Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Phyx

Öne çıkan mesajlar

paspatur said:

31 yaşındayım ilk kez bu sezon şampiyonluk beni bu kadar heyecanlandırıyor. Neden bilmiyorum ama herhalde 2010 - 2011 sezonu şampiyonluğunun yeri ayrı olacak. Allahım sen utandırma

Yok bu sefe şampiyonluğu kaybetmekten daha kötü bir durum var 3. defa son hafta şampiyonluğu kaybetmek. Bu yüzden fenerbahçenin en önemli şampiyonluklarından biri olacak. Özgüven geçmiş üzüntüleri telafi vs. Ama kaybedilirse 3. kez aynı şekilde FB'nin bu sefer işi gerçekten çok zor olacak. Kazanırsa çok şey kazanacak kaybederse çok şey kaybedecek.

Benim tek umudum her ne kadar Aykut'ta maça kötü giderken geç müdahele etsede en azından Daum gibi 80. dakikaya kadar belki Alex duran toptan atar diye beklemiyor. En geç 65 70'te müdehalaesini yapıyor. Yada Aykut'un takımı çok dha güven veriyor Daum'un duran top takımına göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Abartı yazı...Fenerbahçe'nin 2004'ten beri en iyi olduğunu zaten kabul ediyor herkes..Zaten puan durumları bunu gösteriyor...
Bir kere şu var, aynı durumda GS'de olsa BJK'de olsa yine aynı durum olurdu taraflar değişirdi...Galatasaray'ın en büyük rakibisi ise Fenerbahçe, o zaman Galatasaray'lıların Fenerbahçe'nin şampiyon olmamasını istemeleri gayet doğal, tersi durumda yine doğal olurdu, bu yüzden burada anormallik yok...
Taftarlık böyle birşey arkadaşlar...Hem en iyi olmak istersiniz, hem en büyük rakibinizin sizden kötü olmasını istersiniz...BJK şampiyon olacaksa eğer, Bursa'yı tercih edersiniz, Fener olacaksa Trabzon'u...Bunun Galatasaray'ın bu sene rezil durumda olmasıyla yakından uzaktan alakası yok...
Galatasaray UEFA'yı alırken de Fener kötüyken yine dalgasını geçerdi, demekki takımların durumları bu durumu etkilemiyor...
Aynı bugünkü durumda yine Fenerbahçe gayet doğal olarak Galatasaray'ın neredeyse küme düşmesiyle dalga geçiyor...
Öyle bir yazılmış ki, ama iş Fenerbahçeliler tarafından son yıllarda hep bu noktaya getiriliyor, Fenerbahçe şampiyon olursa geri kalan herkes üzülecek, kahrolacak...Yok öyle birşey...Bu durumda olan taraftar zaten her takımda var, GS UEFA kupasını aldığında evden 1 hafta çıkamayan Fenerli komşum var benim...Bu örnek mi şimdi mesela...
Takımların iyi oldukları dominasyon dönemleri vardır, bunun biz en iyiyiz bizi çekemiyorlar gibi şeylere sokulmaması lazım, evet Fenerbahçe son yıllarda çok net üstündür, şampiyon olursa da alır hakkıyla...Herkesin iş birliği içinde Trabzon'a yardım etmek gibi bir durumuysa yok zaten...
Ortada 2 takım var biri 18'de 17 yapacak, biri de ilk 2-3 hafta dışında tek beraberlik yakalamış bir takım...Ortada 2 başarılı takım var, bir şampiyon çıkacak...Daha da fazla büyütüp dramatize etmemek lazım...
Trabzonspor bu sene ligin 1. yarıdaki en iyi takımıydı, 2. yarıda da Fenerdi...O yüzden en tepede bu iki takımın olması doğal...
Yönetimlerin vs yaptığı polemikler ise, her takımın yaptığı şeyler, geçiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

şampiyon oluşumuz sayesinde;

20 milyon lira performans primi
15 milyon lira şampiyonluk primi
18 milyon lira şampiyonluk sayısı sebebiyle prim
~16 milyon lira da cl'ye katılım primi alacakmışız.

eh alırız o zaman bi galatasaray kendimize.

bir galatasaraylı olarak , sıf şu parayla (ardayı çıkartsak ) bir galatasaray çıkar harbiden. Böyle böyle tabii ekonomik kemik oluşunca adamlar cidden başarılı oluyorlar.

Şu yazım vesilesiyle bende fenerbahçeyi sadece futbol degil bütün branşlarda gösterdigi büyük başarıdan dolayı tebrik ediyorum türkiyede sadece futbola degil all-around bir kulüp olmayı başarabildigi için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...