DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ben anlamadım,yazıyı mı eleştirdin,taraftarı mı,yönetimi mi? eleştirdiysen neden eleştirdin onuda anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 paspatur said: 31 yaşındayım ilk kez bu sezon şampiyonluk beni bu kadar heyecanlandırıyor. Neden bilmiyorum ama herhalde 2010 - 2011 sezonu şampiyonluğunun yeri ayrı olacak. Allahım sen utandırma Yok bu sefe şampiyonluğu kaybetmekten daha kötü bir durum var 3. defa son hafta şampiyonluğu kaybetmek. Bu yüzden fenerbahçenin en önemli şampiyonluklarından biri olacak. Özgüven geçmiş üzüntüleri telafi vs. Ama kaybedilirse 3. kez aynı şekilde FB'nin bu sefer işi gerçekten çok zor olacak. Kazanırsa çok şey kazanacak kaybederse çok şey kaybedecek. Benim tek umudum her ne kadar Aykut'ta maça kötü giderken geç müdahele etsede en azından Daum gibi 80. dakikaya kadar belki Alex duran toptan atar diye beklemiyor. En geç 65 70'te müdehalaesini yapıyor. Yada Aykut'un takımı çok dha güven veriyor Daum'un duran top takımına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ya fener 5 atar bu maç, niye korkuyosunuz ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 geçen yıl ki maçı fener tv den dinlemiştim :P gene ordan dinleyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Abartı yazı...Fenerbahçe'nin 2004'ten beri en iyi olduğunu zaten kabul ediyor herkes..Zaten puan durumları bunu gösteriyor... Bir kere şu var, aynı durumda GS'de olsa BJK'de olsa yine aynı durum olurdu taraflar değişirdi...Galatasaray'ın en büyük rakibisi ise Fenerbahçe, o zaman Galatasaray'lıların Fenerbahçe'nin şampiyon olmamasını istemeleri gayet doğal, tersi durumda yine doğal olurdu, bu yüzden burada anormallik yok... Taftarlık böyle birşey arkadaşlar...Hem en iyi olmak istersiniz, hem en büyük rakibinizin sizden kötü olmasını istersiniz...BJK şampiyon olacaksa eğer, Bursa'yı tercih edersiniz, Fener olacaksa Trabzon'u...Bunun Galatasaray'ın bu sene rezil durumda olmasıyla yakından uzaktan alakası yok... Galatasaray UEFA'yı alırken de Fener kötüyken yine dalgasını geçerdi, demekki takımların durumları bu durumu etkilemiyor... Aynı bugünkü durumda yine Fenerbahçe gayet doğal olarak Galatasaray'ın neredeyse küme düşmesiyle dalga geçiyor... Öyle bir yazılmış ki, ama iş Fenerbahçeliler tarafından son yıllarda hep bu noktaya getiriliyor, Fenerbahçe şampiyon olursa geri kalan herkes üzülecek, kahrolacak...Yok öyle birşey...Bu durumda olan taraftar zaten her takımda var, GS UEFA kupasını aldığında evden 1 hafta çıkamayan Fenerli komşum var benim...Bu örnek mi şimdi mesela... Takımların iyi oldukları dominasyon dönemleri vardır, bunun biz en iyiyiz bizi çekemiyorlar gibi şeylere sokulmaması lazım, evet Fenerbahçe son yıllarda çok net üstündür, şampiyon olursa da alır hakkıyla...Herkesin iş birliği içinde Trabzon'a yardım etmek gibi bir durumuysa yok zaten... Ortada 2 takım var biri 18'de 17 yapacak, biri de ilk 2-3 hafta dışında tek beraberlik yakalamış bir takım...Ortada 2 başarılı takım var, bir şampiyon çıkacak...Daha da fazla büyütüp dramatize etmemek lazım... Trabzonspor bu sene ligin 1. yarıdaki en iyi takımıydı, 2. yarıda da Fenerdi...O yüzden en tepede bu iki takımın olması doğal... Yönetimlerin vs yaptığı polemikler ise, her takımın yaptığı şeyler, geçiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Esh said: ya fener 5 atar bu maç, niye korkuyosunuz ki sdf zaten korku bu, trabzon maçıyla kaybedilen şampiyonluk sırasında da fener 5 atardı dünyalar kaçtı, gel gör maç 1-1 bitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 sottonun yazıya + milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 denizli maçında da iyi kaçırmıştı fener ztn geçen seneki trabzon maçı mucize gibi bişi adamlar tek atak o da 100 tane vursa gol olmicak cinsten fener tek kale oynadı ona çarptı buna çarptı girmedi top kaleye fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ilahi adalettir belki, bi de o yönden düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Esh said: ya fener 5 atar bu maç, niye korkuyosunuz ki sdf Valla Denizli'de sonlardaydı sanırım o sezon. Neyse ben şom ağzımı açmıyayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Esh said: ilahi adalettir belki, bi de o yönden düşünün. dün twit vardı, "kütahya merkezli depremde alex'in dengesini kaybedip düşmesi üzerine cüneyt çakır bir kez daha penaltı noktasını gösteriyor." diye o geldi aklıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Red said: denizli maçında da iyi kaçırmıştı fener ztn geçen seneki trabzon maçı mucize gibi bişi adamlar tek atak o da 100 tane vursa gol olmicak cinsten fener tek kale oynadı ona çarptı buna çarptı girmedi top kaleye fds abi aklıma geldikçe içim titriyo yapma ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 korkudan maç topici bile açamamışlar:( maç 0-0 biter trabzon şampiyon olur (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/03/30/ay-yildizli-daiane-1238312.Jpeg bu ççok iyiymiş yahu. avusturya maçında alex, karısı diane ve manevi oğulları samet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Red said: denizli maçında da iyi kaçırmıştı fener ztn geçen seneki trabzon maçı mucize gibi bişi adamlar tek atak o da 100 tane vursa gol olmicak cinsten fener tek kale oynadı ona çarptı buna çarptı girmedi top kaleye fds Bu sefer Niang farkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 totem yapalim topigini acmayalim macin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 mokoko said: http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/03/30/ay-yildizli-daiane-1238312.Jpeg bu ççok iyiymiş yahu. avusturya maçında alex, karısı diane ve manevi oğulları samet :D manevi oğulları samet ne ya hahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 denizli maçı skandaldı yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 şampiyon oluşumuz sayesinde; 20 milyon lira performans primi 15 milyon lira şampiyonluk primi 18 milyon lira şampiyonluk sayısı sebebiyle prim ~16 milyon lira da cl'ye katılım primi alacakmışız. eh alırız o zaman bi galatasaray kendimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Seneye hakem paraları çıktı, CL'de tur atlarsak teşvik primi paraları da ordan gelir. Ekonomiye can veriyoruz resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 futbolculara dağıtılan primden bahsetmiyosun di mi? kulübün aldığı para bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 tebr yok yaa diyemiyorum. olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 tabi ki, yok daha neler lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 fizban said: şampiyon oluşumuz sayesinde; 20 milyon lira performans primi 15 milyon lira şampiyonluk primi 18 milyon lira şampiyonluk sayısı sebebiyle prim ~16 milyon lira da cl'ye katılım primi alacakmışız. eh alırız o zaman bi galatasaray kendimize. bir galatasaraylı olarak , sıf şu parayla (ardayı çıkartsak ) bir galatasaray çıkar harbiden. Böyle böyle tabii ekonomik kemik oluşunca adamlar cidden başarılı oluyorlar. Şu yazım vesilesiyle bende fenerbahçeyi sadece futbol degil bütün branşlarda gösterdigi büyük başarıdan dolayı tebrik ediyorum türkiyede sadece futbola degil all-around bir kulüp olmayı başarabildigi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 surayada ekliyim 2011 sampiyonluklar futbol check basketbol bayanlar check voleybol erkekler check voleybol bayanlar check basketbol erkekler incoming (insallah) abi nasil bir kulup olduk nan. hadi erkekler basketbolda gelsin tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar