Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupada Futbol 2010-2011 sezonu..

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

valdes kendini geliştirdi gerçekten, o kısmında itirazım yok. hatta geçen sene genel olarak iyi de bir performansı vardı. ama bel bağlanacak bir kaleci değil. öyle bi takıma da hiç yakışmıyo. doğu avrupa'dan falan random bi kaleci aynı tahammülle çok daha üst seviyeye çıkardı muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

valdesin yediği golu abartmamak lzm

ordan öyle vurmak kolay deil van persienin becerisi

valdes belki bi casillas bi julio cesar değil ama iyi kaleci ilk zamanlarına göre
Yediği golün abartılacak bir tarafı yok, sadece ilk derslerinde devamsızlık yapmış sanırım Valdes. Köşe kapatmak konusunda ek ders alması lazım.

Yahu bir adım sağda dur, köşeni kapat, ondan sonra ortaya bakarsın. Ortada zaten defansın var kapı gibi, Abidal ne gelirse çıkartıyor. Bu golü yiyen adamın böyle bir takımda kaleci olması gerçekten üzücü =/
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Red said:

valdesin yediği golu abartmamak lzm

ordan öyle vurmak kolay deil van persienin becerisi

valdes belki bi casillas bi julio cesar değil ama iyi kaleci ilk zamanlarına göre
Yediği golün abartılacak bir tarafı yok, sadece ilk derslerinde devamsızlık yapmış sanırım Valdes. Köşe kapatmak konusunda ek ders alması lazım.

Yahu bir adım sağda dur, köşeni kapat, ondan sonra ortaya bakarsın. Ortada zaten defansın var kapı gibi, Abidal ne gelirse çıkartıyor. Bu golü yiyen adamın böyle bir takımda kaleci olması gerçekten üzücü =/

ben bile o pozisyonlarda direğe sarılıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...