Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 nou campta atın intikamı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 arsenal 1 aylıgına cambiasso lucio samuel zanettiyi kiralasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Nou Campta barça silindir geçmiş gibi geçer üstlerinden ama barcaya sempatisi olan biri olarak tokatlanması hoşuma gitti.Arada değişiklik istiyor insan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Barça zaten eler, asıl olay shaktar'ın roma da romayı 3-2 yenmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 valla ne yapıp edip şu lucescuyu geri getirin ya işinede karışmayın adamın hangi adamı alıcaksa alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 guardiola aynısını geçen sene de yapmıştı ılk yarı 2-0 iken maç 2-2 bıtmıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Pique cezalı, puyol da yetişmezse rövanş sakat olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 stream'den izledim,spiker fifa'da ki spiker çıktı,fifa oynuyormuş gibi :D süper maçtı arsenal'ı seviyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ligdeki beraberlik ve bu malubiyet barcaya lazımdı , ispanyanın dunya kupasındakı ılk macında yaşadığı gibi rovansta milito oynayabılır ama ağır kalıyo biraz ve barcaya atlet bi sol bek lazım sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yuru be gunners! arsenalliyiz ezelden. ikinci yarı resmen tek kale oynadılar, bence hakettiler yani ne olursa olsun. barcelona'ya karsı bu kadar iyi oynayabilen bi takım gormedim ben senelerdir. bi de ilker yasin'in arsenal diyisi cok iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Valdes şu barcelona kalesinde durdukça içim sızlıyor lan. Adamı düz bir kaleciden ayıran hiç bir özelliği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 İlker yasin nasıl bi barcelona fanatiğidir ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 riise çok güzel bi gol hedlye etmiş shakhtara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Holy said: Valdes şu barcelona kalesinde durdukça içim sızlıyor lan. Adamı düz bir kaleciden ayıran hiç bir özelliği yok.var, o ilk golü yemesi gayet ayırt edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 şu valdez için kariyerinin en parlak dönemindeki Rüştü'yü harcadı ya Barcelona, Türk futboluna daha büyük zarar vermemiştir sanırım kale mevkiisinde, Rüştü, Barça macerası ile en az 2 sene kaybetmiştir benim gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 valdesin yediği golu abartmamak lzm ordan öyle vurmak kolay deil van persienin becerisi valdes belki bi casillas bi julio cesar değil ama iyi kaleci ilk zamanlarına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 valdes kendini geliştirdi gerçekten, o kısmında itirazım yok. hatta geçen sene genel olarak iyi de bir performansı vardı. ama bel bağlanacak bir kaleci değil. öyle bi takıma da hiç yakışmıyo. doğu avrupa'dan falan random bi kaleci aynı tahammülle çok daha üst seviyeye çıkardı muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Red said: valdesin yediği golu abartmamak lzm ordan öyle vurmak kolay deil van persienin becerisi valdes belki bi casillas bi julio cesar değil ama iyi kaleci ilk zamanlarına göreYediği golün abartılacak bir tarafı yok, sadece ilk derslerinde devamsızlık yapmış sanırım Valdes. Köşe kapatmak konusunda ek ders alması lazım. Yahu bir adım sağda dur, köşeni kapat, ondan sonra ortaya bakarsın. Ortada zaten defansın var kapı gibi, Abidal ne gelirse çıkartıyor. Bu golü yiyen adamın böyle bir takımda kaleci olması gerçekten üzücü =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Abi adam paslanmış uzun süredir kimse Barça'ya böyle atak yapmıyordu üst üste. Adamda şaşırdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 arsanel ne caktı ama seviyorum abi o takımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Holy said: Red said: valdesin yediği golu abartmamak lzm ordan öyle vurmak kolay deil van persienin becerisi valdes belki bi casillas bi julio cesar değil ama iyi kaleci ilk zamanlarına göreYediği golün abartılacak bir tarafı yok, sadece ilk derslerinde devamsızlık yapmış sanırım Valdes. Köşe kapatmak konusunda ek ders alması lazım. Yahu bir adım sağda dur, köşeni kapat, ondan sonra ortaya bakarsın. Ortada zaten defansın var kapı gibi, Abidal ne gelirse çıkartıyor. Bu golü yiyen adamın böyle bir takımda kaleci olması gerçekten üzücü =/ ben bile o pozisyonlarda direğe sarılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Eser harbi sen yemessin o golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 çok güzel maçtı ya arsenal-barca ve hakeden kazandı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 abi lucescu reyisss deplasmanda romayı 3-2 yenmişler helal lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paticik İstanbul halısaha tayfasının bütün kalecileri gelmiş yorum yazmış ya :D Kaspar,Holy,Bitch,Luci. İldeniz ve görkemi saymıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar