Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 AC2 oynadığım en iyi single oyunlardan biriydi. Bunu da alıcam bi ara bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 gameplay olarak ac2'den farklı birşey bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ya bu oyunu alsam mı almasam mı kararsız kaldım multisi nasıldır ve single gameplayi ne kadardır? biraz ittire kaktıra oyun alıp sattığımdan bi haftada bitirip rafa kaldırıcaam bi oyun almiym istiyorum ama baya da çekici geldi. bir de serinin önceki oyunlarını oynamadan bu oynanır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Assasins Creed 2 oynamadan bu oynanmaz. Tam onun bittiği yerden başlıyor bu. Single olarak 2. oyun kadar beğenmedimde multisi baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ac yi multi oynamakta bana cok mantiksiz geliyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Abi benim son hayatımda oynadığım en zevkli multiplayer deneyimlerinden biri açıkçası. Farklı bir tarz. The Ship vardı steam'de satılan, onun kalitelisi işte. yine perkler, skiller falan var. Süper yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 LathspeLL said: Abi benim son hayatımda oynadığım en zevkli multiplayer deneyimlerinden biri açıkçası. Farklı bir tarz. The Ship vardı steam'de satılan, onun kalitelisi işte. yine perkler, skiller falan var. Süper yani. zzaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 LathspeLL said: son hayatımda kedi canını senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Tamam işte öncekinde Ezio'ydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Yeni DLC ile gelen multiplayer modlardan Assassinate harika ya. Free For All modu olmuş, dehşet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ismi assassin's creed olan bir oyunda assassinate modunun dlc ile gelmesi biraz düşündürücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Oyun güzel bu arada, 2yi beğenenler düşünmeden oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ya bu oyunun campaign i (single) 2den daha kısa sanki? 2 günde bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Daha kısa evet, tek şehir sonuçta. Tüm featherlar, flagler, glyphler falan kasarsan, 100% sync için uğraşırsan çok daha uzun sürüyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 story mod bitti(her zamanki gibi mindfuck bitti yine) şimdi istediğim zaman girip renovutions falan yaparım, assassin contract lar falan var. tüyler yünler falan 2nin tadı çok başkaydı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Brotherhood da iyiydi kendi be, ama ek paket olurmuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 aynen. bi de bu kadar kısa bi oyunun pcde 2den bile daha fazla büyük boyutlu olması ilginç tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Online oynayan var mı ps3'te? Varsa ekleyin beni takılalım arada. PSN: pulsarbrox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 abi oeef benchten bankeri oldur questi call assasin yaptim benchten saymadi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Abi oyunda ufak tefek cok kil seler var. En kili su an checkpoint sistemi . Mesela 30 daka urasip farkedeilmeden targeta geliyosun bi adim hizli atiyosun cart farkediyo bi guard sonra taaa en bastan basliyosun queste %100 icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 abi bu oyunda bütün görevleri %100 synch yapsak noluyo ki? bişey mi veriyo achivement falan mıdır nedir? bazı görevlerde %100 synch yapmak çok zor.Sinir bozucu olmuş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 he maksat 100 bitirmek işte bi olayı yok. achievement/trophy vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 LathspeLL said: Online oynayan var mı ps3'te? Varsa ekleyin beni takılalım arada. PSN: pulsarbrox yolladım req. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 yutup tan izledim vidyoları çok hoşuma gitti yarın alıcam bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ASSASİNO pc'ye al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar