Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Phyx

Öne çıkan mesajlar

Blica ve Cristian'a güvenmiyorum? Diyebilir miki? Elnde başka oyuncu yok adamın almadılar. Oda elindeki mecut malzemeye güveniyorum mesajları vermek zorunda. Benim kendisine bir soru hakkım olsa, top kaybetme konusunda uzman olmuş Selçuk varken neden şikayetçi oluyor? Üstüne defansta top çıkaramayan Blica ve nedense çok pas hatası yapmasaada diğerlerine göre bu 2 maçta rekora giden Cristian.

Keşke Niang'a o parayı vermeselerdi. Semih ile devam edim bu yılı çok önemsemeden gelecek yıla kadro oturtsalardı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lugano'dan Fenerbahçe'ye büyük çalım

Dünya Kupası'nda sakatlanan ve arka adelesinde yırtık olan Uruguaylı oyuncu Fenerbahçe'de oynamadı ama milli takımı için sahadaydı..

12 Ağustos 2010 , 09:56

Dünya Kupası'nda sakatlanan ve arka adelesinde yırtık olan Uruguaylı oyuncu bunu bahane ederek Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki Young Boys mücadelelerinde oynamadı. Hatta Lugano'nun en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Ancak yıldız oyuncudan Fenerbahçe'ye büyük bir çalım geldi. Uruguay Milli Takımı, dün gece oynanan hazırlık karşılaşmasında Angola'yı Cavani ve Hernandez'in golleriyle 2-0 mağlup etti.

Fenerbahçeli oyuncu ise bu karşılaşmaya ilk 11'de başladı. 64 dakika sahada kalan oyuncu başarılı bir grafik ortaya koydu.

Son günlerde özellikle İtalya'nın Roma takımı ile adı anılan Lugano'nun bu tavırı karşısında sarı-lacivertli kulübün ne yapacağı ise merak konusu.

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20100812/luganodan_fenerbahceye_buyuk_calim.html
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Arda Sinem'le ne yapmış?
Ordan haber var mı bu aralar?

HÜRRİYET said:

AKMERKEZ ÇAPKINLARI

Trabzonsporlu Onur Kıvrak ile Fenerbahçeli Gökhan Ünal’ın çapkınlık girişimi, gözyaşıyla sonuçlandı!

İŞTE FUTBOLCULARIN PANİĞE KAPILDIĞI ANLAR (FOTO-GALERİ)

Flaşlar panik yarattı

* Fenerbahçeli Gökhan Ünal, Trabzonspor’un file bekçisi Onur Kıvrak ile önceki akşam Etiler’deydi. Gökhan’ın kullandığı Bentley’le tur atan çapkın arkadaşlar, bir ara Akmerkez’in girişine yanaştı ve Gökhan, orada bekleyen iki kadına seslendi. Araçtan inen Onur da “Buyrun kızlar” diyerek kapıyı açtı. Ama o sırada patlayan flaşlar ortalığı karıştırdı.

Zorla araçtan indirdi

* Onur, yüzünü saklayarak hemen araçtan uzaklaştı, Gökhan ön koltuğa oturmuş olan kadını zorla çıkarıp gaza basarak tek başına oradan ayrıldı. Neye uğradıklarını anlamayan ve ağlamaya başlayan kadınlar ise koşarak
caddenin karşısına geçip gözden kayboldu. Ve iki futbolcunun çapkınlık turu hayal kırıklığıyla son buldu.

Çok kızdılar

Gökhan Ünal ve Onur Kıvrak’ın önce otomobile davet edip sonra araçtan zorla indirdiği iki kadın, çok sinirlendi.

Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:

forvetin yaşı okadar önemli değil benim nazarımda
35 yaşında forvetle yine mükemmel oynadık önemli olan o forveti besliyebilmek

Forvetine bağlı, Saviola gibi Owen gibi adamsa düşer, Ronaldo gibiyse oyun tarzı değişir, Adriano gibiyse Kohler gibiyse çok farketmez.

Ama 30 yaşına geldiniz -2 speed -3 agility diye bi anda ceza gelmiyo evet.
Sosyal ağlarda paylaş

adamin yasina laf etmiyorum ki, yonetimin tutumuna lafim. almasa idik bu adami kim ne derdi ki. 31 yasinda superde olabilir adam ama bundan sonra elimizde patlar kim alir ne yapar 33-34 yasindan sonra? 3-4 senede bu verilen parayi cikarmasi icin herhalde her sene sampiyon olmamizmi gerekiyor nedir ?

guiza ile egleniyorduk ne guzel :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...