Sotto Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Porto müthiş hakikaten...Radamel Falcao, Hulk inanılmaz oynuyorlar...Zaten Moutinho, C.Rodriguez çok beğendiğim adamlardı.. Bir o kadarda iyi gençleri var Liga Sagres'de kiralık....Çok iyiler ve adamlar hep iyiler... Bir zamanlar en çok şampiyonlar ligine katılan takım geyiği vardı...Porto, Galatasaray birinciydi...Teey işte nereden nereye...Porto bizim Uefa'dan sonra 1 Uefa, 1 ŞL aldı 2.si yolda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Wispy said: Chelsea 2-1 yendi Spursu 2 golde şabieli bildiğin fail şu gomes'e nasıl katlanabiliyorlar anlamıyorum. abi takımın içine etti herif. defolup gitsin artık şu kaleci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 oo güzel arsenal yenmiş manuyu haftaya chelsea manchesterda liderliği alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 vidic de ne saman altından su yürüten adamdır, şaka maka elle gol kesti bugün kimseye göstermeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 hollanda ligi çok acayip biticek haftaya. lider twente 2 puanla ajaxın onunde. son haftadaysa twente - ajax maçı var. bu maçtan sorada hollanda kupasında final oynicaklar. adamlar 5 gunde 2 tane kupa maçı oynicaklar birbirleriyle asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 salak arsenal gecen hafta yenilmeseydi sansları vardı şu galibiyet bi tek chelsea ye yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 nuri -> real madrid http://twitpic.com/4saswv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 http://www.facebook.com/nurisahinofficial/posts/145756915493156 nuri'nin resmi facebook sayfasından yaptığı açıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ne demişse güzel demiş nuri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 tabi keşke google translate ile türkçe yazmasaydı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 more'a basınca çıkıyo turkceside yazdığının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 real istiyosa artık parası neyse verip alır dortmunddan, hadi hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 milan önümüzdeki sene formalarını tanıtmış. http://i52.tinypic.com/2ihtn2a.jpg http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/226113_10150166322113531_84237528530_6690397_2229476_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Nostaljik olmuş, güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 şu nostaljik formalar hiç hoşuma gitmiyor yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 leş ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 oh be sonunda benim gibi düşünen biri çıktı. herkes beğendiğini söyleyince yazmaya korktum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Valla Avrupa'da en sevdiğim takımdır Milan, ama ben de "çok" sevmedim. Leş ya da kötü diyemem. Ama sıradan basit bir forma olmuş. Özellikle Inter'in bu seneki ejderhalı formasından sonra çok daha iyi bir şey yapmasını beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Ejderhalı forma dünyanın en kötü forması bence ya, bu arada Arsenal'in 125. yıl formaları çıkmış alacağım efsane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 mokoko said: manu barçayı parçalar. finalde manu ezicek herturlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 manu maçı cok zevkli dk 35 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Braga-Benfica maçı izlemek isteyenler bana pm atabilirler edit:çok net ve takılmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ban sebebi yaptığın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 UEFA Finali: Porto vs. Braga... Porto'yu geçtim, 4. takımı bile final oynuyor Portekiz'in...Hani hep kendimizi lig değerlerinde karşılaştırdığımız Portekiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 HULK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar