Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Phyx

Öne çıkan mesajlar

Atina'da yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle tedavi altına alınan Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis'in, doktorların seyahat izni vermemesi nedeniyle şimdilik Türkiye'ye getirilemediği açıklandı.

Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada, Lefter'in seyahati sırasında düşerek ayağını kırdığı, aynı zamanda kalbinde ödem oluştuğu ve şekerinin yüksek seviyede seyrettiği bildirildi.

Kulübün internet sitesinde "Efsanemize acil şifalar diliyoruz" başlığıyla yapılan açıklamada, Lefter'in Türkiye'ye getirilerek tedavisine burada devam devam edilmesi için ambulans ve özel uçak dahil her türlü düzenlemenin gerçekleştirildiği, ancak doktorların şu an için seyahat izni vermediği belirtildi. açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: "Değerli eski sporcumuzun sağlık durumu, Atina Konsolosluğu, Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri, başkanımız ve yöneticilerimiz tarafından, doktorlar ve konsolosluk yetkilileri aracılığıyla takip etmektedir. Kulübümüz, kendisinin Türkiye'ye getirilmesi ve tedavisinin burada devam ettirilmesi için ambulans ve özel uçak dahil olmak üzere her tür düzenlemeyi gerçekleştirmiş, ancak doktorların şu an için seyahat izni vermemesi dolayısıyla Küçükandonyadis henüz Türkiye'ye getirilememiştir. Doktorların izin vermesiyle birlikte, kendisi derhal Türkiye'ye getirilecek ve tedavisi burada sürdürülecektir. Fenerbahçe Spor Kulübünün ve Türk sporunun efsane ismi Lefter Küçükandonyadis'e, kulübümüz, yönetimimiz ve tüm camiamız adına geçmiş olsun der, kendisine acil şifalar dileriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Hastadam said:

nargilenin 15 lira olduğunu görünce, şöyle bi baktı garsona;

http://i53.tinypic.com/maf14m.jpg

garson, yarısını versende olur abi dedi direk.

Nerde rastladın Kalamış'ta falan mı

kalamış kahvede. kalamışın arkasında kocaman bi bina varya, orda oturuyor. bu arada troll falan değilim, çok ciddiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Hastadam said:

Khelben said:

Hastadam said:

nargilenin 15 lira olduğunu görünce, şöyle bi baktı garsona;

http://i53.tinypic.com/maf14m.jpg

garson, yarısını versende olur abi dedi direk.

Nerde rastladın Kalamış'ta falan mı

kalamış kahvede. kalamışın arkasında kocaman bi bina varya, orda oturuyor. bu arada troll falan değilim, çok ciddiyim.

En sevdiğim yerlerden birisi valla orası ama hiç denk gelmedim, bi kere kalamış parkında çocuklarıyla takılıyordu. Kalamış Kahvede göriyim bi resim çektiririm onla net.
Sosyal ağlarda paylaş

az önce ntvde yüzde yüz futboldaydı aykut kocaman, 2 saat boyunca gayet güzel konuştu, kendini izletti. bir de canlı yayında kendi oyuncusundan özür dilediğini söyleyebilecek kadar açık sözlü bir adam olduğunu gösterdi. teknik adam olarak hataları olsa da böyle bir adamın fenerbahçenin başında teknik direktör olması mutlu ediyor beni.
Sosyal ağlarda paylaş

erucalavera said:

az önce ntvde yüzde yüz futboldaydı aykut kocaman, 2 saat boyunca gayet güzel konuştu, kendini izletti. bir de canlı yayında kendi oyuncusundan özür dilediğini söyleyebilecek kadar açık sözlü bir adam olduğunu gösterdi. teknik adam olarak hataları olsa da böyle bir adamın fenerbahçenin başında teknik direktör olması mutlu ediyor beni.

FB'de boşuna tkenik direktör değişiyor. Herkes şunu söylüyor;

1- Alex iyi oyuncu kullanılması lazım.
2- Fakat Alex'e özel sistem oluşturmanız lazım.

Aykut'un istediği sistemde tam tersi. Ve umut verici (Bana göre).

Şimdi ya Aykut gidecek ya Alex. Bu kadar basit. Alex oynadığından beri boşuna 3000 tane teknik direktör değiştirdik. Zaten Alex bize geldiğinden beri aynı oyunu oynuyoruz. Hatta o oyunu en iyi oynatanda Daum. Sıkıcı, sürekli konrollü, pas yüzdesi az, savunma ağırlıklı oynayarak Alex duran toptan falan gol atar üstüne yatarız mantığı. Bunu en iyi Daum yapıyordu.

Madem Alex'i bu kadar seviyorsunuz niye Daum gitti. Yada neden bu kadar TD değişti. Sistem aynı herşey aynı neden TD değişiyorki. Yıllardır aynı futbolu izliyorsunuz. Alex sistemi. Hala 1 futbolcu üstüne sistem kuruyoruz. Hatta adam gözümüzde nerdeyse Messi oldu.

Şimdi koskoca klubun TD'si Alex'i bir oyundan aldı diye adamın üstüne gidildi. Taraftar dahil. Ya bu Aykut'ta bir zamanların efsane oyuncusu. Hıncal diyorki bugun gitse Aykut gider Alex değil. Aykut Kocaman bunu haketmiyor bence. Bende eleştiriyorum sürekli fakat bu kadarını hak etmiyor. Ayrıca koskoca klubun TD'si Alex'te yavaş yavaş yaşlanıyor ve onun bireysel başarıları dışında takım başarımız baya kötü. Ve geldiğinden beri onun üstüne takım kuruluyor kimler geldi kimler gitti.

Şimdi takımı Alex mi yönetecek yoksa TD mü?

Yani 8 yıl çok açık bir kanattır. Alex dünyanın istatistiğini kastı ama başarı beklentinin altında. Belki şu takıma şu istatistiğin yarısını yapmamış ama bu takımla daha çok başarı elde etmiş oyuncular vardır. Herşey ortada Alex'le takımın başarısı Alex'in başarısının hep altında kalacaktır. Yani Bucaspor gibi takımlara Alex hattrik yapacak ama sen çok kısa süre içinde taraftarına son maçta şampiyonluğu vererek şoka uğratmış olacaksın hemde 2 defa

İşte böyle başarılı görülen ama başarısız bir takım FB. Başarılı olan Alex'in bireysel istatistikleri başka bişey değil.

Alex harika tekniği olan ve oyun zekası çok yüksek bir oyuncu. Fakat Alex'in en büyük sorunu sadece ona göre sistemlerde oynuyabilmesi. Bu zaten büyük bir sorun. Sorun olmasa Ortega Alex kadar mı yok? Arjantinli oyuncu alınmadı diye Lorant ona göre sistem kurmadı diye adam kaçtı gitti. E şimdi bu Ortega FB'ye geldiğinde gol ve asist rekoru kırdığı sene gelmedi mi? Bana göre Alex'ten çok çokta iyidir. Ama adamda Alex'te olan sorun var ve Alex'e yaptığımız güzelliği ona yapmadık. Bilmem anlatabildim mi aradaki benzerliği. Ha üstüne takım kuracaksamsada Ortega Alex'ten çok daha baskın olurdu açıkçası. Ortega'ya yapmıyorsam Alex'e hiç yapmam.

Şimdi Aykut Kocaman'ı kimse boşuna eleştirmesin. Aykut sadece bir görüntü orda. Diğer TD'ler gibi. FB'de bu mantıkla hiçbişey değişmeyecek.

Aykut'ta bu taraftarın baskısına karşı gelemeyecek Alex kalacak. Alex kaldığı içinde o agresif modern futbolu falanda oynatamıyacak. ARada sırada deniyecek olmayacak bu sene olduğu gibi tekrar Daum'un Alex üstüne kurduğu sisteme dönecek. Ve en kötüsüde suç TD'nin olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

şampiyonlugun gittiği trabzon maçı.trabzonun atağı yok ve burak yılmaz gibi dandik bir topcu muhteşem bir gol atıyor.

fenerbahçe nerdeyse 90dk tek kale oynadı.bir sürü gol kaçırdılar.değil alex allah olsa sahada yine gidicekmiş o şampiyonluk yani

denizlide giden şampiyonluk.fenerbahçe kadrosu tarihinin en kadrosuydu bana göre.

fenerbahçe şuan bile hala şampiyonluk potasındaysa alex sayesindedir

alex futbolu bırakana kadar fenerbahçede kalmalı bana göre.

suan fenerbahçede aziz yıldırımdan paspasçısına kadar herkes gidebilir bi alex kalır öyle diyim
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

şampiyonlugun gittiği trabzon maçı.trabzonun atağı yok ve burak yılmaz gibi dandik bir topcu muhteşem bir gol atıyor.

fenerbahçe nerdeyse 90dk tek kale oynadı.bir sürü gol kaçırdılar.değil alex allah olsa sahada yine gidicekmiş o şampiyonluk yani

denizlide giden şampiyonluk.fenerbahçe kadrosu tarihinin en kadrosuydu bana göre.

fenerbahçe şuan bile hala şampiyonluk potasındaysa alex sayesindedir

alex futbolu bırakana kadar fenerbahçede kalmalı bana göre.

suan fenerbahçede aziz yıldırımdan paspasçısına kadar herkes gidebilir bi alex kalır öyle diyim

Su mantık aslında fenerbahcenın durumunun galatasaray gıbı olacagının gostergesı bence ılerıde buyuk sıkıntılar yasayabılır alex bıraktıktan sonra cunku hem taraftar hemde yonetım yerıne gelen oyuncuları begenmeyecek ve oynan futbola kotu yansıyacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Aykut'un son iki açıklaması fenerlileri de aşırı derece soğutmadı mı ya? Herif rezil oynattığı halde laf atmakla kalmıyo, üstüne bide laf yetiştiriyo. Yok Şenol Güneş, kin beslemiş falan. Adama laf atarsan ağzının payını alırsın yani. Gayet saygılı bi şekilde konuştu ayrıca Şenol Güneş.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya 3 penaltıdan biri için belki haksız denilebilir. O da maçın kaderini değiştiren bi penaltı değildi zaten farkı da açtılar sonra. Kaldı ki öyle olsa bile kendisi rezil bi futbol oynuyo ve hala önünde bursaspor 4 farkla duruyo. Onlar bile isyan etmiyoken sana noluyo? Sene başında koparmaya çalıştığı alex'e şimdi korkuyla sarılmış durumda. Takım oyun oynamıyo, her maçı alex alıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

ya yalnız alex ile ilgili birşey beni çok üzüyor,

bu adam yaklaşık 7 yıldır Türkiye değil mi?

Niye Türkçe öğrenmedi bu herif lan ?

Hani kulüp baş üstünde tutuyor tamam da yani bunca yıldır bu ülkede olup, ülkenin dilini bilmemek gerçekten rezil birşey, hani mutlak konuşuyordur, normal hayatında ev çevresinde vs. vardır Türkçesi ama ne bilim, ben basın toplantısında falan bu adamın artık Türkçe konuşmasını isterdim.

Hani Geremi bile Chelsea döneminde kendisiyle röportaja falan gelen Türk gazetecilerle Türkçe konuşuyormuş, ne bilim Şota örneği var.

Aslında örneklerin azlığı da moralimi bozdu bak, gerçi diğer taraftan baktığında kaç tane yabancı oyuncu Türkiye'de 3+ yıl kalabiliyor ki?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...