Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Phyx

Öne çıkan mesajlar

Wishmaster said:

Bir Galatasaraylı olarak Aykut'u beğeniyorum. En azından yapmaya ve oturtmaya çalıştığı şeyleri doğru buluyorum.

Oturtmaya çalıştığı şeyler bizimde hoşumuza gidiyor abi bizde doğru buluyoruz da bakalım oturtabilecek mi. Hatta bazı yönlerini çok seviyorum ama şu Cristian'ı kendi getirdiğini bilmiyordum mesela. Yine brezilyalı çetesini ortadan kaldıracak dediğimiz adam sezon başı bu adamın yerine adam almadı. Bende niye almıyor inat ediyor Cristian'da diyordum meğersem kendi almış zaten. Boşuna Daum'u suçladım.

Cristian yada çakma libero M.Topal yada yıllardır sömüren Selçuk yerine adam gibi bir libero alsaydı sene başı. Ne Avrupadan erken elenirdi nede ligde bu kadar sorun yaşardı. Herşey çok daha farklı olurdu çünkü takımdaki en zayıf bölge orası.

Young Boys maçında oyuna giren Selçuk gereksiz 1 penaltıyla bütün deplasman avantajının anasını ağlatıyor. Saolsun bu ilk değil daha 5-6 böyle Avrupa maceramız var Selçukla. Ligde de Cristian saolsun hatalarıyla kaç puan gitti.

İşte insan bunları görünce Aykut'un söylediği şeyleri yapabilmesi pek inandırıcı gelmiyor.

Ama yapcak bişe yok şuan TD o destekliyecez artık.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bloomberg HT kanalında yayınlanan "Kelime Oyunu" adlı yarışma programında, sorulan bir soru; Kurtuluş Savaşı’nda şehitler veren, ülkemiz tarihi kadar eski bir tarihe sahip olan Kulübümüzü ve milyonlarca taraftardan oluşan camiamızı aşağılayıcı niteliktedir.

abi bu nasıl cevap ya ahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

said:
Bloomberg HT kanalında yayınlanan "Kelime Oyunu" adlı yarışma programında, sorulan bir soru; Kurtuluş Savaşı’nda şehitler veren, ülkemiz tarihi kadar eski bir tarihe sahip olan Kulübümüzü ve milyonlarca taraftardan oluşan camiamızı aşağılayıcı niteliktedir.

abi bu nasıl cevap ya ahaha.

ne kafasıyla bunu yazmışlar be aahahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...