Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 yalnız cidden ya, gruplar dahil şu turnuvanın en iyi savunma yapan 2 takımıdır belki Inter ve Shaktar Adamlar 5'er tane yedi ... birde çeyrek finalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Red said: ahahahaha valla cok merak ediyorum nolucak.gönlümüz realden yana.şu balon patlamalı artık şl ve kupayı bırakmaz real.lig gitti zaten Barça ligde, kral kupasında, şl' de bir patlatsın şu mourinho denen balonu da biraz zaa layalım. *zaa antrenmanlarına başlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Red said: ya adamlar çok iyi ztn bu yuzden sıkıcı haha xavi iniesta başka takımlara dağılsada rahatlasak :) Xavi İnesta Messi demek istedin heralde :) Adam açık ara dünyanın en iyi oyuncusuda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 tamamda xavi ve iniesta barcelonanın %50 si bana göre şuan messi iyi tamam laf yokta.messi gitse xavi ve iniestanın gidişiyle bir olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Red said: tamamda xavi ve iniesta barcelonanın %50 si bana göre şuan messi iyi tamam laf yokta.messi gitse xavi ve iniestanın gidişiyle bir olmaz :) aynen xavi iniesta öyle bi hale geldiki sanki önlerine uğur boralı koysan gol kralı yapıcakmış izlenimi veriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Olay xavi'de bitiyor. Iniesta çok güzel paslaşıyor evet ama gerçekten oranın kilit adamı Xavi. Xavi yokken Villareal maçında zar zor kazandılar. Barcelona'dan Xavi'yi çıkar, Alex'siz Fener'den farkı kalmaz Güntekin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Red said: tamamda xavi ve iniesta barcelonanın %50 si bana göre şuan messi iyi tamam laf yokta.messi gitse xavi ve iniestanın gidişiyle bir olmaz :) Valla şöyle diyeyim Xavi-İnesta başka bişey. Ama Messi bam başka bişey. Yani hep Xavi-İnesta diyorsun senin C.Ronaldo'yu sevdiğini Messi'nin C.Ronaldo'yu çok fena ezdiğini ve hep Xavi-İnesta diyerek Messi'nin hakkını yediğini görüyorum. Sadece Xavi İnesta süper ama bu Messi'nin dünyanın en iyi futbolcusu olduğunu C.Ronaldo'yu cebinden çıkaracağı gerçeğini değiştirmeyeceğini bilmeni isterim :D Yani mesaj şu. Xavi İnesta varsa Uğur Boral bile gol kralı olur. Messi boş yani kimse olsa o kadar gol atar bu durumda. Geçin abi bunları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ahaha aynen öyle bana göre messiyi messi yapan adamlar bunlar.bu messi yeteneksiz deil demek değil tabi.ama öncede söylemiştim bi yerlerde.messiyi bide başka takımda izlemek isteriz o yuzden c.ronaldocuyuz :) hangi takıma koyarsan koy adam ronaldo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 ronaldoyu kasımpaşaya koy glecek haftadan itibaren ligde tutar ama messiyi koy ayran olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 O zaman ezik C.Ronaldo ile gel abi :D İnesta Xavi ile Ronaldo'ya pay çıkmaz :D Başka argüman bul artık :D Ama sende haklısın yok adam o kadar iyi ki kendi takım arkadaşlarıda çok iyi diye o kötü gibi enteresan bir argümanla geliyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Red said: hangi takıma koyarsan koy adam ronaldo Hangi takıma mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Dünyanın en büyük 2 klubunde oynadı. M.Unt R.Mad. M.Unt ilk zamanlarında Messi daha tam pişmemişti. Piştikten sonra hem M.unt hemde r.madrid forması altındaki ronaldoya çaktı adam :D Hemde Messi bizzat kendi yarattı attı golleri :D Daha ne yapsın :) Üzülüyorum Ronaldo'ya Messi olmasa belki en iyi olacaktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 abi barcelona ve barcelona ile birlikte messi ölümcül bişi diyemeyiz.takım olarak real madridden de iyiler yapacak birşey yok da sonsuza kadar sürmez hiçbirşey.iniesta başka yerde oynamak istediğini söylemişti zaten.onlarda sıkılcaklardır başarıdan artık ahaha messiyi o zaman görelim bide işte ronaldo gençliğiyle beraber 5-6 klupte oynamıştı yanılmıyosam ha bana göre ikiside en iyi.birbirlerine karşı artı eksi yönleri var tabi.messi bi kere xavi iniestayla oynadıgından ordan bi kazanıyor bide ronaldo benim zevkime daha çok hitap ediyor futbol olarak.o yuzden yani.yoksa messi çöp demiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Buddha said: Yani mesaj şu. Xavi İnesta varsa Uğur Boral bile gol kralı olur. Messi boş yani kimse olsa o kadar gol atar bu durumda. bunu söyleyen çarpılır yahu ben öyle mi dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Messi kesinlikle harika bir futbolcu ama denildiği gibi arkasında Xavi - Inıesta var. Onların etkileri de %80'dir Messi'nin oyununda, Messi'nin kendi geliştirdiği yetenekler, oyun zekası falan zaten dünyanın en iyi futbolcularından biri olmasına sebep olurken, Xavi ve Inıesta gibi akıl dolu adamlarla birlikte oynaması onu 1 numaraya taşıyor. Gerçi genel olarak baktığında Xavi veya Iniesta'dan birinin olmadığı maçta Barça çöküyor, ama bir şekilde kurtarıyor. İkisinin olmadığı maçta ise rezalet oynuyor, ama bir şekilde kazanıyor. Her şekilde kazanan bir takım Barcelona ki benim görüşüme göre de balon bir takım, ama bu yönüyle kabul etmek gerekir ki gerçekten harika bir kulüp, Guardiola'nın getirdiği disiplin anlayışı ve futbolcuların profesyonellik anlayışı gerçekten onları başarıdan başarıya koşturdu. Alex Ferguson'la birdir benim gözümde bu konuda Guardiola, onun dışında Ferguson daha yükseklerde tabii asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 DarKRideR said: Messi kesinlikle harika bir futbolcu ama denildiği gibi arkasında Xavi - Inıesta var. Onların etkileri de %80'dir Messi'nin oyununda, Messi'nin kendi geliştirdiği yetenekler, oyun zekası falan zaten dünyanın en iyi futbolcularından biri olmasına sebep olurken, Xavi ve Inıesta gibi akıl dolu adamlarla birlikte oynaması onu 1 numaraya taşıyor. Gerçi genel olarak baktığında Xavi veya Iniesta'dan birinin olmadığı maçta Barça çöküyor, ama bir şekilde kurtarıyor. İkisinin olmadığı maçta ise rezalet oynuyor, ama bir şekilde kazanıyor. Her şekilde kazanan bir takım Barcelona ki benim görüşüme göre de balon bir takım, ama bu yönüyle kabul etmek gerekir ki gerçekten harika bir kulüp, Guardiola'nın getirdiği disiplin anlayışı ve futbolcuların profesyonellik anlayışı gerçekten onları başarıdan başarıya koşturdu. Alex Ferguson'la birdir benim gözümde bu konuda Guardiola, onun dışında Ferguson daha yükseklerde tabii asdfads ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 sanıyorum bunları yazarken en basitinden son maçtaki messiye gelen kanat topuyla yaptığı paralel dribbling sonucu defanstan 25 adamı lan yeter şu adam şut çekmesin lütfen dedirterek önüne çekmesi ve keitaya bomboş bir şut imkanı vermesini görmezden geliyorsunuz çok ilginçsiniz. messinin oynadığı takım başarısız = messi başarısız demek değil. messi takım oyununa fazla yatkın, ronaldo değil. ronaldo tek başına takım olabilir, messi olamaz. ama iyi bir takım ile messi iki takım ediyor. özetle messi ne kadar tek başına takım değilse, ronaldo da o kadar pas çevirme oyununa yatkın değil. tercih meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 messi > robben > ronaldo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 adam "xavi iniesta varken barça rahat kazanıyor, ikisinden biri yokken zorlanıyor ama kazanıyor, ikisi de yokken çöküyor ama yine kazanıyor, yani her türlü kazanıyor bu takım" demiş, hemen ardından da "bence balon takım" demiş. ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 ren +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bu nası resim lan sadasdasd http://media1.ntvspor.net/C/I/132/rooney600_VX8C9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Ofansif futbol dönemi geri dönüyor,gollü maçlar arttı.Bu sezon avrupadan elenmek hayrımıza olmuş,kiev'den 8 tane yiyen bjk ,turu geçse muhtemelen M.city'den 5'er tane yiyecekti.Kim bilir belki kendi rekorunu kıracak veya egale edecekti.İntere ,shaktara 5 atan bizimkinleri kılçığınla yutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Bu arada Messi daha takım oyununa yatkın, Ronaldo daha bireysel demişsiniz de, bu daha çok oyuncuların karakteristiklerinden ve takım içindeki görevlerinden kaynaklanıyor. Messi'nin açıkçası Ronaldo gibi bireysel oynamak istese en az onun kadar iyi bireysel oynayabileceğine eminim ben. Yer yer takım çöktüğünde tek başına topu alıp bunun örneklerini de gösteriyor yani. Taktik ve tercih olarak takım oyunu oynuyor olması bireysel oyunda Ronaldo'dan daha geride olduğu anlamına gelmiyor. İstese o da "tek başına bir takım edebilir." Ronaldo da istediği yere pas atamayacak, ya da bir anda çok zekice kurnazca pas atmayı, top çevirmeyi düşünemeyecek bir adam değil kesinlikle. Adam züppe, adam çirkef, adam ukala, ama doğruya doğru takır takır topçu. İstese o da gayet Barça stili takım oyunu oynar yani. Şu anda oyun stillerinin bu yönde olması diğer yönlerinin zayıf olduğunu düşündürmesin yani. Ama totale bakarsak Messi 1 adım daha önde bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Rewendor said: adam "xavi iniesta varken barça rahat kazanıyor, ikisinden biri yokken zorlanıyor ama kazanıyor, ikisi de yokken çöküyor ama yine kazanıyor, yani her türlü kazanıyor bu takım" demiş, hemen ardından da "bence balon takım" demiş. ??? şöyle ki bu isimler yokken barça gerçekten formasına yakışır şekilde oynamıyor diyorum. Hani bir şekilde kazanıyorlar ama kaybetme olayları daha yüksek, Adamlardaki disiplin onların bir şekilde kazanmasını sağlıyor hep, dakika 85'te önde oldukları maçta sağdan bindirme yapan dani alves, 86. dakika da defansından top çıkarıyorsa bu takım her şekilde kazanır. Ama yine diyorum, Xavi-Iniesta çıkar bu takımdan gücü yarı yarıya azalıyor. Messi çok ayrı bir boyutta futbolcu, kesinlikle kötü demiyorum ona da ki hayranım adama, lakin milletin abarttığı kadar iyi olmadığını ve sadece iyi bir futbolcu olmasının yanında TAKIM FAKTÖRÜ'nün onu bu kadar yücelttiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 mokoko said: bu nası resim lan sadasdasd http://media1.ntvspor.net/C/I/132/rooney600_VX8C9.jpgahahaha adam çimlere balıklama dalmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar