mascio Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 gidiyor heralde. gitsin yea yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Alex,giderse olan basına olur. Alex'i tanıyormusun sorusu tarih olucak böhü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 aykut degilmiydi dauma karsi yonetime takimda transefere ihtiyac yok diyip duran? noldu aykut ne degisti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 aynı aykuta geçen sene daumla aralarında anlaşmazlık olunca daumun yerine td mi olmak istiyorsunuz diye sorulunca yok öyle bişi diyip sene sonu balıklama atlaması da iyidi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 aykut kendini cok akıllı zannediyo ya. hem cok kotu td hem de suratsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Bir Galatasaraylı olarak Aykut'u beğeniyorum. En azından yapmaya ve oturtmaya çalıştığı şeyleri doğru buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 aykut kendını alman zannedıyo böyle bi disiplinli ciddi falan da sanıyo kendini ama bi bok oldugu yok dunyanın en kotu td si adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 tamam şampiyon. şimdi sakin ol ve o klavyeyi yavaşça yere bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Wishmaster said: Bir Galatasaraylı olarak Aykut'u beğeniyorum. En azından yapmaya ve oturtmaya çalıştığı şeyleri doğru buluyorum. Oturtmaya çalıştığı şeyler bizimde hoşumuza gidiyor abi bizde doğru buluyoruz da bakalım oturtabilecek mi. Hatta bazı yönlerini çok seviyorum ama şu Cristian'ı kendi getirdiğini bilmiyordum mesela. Yine brezilyalı çetesini ortadan kaldıracak dediğimiz adam sezon başı bu adamın yerine adam almadı. Bende niye almıyor inat ediyor Cristian'da diyordum meğersem kendi almış zaten. Boşuna Daum'u suçladım. Cristian yada çakma libero M.Topal yada yıllardır sömüren Selçuk yerine adam gibi bir libero alsaydı sene başı. Ne Avrupadan erken elenirdi nede ligde bu kadar sorun yaşardı. Herşey çok daha farklı olurdu çünkü takımdaki en zayıf bölge orası. Young Boys maçında oyuna giren Selçuk gereksiz 1 penaltıyla bütün deplasman avantajının anasını ağlatıyor. Saolsun bu ilk değil daha 5-6 böyle Avrupa maceramız var Selçukla. Ligde de Cristian saolsun hatalarıyla kaç puan gitti. İşte insan bunları görünce Aykut'un söylediği şeyleri yapabilmesi pek inandırıcı gelmiyor. Ama yapcak bişe yok şuan TD o destekliyecez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ne gergin adamlarsınız ya, şu taraftar profili yüzünden selçuk'u cristian'ı edu'yu seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ben genel konusuyorum fizban valla 2 maç yenildik futbolcu oynamadı gibisinden bi rage degil.aykutu hiçbir zaman sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Bende genel konuşuyorum Selçuk ve Deniz'i hiç bir zaman sevememiştim. Blica ve Cristian'da bunların brezilyalı ruh ikizler kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 şu selçuk gittiği gün caddeye inip tur atıcam unutturmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Ahahaha, yarışmada soru ayrı güzel, fb'nin tepkisi ayrı güzel :) http://www.maraton.com.tr/FBahcelileri-kizdiran-soru_128767.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 said: Bloomberg HT kanalında yayınlanan "Kelime Oyunu" adlı yarışma programında, sorulan bir soru; Kurtuluş Savaşı’nda şehitler veren, ülkemiz tarihi kadar eski bir tarihe sahip olan Kulübümüzü ve milyonlarca taraftardan oluşan camiamızı aşağılayıcı niteliktedir. abi bu nasıl cevap ya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 O nasil soru ya ahahah bloomberg fail. FB'nin cevap ise bambaska bir olaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 toggie said: said: Bloomberg HT kanalında yayınlanan "Kelime Oyunu" adlı yarışma programında, sorulan bir soru; Kurtuluş Savaşı’nda şehitler veren, ülkemiz tarihi kadar eski bir tarihe sahip olan Kulübümüzü ve milyonlarca taraftardan oluşan camiamızı aşağılayıcı niteliktedir. abi bu nasıl cevap ya ahaha. ne kafasıyla bunu yazmışlar be aahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Peki neden fenerbahce topikinde 1200 msg var ama galatasaray ve bjk topikinde 4000 ve 6000 msg var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 çünkü fenerbahçeliler olarak gereksiz gereksiz konuşmuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Yok, daha çok diğer takımların topiklerinde geziyorsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 cunku fb ve digerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 yenimalatya? kimse mi izlemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 izliyorum. aynı kötülükteyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 özer giriyor,insallah tamamen duzelmıstır.stoch hala aynı kotulukte,okanda cok sanssız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 alex neden yok sakatlık falan mı var yoksa şu son acıklamalardan sonra kızaga mı cekildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar