk oyunu oynamadım, şu welcome back pack ile almayı düşünüyordum, bugün demoyu görünce çekip denedim. Denemeden evvel "meh :/" diyordum, şimdi direk direk almayı planlıyorum. Çok keyifli oyun. İlkinide oynayacağım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 %90 ihtimalle lansman partisine gitme şansım var lakin finallerime denk geliyor :( ertesi gün hangi sınavım var ve kaçta bilmiyorum ama netlik kazanırsa belki parti için istanbul'a gelir, ardından izmit'e dönebilirim. pff çok istiyordum bu partiye de katılmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 UK ve TR storeda yoktu ya dün akşam baktım demosu falan. US store da var ama türkçe dublaj mı var US storedan indirilende ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 tr-store'da var demo,us ve uk deki demo türkçe değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 gelen var mı lansman partisine ? 3 arkadaş gidecez biz sdfsd içeri de buluşuruz asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 demo şukella olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar