Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupada Futbol 2010-2011 sezonu..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ligdeki beraberlik ve bu malubiyet barcaya lazımdı , ispanyanın dunya kupasındakı ılk macında yaşadığı gibi

rovansta milito oynayabılır ama ağır kalıyo biraz ve barcaya atlet bi sol bek lazım sanki
Mesaj tarihi:
yuru be gunners! arsenalliyiz ezelden. ikinci yarı resmen tek kale oynadılar, bence hakettiler yani ne olursa olsun. barcelona'ya karsı bu kadar iyi oynayabilen bi takım gormedim ben senelerdir.

bi de ilker yasin'in arsenal diyisi cok iyiydi ya.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Valdes şu barcelona kalesinde durdukça içim sızlıyor lan.

Adamı düz bir kaleciden ayıran hiç bir özelliği yok.
var, o ilk golü yemesi gayet ayırt edici.
Mesaj tarihi:
şu valdez için kariyerinin en parlak dönemindeki Rüştü'yü harcadı ya Barcelona, Türk futboluna daha büyük zarar vermemiştir sanırım kale mevkiisinde,

Rüştü, Barça macerası ile en az 2 sene kaybetmiştir benim gözümde
Mesaj tarihi:
valdesin yediği golu abartmamak lzm

ordan öyle vurmak kolay deil van persienin becerisi

valdes belki bi casillas bi julio cesar değil ama iyi kaleci ilk zamanlarına göre
Mesaj tarihi:
valdes kendini geliştirdi gerçekten, o kısmında itirazım yok. hatta geçen sene genel olarak iyi de bir performansı vardı. ama bel bağlanacak bir kaleci değil. öyle bi takıma da hiç yakışmıyo. doğu avrupa'dan falan random bi kaleci aynı tahammülle çok daha üst seviyeye çıkardı muhtemelen.
Mesaj tarihi:
Red said:

valdes belki bi casillas bi julio cesar değil ama iyi kaleci ilk zamanlarına göre
Yediği golün abartılacak bir tarafı yok, sadece ilk derslerinde devamsızlık yapmış sanırım Valdes. Köşe kapatmak konusunda ek ders alması lazım.

Yahu bir adım sağda dur, köşeni kapat, ondan sonra ortaya bakarsın. Ortada zaten defansın var kapı gibi, Abidal ne gelirse çıkartıyor. Bu golü yiyen adamın böyle bir takımda kaleci olması gerçekten üzücü =/
Mesaj tarihi:
Holy said:

Red said:

Yediği golün abartılacak bir tarafı yok, sadece ilk derslerinde devamsızlık yapmış sanırım Valdes. Köşe kapatmak konusunda ek ders alması lazım.

Yahu bir adım sağda dur, köşeni kapat, ondan sonra ortaya bakarsın. Ortada zaten defansın var kapı gibi, Abidal ne gelirse çıkartıyor. Bu golü yiyen adamın böyle bir takımda kaleci olması gerçekten üzücü =/

ben bile o pozisyonlarda direğe sarılıyorum
  • Yeni Oluştur...