Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 DS'de oynuyorum zaten. Herkes oynasın ama. SNES bilgisayarda rahatça emüle edilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 başladim çok eğlenceli de bişi soracam mahkeme mahkeme sahnesinde şöyle bir soru soruyor işte prensesin mal varlığı hiç mi aklını çelmedi diye yok dedim sonra bir görgü tanığı gelip yok çarpişir çarpişmaz kızın kolyesinde koştu dedi. şimdi hatirlayamiyorum öyle mi yaptım diye.eğer cidden öyle yaptığım için o görgü tanığı geldiyse süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Öyle yapmışsın, yapmasan çıkmazdı. O mahkeme de dumura uğratan olaylardan biriydi beni ilk gördüğümde. Oyunu 1994'te çıktığını düşününce üstüne hâlâ böyle yeni oyun da çıkmadığını görünce iyice hayran kalıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Zamanında sneste oynamıştım ama bitirdimmi hatırlayamadım. Şimdi emu ile tekrar oynayım diyorum. Oyunun farklı sonları değişiklik açısından büyük farklar yaratıyomu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Abi bu oyunu istersen 2 saatte bitiriyorsun, istersen 40 saatte. Ona göre farklı sonlar çıkıyor. Nerede ve nasıl bitirdiğine göre. Her an, herhangi bir görevi yarıda bırakıp bitirebiliyorsun oyunu. Onun dışında lineer. Her sonu görmek lazım ama, Bitirdin yere göre farklı farklı şeyler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 İyiymiş o zaman devam edeyim bakalım ne olucak :) Zaten bi old school özlemi vardı bundan sonra Final Fantasy 4-5-6 giderim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Bitti. Tek başlıyorum şimdi New Game+ ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdzxc Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 spoiler pls k3nk S.a. arkadaşlar chrono trigger oynayayım dedim çok ismini duydum ancak oyunda deat park diye bir yer var black omenin gölgesinde diyor orayı bir türlü bulamadım chrono yu oradamı canlandıracağız yardım edermisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 http://fc03.deviantart.net/fs48/f/2009/210/5/a/face_palm_by_Draculasaurus.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Tekrar taktım oyunu. Yok böyle oyun, olamaz. http://www.youtube.com/watch?v=FJBfawBbQJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 hadi dedim oynıyım apksını buldum ekrana sığdırmıyo aşağıda küççük bişi kalıyo oyun -_-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Dayanamadim yine açtım bitirdim o kadar iyi ki ya aşırı iyi http://www.youtube.com/watch?v=QchosaSvyY4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 nesbox'ta açtım oynuyorum kızcağız kayboldu gitt portalda, ben de arkasından gittim, bir baktım geçmişe gitmişim, neyse dolanıyorum ortalıkta şimdi, bakalım neler olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 dur bekle daha neler gelecek başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ehehehe anne geliyor odanın perdesini açıyor, hadi kalk bakalım diyor sabah, aşağı iniyorsun gidip konuşuyorsun harçlık veriyor ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Dunyanin en iyi oyunu bu. New Game+ mi yapsam ben de acaba tekrar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 yap tabi çok şeker grafikleri var oyunun, eski grafikli oyun arıyordum ne zamandır, arayüzü de çok ilginç, kullanışsız olur falan diyorum ama hiç öyle değil yani geçenlerde bir 'hangi oyunu oyniyim?' chartında gördüm, 'dünyanın en iyi oyunu' yazıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Sunu satin aldim simdi: http://store.payloadz.com/details/1042114-ebooks-games-reverse-design-chrono-trigger.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 steam, gog şeysi bitene kadar burada saklancam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 vay be, mahkemeye çıktım, şansölye kazık attı bana, idam emrimi verdirdi katakülliye getirip, suçsuz bulunmuştum halbuki, neyse kaçtım bi şekilde hapishaneden, sonra prenses de benimle birlikte saraydan kaçtı, ormanda köşeye sıkıştırdı guardlar ve şansölye sarayın çıkışında, bir başka zamana kaçtık can havliyle, geleceğe kaçtık bu sefer sanıyorum, bir yere sıkışıp kalmış insanlarla karşılaştık, bakalım n'olcak? bu şansölyenin prenses'te gözü var galiba, prenses'le evlenip krallığın başına geçmek istiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar