knox Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bu bir de medievil ps1 favori oyunlarımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 aaa ne guzel alıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ben bunlari almistim yazin, ilk 2sini, yuklemedim bile asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Alayım şenleneyim ya. Cok kucuktum, ps 1'de vardı aglattıydı bu elemanların dramı. YAŞ 9 OLM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 En muhteşem oyun, ilk 2 oyun tabii ki. 2. oyunda Abe'in yaratık-vari bir şeye dönüşüp alayını patlatması, TV programlarındaki sunucu Slig, oyundaki hayvani gizli saklı bölümler.. VIYVIYVIYVIYVIYVIYIVIY *adamın ruhuna gir sonra başlasın katliam* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Bu Mucnh nasıl ya? Stranger's Wrath'ı alıcam zaten ama karar veremiyorum alsammı diye. Eski Oddworld'ler elimde zaten var ama Mucnh iyiyse direk paketi alacam. Varmı oynayan bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 forumlarda çok sorunlu diyolar portlar, alacaktım ben de yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 nasıl sevindim anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 abi çok sorunlu diyolar.stranger's wrath tek çözünürlükte oynanıyomuş kontroller boktanmış,munch'ta fare görmüyomuş falan fişman.malum yerlerden indiriyorum ben de.hevesiniz kursağınızda kalmasın dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Ben de topiği gördüm Oddysey'i bitirdim 99 mudokuna da kurtararak, Exoddus'u bitirmek üzereyim şimdi de harbi efsane oyunlar veletken yetememiştim iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=KZ_gGEmS_EE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 bu adam bir daha video çekmesin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 bu aymi gecen ay mi ne ps4 icin psn de "oddworld new n tasty" verildi. boyle bir oyunu nasi kacirmisim lan, cogiyi (tu) edit: pc altindaymis lan baslik, nese ayni oyunun devami nede olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 bunun remake i falan çıkmayacak mı ya? oddworld new n tasty'i bitirdim. hem çok güzel bi nostalji oldu hem de dedimki oyunlarda aradığım zorluk buymuş dedim kendine. oyun gerçekten zorladı beni. şimdi yeni oyunları neden oynayamadığı tekrar anladım. bundan önce de crash'i bitirmiştim o da çok zordu. çocukken nasıl oynuyormuşuz bu oyunları yahu? nerede o eski oyunlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 remasteredı çıkmıştı yenisi de geliyor oddworld: soulstorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 şimdiki fortnaytçı bebelere eski oddworld oyunlarını oynatsan beyinleri yanar lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 17 dakika önce, sanssizsansli dedi ki: remasteredı çıkmıştı yenisi de geliyor oddworld: soulstorm remastered ilk oyun için çıktı. 2. oyun için bildiğim kadarıyla yok. varsa paylaş lütfen nerede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 new n tasty ilk oyunun, bu linkteki soulstormda 2. oyunun (exodus) remake i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 valla mı? ben ayrı 3. bi oyun olarak okudum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 yanlış okumuşun demek ayko, oyun oynayacağına git kitap oku asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2020 o roportajin uzun versiyonlari tavsiye ederim. adam buyuk vizyoner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2020 @Aiko https://www.epicgames.com/store/en-US/product/oddworld-soulstorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 çıkmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 zoynanir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar